02 Şubat 2011, Çarşamba 08:49:58

WIKILEAKS 11 EYLÜL FAİLLERİNİ AÇIKLADI

11 Eylül 2001'de ABD art arda gelen iki feci saldırıyla sarsıldı. Dünya Ticaret Merkezi'ne ve Pentagon'a düzenlenen saldırılarda 3 bin kişi hayatını kaybetti.
  • wikileaks bu haraketiyle gendisini ele verdi.....Suphelerim vardi ama simdi kesinlikle biliyorumki ,ayni yere hizmet etmekte. Yani dunya medya merkezlerinin hizmet ettigi ayni yer, biraz aceleci davrandilar.....
  • Satanist banker ROTSCHILD'in emrine giren SOROS destekli Wikileaks'in kalkıpta 11 Eylül'ü içeridekilerin yardımı ile biz yaptık demesini beklemek doğru olmazdı zaten.Baş düşman İslam'ın yok edilmesi için bu gibi gerekçeler hep öne sürülecektir ama artık laik kimliğimle ben bile bunları yemiyorum artık.
 11 Eylül 2001'de ABD art arda gelen iki feci saldırıyla sarsıldı. Dünya Ticaret Merkezi'ne ve Pentagon'a düzenlenen saldırılarda 3 bin kişi hayatını kaybetti.

Saldırılar ardında gözü yaşlı yüzlerce kişi ve kafalarda onlarca soru işareti bıraktı. Failleri kimdi ve saldırılar nasıl planlanmıştı?

Aradan 10 yıl geçti… Wikileaks bu soru işaretleriyle ilgili yeni bir iddia ortaya attı.

Gizli Amerikan belgelerine dayandırarak ortaya attığı iddia, saldırılara 3 Katarlının yardım ettiği yönünde.

Wikileaks belgelerine göre; saldırılar öncesi bu 3 kişi Dünya Ticaret Merkezi'nde, Beyaz Saray'da ve Virginia'da gözlemler yapmış. Bunu yapabilmek için de saldırıdan 3 hafta önce Londra'dan New York'a gelmişler.

10 gün sonra da Los Angeles'a havaalanının yakınlarındaki bir otele konuşlanmış ve saldırılara bir gün kala Washington'a gelmek için rezervasyon yapmışlar, ancak uçağa binememişler.

Ertesi gün Boeing 757 tipi bir uçak 5 terörist tarafından kaçırılmış ve Pentagon yerle bir olmuştu.

Meshal Alhajri, Fahad Abdulla ve Ali Alfehaid isimli 3 Katarlı şüpheli ise Londra'ya dönmüştü. Saldırının arkasında olduğu iddia edilen bir dördüncü kişi daha var. O da Muhammed Al Mansoori isimli Birleşik Arap Emirleri vatandaşı. Mansoori de FBI'ın aramaya devam ettiği kişilerden.

FBI'dan bu kişilerin korsanlara yardım niyetinde mi, yoksa başka bir saldırı planında mı olduklarına dair net bir bilgi yok. Nerede oldukları da belli değil.

Ancak iddialar arasında bu 3 Katarlının ABD'nin batı sahillerinde ya da Londra'da bir saldırı düşünmüş olabileceği de bulunuyor.
WIKILEAKS 11 EYLÜL FAİLLERİNİ AÇIKLADI

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
wikileaks bu haraketiyle gendisini ele verdi.....Suphelerim vardi ama simdi kesinlikle biliyorumki ,ayni yere hizmet etmekte. Yani dunya medya merkezlerinin hizmet ettigi ayni yer, biraz aceleci davrandilar.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Satanist banker ROTSCHILD'in emrine giren SOROS destekli Wikileaks'in kalkıpta 11 Eylül'ü içeridekilerin yardımı ile biz yaptık demesini beklemek doğru olmazdı zaten.Baş düşman İslam'ın yok edilmesi için bu gibi gerekçeler hep öne sürülecektir ama artık laik kimliğimle ben bile bunları yemiyorum artık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000