06 Mayıs 2009, Çarşamba 09:48:40

Yakıt ücreti tavan yaptı

ABD ham petrolünün varil fiyatı bugün 55 dolara yaklaşarak, bu yılın en yüksek seviyesine ulaştı...
  • Kardedşim şuraya ben de dahil misafir olarak kimse yorum yapamasın üye girişi konulsun yine. Böyle saçma sapan adamları da banlayın, milleti meşgul etmesin. Her habere bakın Laleli habire kıyakçılık yağcılık yapıyo, işe gelmeyen şeylere de giydiriyo. Yeter artık bıktırdı bu adam yahu:((((
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Uluslararası borsalardaki yükseliş ve ekonominin toparlanacağına dair umutlar, bir ara ABD ham petrolünün haziran teslimi varil fiyatını 54,83 dolara taşıdı. Bu yıl daha önce petrolün varil fiyatı 54,66 doları görmüştü.

ABD ham petrolü daha sonra 54,29 dolardan işlem görürken, Londra Brent tipi ham petrolün varil fiyatı da 54,50 dolar oldu.

Geçen iki ayda petrolün varil fiyatı 44 ve 55 dolar arasında işlem gördü.

ABD ham petrolünün varil fiyatı, geçen yıl temmuz ayında 147,27 dolara kadar çıkmış, küresel ekonomik krizin derinleşmesiyle birlikte hızla gerilemeye başlamıştı.

Yakıt ücreti tavan yaptı

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Kardedşim şuraya ben de dahil misafir olarak kimse yorum yapamasın üye girişi konulsun yine. Böyle saçma sapan adamları da banlayın, milleti meşgul etmesin. Her habere bakın Laleli habire kıyakçılık yağcılık yapıyo, işe gelmeyen şeylere de giydiriyo. Yeter artık bıktırdı bu adam yahu:((((

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000