24 Ağustos 2016, Çarşamba 09:22:08

WOW'dan İngilizler'e ilginç fırsat

İzlandalı havayolu şirketi WOW, İzlanda'ya taşınmak isteyen İngiliz vatandaşlarına bedava uçak bileti vereceğini açıkladı.
  • Ozaman ne duruyorsun işte yol tutan yok nereye istiyosan git senin gibi vatansızlar gitsendaha çok kazanırız
  • Evet İzlandaya taşınacağım binlerce euro masraf ettim ama birkaç yüz euroluk uçak bileti de alamayacak durumdayım. Baya mantıklı.
  • İngiliz vatandaşı mısınız da bu kampanyadan faydalanmak istiyorsunuz?
  • Adamlar Izlanda'da mis gibi yasasin..Burdada halk sefil rezil kepaze akp denen yobazlarla ic ice..Allah hepsini fatih urek yapsin.
  • İzlanda'ya nasıl gidebilirim. Bir araştırmak lazım.Bedava bilet iyiymiş.
  • Bende oraya kacmak istiyorum.Nasil alabilirim bedava bilet? Turkiye'de cehennem misali,savasin ortasinda,acil terketmem lazim bu dengesiz topraklari.

İzlandalı havayolu şirketi WOW, İzlanda'ya taşınmak isteyen İngiliz vatandaşlarına bedava uçak bileti vereceğini açıkladı.

İzlandalı havayolu şirketi WOW, çok ilginç bir kampanyaya imza atıyor. Şirket 1 Ekim’e kadar İzlanda’ya taşınacak olan İngiliz vatandaşlarına ücretsiz bilet vereceğini açıkladı. Bileti edinmek isteyen İngiliz vatandaşlarının tek yapmaları gereken, şirketin konuyla alakalı e-mail adresi [email protected] adresine pasaportunun ilk sayfası ve vesikalık fotoğrafını yollamak ve İzlanda’ya neden taşındıklarını belirtmek. Okumaya giden İngiliz vatandaşlarından üniversite kabul mektubu da isteniyor.

WOW Air CEO’su Skúli Mogensen, uygulama hakkında “İzlanda’nın ne kadar misafirperver olduğunu bu yolla göstermek istedik” dedi. WOW Air, başkent Reykjavik’de bulunan Keflavik Havalimanı’ndan Birleşik Krallıkta bulunan Londra Gatwick Havalimanı, Bristol Havalimanı ve Edinburg Havalimanına uçuyor. Atlas okyanusunun kuzeyinde bulunan ve volkanları ile ünlü bir ada ülkesi olan İzlanda’nın nüfusu yaklaşık 320 bin civarında.

WOW'dan İngilizler'e ilginç fırsat

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Vatansever ~ 8 yıl önce
Ozaman ne duruyorsun işte yol tutan yok nereye istiyosan git senin gibi vatansızlar gitsendaha çok kazanırız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 8 yıl önce
Evet İzlandaya taşınacağım binlerce euro masraf ettim ama birkaç yüz euroluk uçak bileti de alamayacak durumdayım. Baya mantıklı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İngiliz ~ 8 yıl önce
İngiliz vatandaşı mısınız da bu kampanyadan faydalanmak istiyorsunuz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fatih urek ~ 8 yıl önce
Adamlar Izlanda'da mis gibi yasasin..Burdada halk sefil rezil kepaze akp denen yobazlarla ic ice..Allah hepsini fatih urek yapsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bedava ~ 8 yıl önce
İzlanda'ya nasıl gidebilirim. Bir araştırmak lazım.Bedava bilet iyiymiş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
acil ~ 8 yıl önce
Bende oraya kacmak istiyorum.Nasil alabilirim bedava bilet? Turkiye'de cehennem misali,savasin ortasinda,acil terketmem lazim bu dengesiz topraklari.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Git git hatta ilk sen git ~ 8 yıl önce
Suriyelisin herhalde, damarlarında Türk kanı dolaşan biri bunu söyleyemez de o yüzden
.... ~ 8 yıl önce
Ahahha trol dengrsiz toprak derken senenin 10 ayı bir tarafıın donar ancak dengen yerine gelir

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000