25 Mart 2018, Pazar 16:27:23

Wataniya Sabiha Gökçen seferlerine başladı

Kuveyt merkezli havayolu şirketi Wataniya Airways 25 Mart itibariyle İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’ndan uçuşlarına başladı
  • Uçak yanlış gelmiş. Arap Trabzona ineceğine IST a inmiş. Yerler sizi istanbulda. Yallah Trabzon.
  • Yine bir arap havayolu. KArdeşim istanbula değil trabzona gideceksiniz. Onlar arap seviyor. Biz sevmiyoruz
  • Çalışma koşullarımız DHMİ den çok zor aldığımız ücret daha az. Adalet istiyoruz.
  • Eğer arff uçağa köpür yapıp, yolu göstermeseydi, ilk günden kaybolurdu. Bu başarı arff indir. Sular içinde bir kahraman.
  • Her şey vatan için.
  • Operasyon da aktif gorev olan ve gelen ucaga su sikan arff mi ucaga hizmet etmiyor? Gercegi herkes goruyor. Arff haklarini istiyor.
  • Ohhh bi o eksik Cok musait orasi cunku
  • Huzurlarınızda yine bir arap havayolu ve ülkeyi arapla boğacaklar. Gitsenize kardeşim Trabzona. Ne işiniz var istanbulda
  • Bu basaru ARFF dir. Nakta
  • Congrats Captain Nasser, all the best

Kuveyt  merkezli havayolu şirketi Wataniya Airways 25 Mart itibariyle İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’ndan uçuşlarına başladı. İstanbul seferlerini Sabiha Gökçen’den yapacak olan Wataniya Airways, haftanın 7 günü Airbus A320 tipi uçaklarla uçuşlarını gerçekleştirecek. İstanbul, Wataniya Airways’in toplamda 16’ncı destinasyonu olacak.

Kuveyt merkezli havayolu şirketi Wataniya Airways, 25 Mart 2018 tarihinden itibaren Sabiha Gökçen’den, Kuveyt City seferlerine başladı. Wataniya Airways tarafından Kuveyt şehrine düzenlenen seferler her gün karşılıklı olarak yapılacak. İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’na ilk seferini gerçekleştiren Airbus A320 tipi uçak önce apronda bir havacılık klasiği olan ‘su takı’ ile karşılandı. Daha sonra ilk uçuş sebebiyle düzenlenen karşılama töreninde, İSG yöneticileri uçağın Wataniya Airways yöneticilerini ve kabin ekibini çiçek vererek karşıladılar. Öte yandan Wataniya Airways’in ilk uçuşunu kutlamak adına Sabiha Gökçen Havalimanı’nda gerçekleştirilen törende; yolculara ve Wataniya Airways yöneticilerine yönelik bir kokteyl de düzenlendi. Etkinliğe, ISG ve Wataniya Airways yöneticileri katıldı. Kokteylde, üst düzey yetkililerin katılımıyla geleneksel pasta kesimi de yapıldı.

Törende bir açıklama yapan İstanbul Sabiha Gökçen terminal işletmecisi İSG’nin Yönetim Kurulu Üyesi Dato Azmi Murad; "Sabiha Gökçen Havalimanı adına Wataniya Airways'i tebrik ediyoruz. Bizi partner olarak gördükleri için çok teşekkür ederiz. Kendilerine her türlü yardımı ve desteği vereceğiz" dedi. Wataniya Airways Halkla İlişkiler Müdürü Lana Moayyad Al Rasheed ise "Wataniya Airways olarak İstanbul'a uçuş yapmaktan dolayı çok mutluyuz. Çünkü İstanbul çok güzel bir şehir. Ve yine biliyoruz ki bu güzel şehre Kuveyt'ten de çok fazla ilgi var. Biz çok yeni bir havayoluyuz. Kaliteli bir hizmet veriyoruz. O yüzden bu havalimanını tercih ettik. Burada olmaktan dolayı çok mutluyuz." diye konuştu.





Wataniya Sabiha Gökçen seferlerine başladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (26)

Yanlış ~ 6 yıl önce
Uçak yanlış gelmiş. Arap Trabzona ineceğine IST a inmiş. Yerler sizi istanbulda. Yallah Trabzon.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Watan ~ 6 yıl önce
Yine bir arap havayolu. KArdeşim istanbula değil trabzona gideceksiniz. Onlar arap seviyor. Biz sevmiyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ARFF ~ 6 yıl önce
Çalışma koşullarımız DHMİ den çok zor aldığımız ücret daha az. Adalet istiyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ARFF ~ 6 yıl önce
Ne iş yaptığınızı da yazar mısınız iki satır ?
Uçak ~ 6 yıl önce
Her arap uçağı ülkeyi biraz daha kirletiyor. Bence arabı değil de avrupalının neden gelmediğini araştırmak lazım. Ne yapacağız arapları ülkemizde. Ne faydası var ki ?
Arff ~ 6 yıl önce
Eğer arff uçağa köpür yapıp, yolu göstermeseydi, ilk günden kaybolurdu. Bu başarı arff indir. Sular içinde bir kahraman.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kuwait City ~ 6 yıl önce
Her şey vatan için.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arff ~ 6 yıl önce
Operasyon da aktif gorev olan ve gelen ucaga su sikan arff mi ucaga hizmet etmiyor? Gercegi herkes goruyor. Arff haklarini istiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SAR ~ 6 yıl önce
Gökteki huzurun yerde ki güvencesi TABİKİ ARFF
Ates savascisi ~ 6 yıl önce
-Kazasiz belasiz tez gidip gelsinler diye ucaklarin arkasindan su dokmek -ilk yalniz ucusunu gerceklestiren pilotlarin ucustan sonra hortumla islatilmasi gibi yeni hizmetler de arff tarafindan saglanabilir.
ofis arifi ~ 6 yıl önce
hahaha su tabancasıda aynı işi yapıyor.
~ 6 yıl önce
Ohhh bi o eksik Cok musait orasi cunku

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Wataniya ~ 6 yıl önce
Huzurlarınızda yine bir arap havayolu ve ülkeyi arapla boğacaklar. Gitsenize kardeşim Trabzona. Ne işiniz var istanbulda

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Enrut ~ 6 yıl önce
Bu basaru ARFF dir. Nakta

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hawally ~ 6 yıl önce
Congrats Captain Nasser, all the best

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hawally ~ 6 yıl önce
Arabic captain. Really funny

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000