07 Temmuz 2009, Salı 08:34:13

VURAL ÖGER'E BÜYÜK ONUR

Öger Group Yönetim Kurulu Başkanı Vural Öger'e büyük onur... 40 yıldır sektördeki başarılarıyla adından söz ettiren Öger'e "TBMM Üstün Hizmet Ödülü" verilecek.
  • MARATON YARIŞI DÜZENLEYEREK .YABANCI İLE TÜRK İNSANINI AYIRARAK ..ONLAR İÇİN ÖNEMLİ OLAN TURİST SAHADA ..TÜRK İNSANLARI İLE YANYANA GELMEMESİNİ SAĞLAMAK İÇİN HALKIDA TÜRBÜNE ALIYOR..İŞTE SİZİN ANLAYIŞINIZ..SİZ OLMASASNIZDA ALMANI İNGİLİZİ FRANSIZI HOLLANDALISI GELECEK ÇÜNKÜ TÜRKİYE BÜYÜK ÜLKE YILLARCA AVRUPA SONRA GEL USTURA YAP..YOK BÖYLE BİR YALAKALIK..YAZIK BU MECLİSE
  • Değerli Airport Haber Yöneticileri: Keşke o listeyi baştan sona bir gözden geçirseydiniz de Türk Turizminin, Türk Sivil Havacılığı'nın Temel taşı başka bir insanın da var olduğunu görseydiniz. Hatta sn Öger ile de mukayese etseydiniz.
  • Bravo arkadaşım. Yazının altına imzamı atarım
  • 20 yıldır turizmci, Maliyetler ucuz olduğu için çalışanların bir kısmı Türk. Atlas' ı kurdu, sanki içimizdeki Truva Atı gibi fiyatları düşürdü, Türk firmalarını zora soktu. Madem öle neden Türk turizmini taşıyan uçaklar son 10 yılda %77 yabancı firmalara ait. Benmi yalnış biliyorum. Madem öle neden Atlası kuvvetlendirip, Mesala Konya da bir hangar kurup o bölgeyi kalkındırma gibi ideal Alman felsefesini gütmedi. Türkiye de çalışan elemanları filipinli olmamasa gerek, zorunluluk. İstihdamı sordum? Yatırımı sordum? Memlekete olan hizmeti sordum. Madem Schöder Türk oldu, biz avrupa birliğine girdik de ben pasaport mu değiştirmeyi unuttum. Bize uyguladıkları emelleri e.u' nün hiç de dostça değilken Schöder de öger kadar TÜRK' tür
  • Savunmak bizlere düsmez ama,ÖgerTürkTur´da calisanlarin sayisini bilemem ama 100 de 90 i türktür.yani almanyada türklere is olanagi var.türkiyedeki sirf ucak islerindede calisani var.onlarda türk.turistik bölümündede cogu türk.türkiyede turist götürdügü otellerde calisanlarda sanirim türk.turkuaz havayolu türk,eski basbakan schröder´de nerdeyse türk,herseyde türkiyeyi destekliyor.öger beyin dostu.almanyada 100 kisiye sorsan enbüyük türk turizmci kim diye 75 öger der.öger toursun sahibi kim diye sorsan yine türk derler.okul falanda yaptirmistir mutlaka.maraton düzenliyor her yil antalyada haberin varmi?vardir daha bizimde bilmediklerimiz.yapmadiklarini biliyorsaniz yazin.
  • Bizde emeğimiz ile çalışıyoruz. Paramızı memleketimizde yiyoruz. Ben de kendisine abideyi asimilasyon madalyası veriyorum. O televizyondaki uslubunu hiç unutmayacağız. Bir anlatsın ben Türkiye için şunu yaptım diye: Turizimden para kazanıp parayı almanya ya götürmekten başka: Öger dünya da alman markası olarak bilinir. Neyi tanıttı anlamadım
  • Bu beyefendini Türkiyemize ne katkısı vardır ?
  • BU ŞAHSIN TÜRKİYEDE YAPTIĞI NEDİR SADECE KENDİSİNE PARA KAZANMAK BİR NEVİ TİCARET.ONUN GETİRDİĞİ TURİSTEN PARA KAZANAN BİR ESNAF OLMAMIŞ...BU ÜLKEDE TV KANALINDA KOSKACA TÜRK HALKINI SEVYESİZ OLARAK NİTELEYEN BU ŞAHSA O GÜNLERDE SN YİĞİT BULUT CEVAP VERDİ ..BURADA İŞİNİZ NEDİR..MADEM SİZİN SEVYENİZ BURADA OLMAYA MÜSAİT DEĞİLSE. HADİ ORADAN HADİ ORADAN ..
  • KENDİSİNİ TELEVİZYON DA İZLEMİŞTİM. AŞAĞILIK TÜKLER DEMİŞTİ. BU NE ÇELİŞKİ ANNE. TÜRKİYE DE BİR ADET YATIRIMI YOK. ALDIĞI KAR MARJI İLE İSTİHDAM ORANI DÜŞÜNÜLDÜĞÜNDE BU ÖDÜLÜN NE ANLAMA GELDİĞİNİ ANLAMADIM, BİRİSİ BANA ANLATSIN. GARİP TÜRK İŞ ADAMLARIM. ZATI MUHTEREM HEP BİZİ AŞAĞILAR, BİZİ BEĞENMEZ BİZDE ONA ÖDÜL VERİRİZ: NE GÜZEL. ÖGER ABİ BİR OKUL YAPTIR YADA BİR HASTANE DE SENİ BU ÖDÜLE LAYIK GÖRELİM. O ÇOK BEĞENDİĞİN ALMANLAR DEVLETLERİ İÇİN NE PARALAR HİBE EDİYOR BİR HATIRLA.

Öger Group Yönetim Kurulu Başkanı Vural Öger, Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından 'Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Milletine ulusal ve uluslar arası düzeyde üstün hizmetlerde bulunanlara, Türkiye nin tanıtımına katkı sağlayanlara, halkın refahı, eğitimi, mutluluğu ve sosyal gelişimi için yararlı hizmetlerde bulunanlara, milli egemenlik ve demokrasi konularında yaptığı bilimsel çalışmalarla başarı gösterenlere verilen 'Türkiye Büyük Millet Meclisi Üstün Hizmet Ödülüne layık görüldü.

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Köksal Toptan yaptığı yazılı açıklamada bu yıl altısı dernek ve vakıf, altmışikisi şahıs olmak üzere toplam 68 kişi ve kuruluşa Üstün Hizmet Ödülü verildiğini belirtti.

Toptan 'gösterdikleri özverili, başarılı ve yararlı çalışmalarıyla ülkemize önemli katkıda bulunan değerli kişi ve kurumlara verilen bu ödüller, TBMM adına bir teşekkürdür. Ödül alanları yürekten kutluyor, sevgi ve saygılarımı iletiyorum dedi.

Bu yıl kuruluşunun 40 ncı yılını kutlayan Öger Group Yönetim Kurulu Başkanı Vural Öger, önümüzdeki hafta TBMM de düzenlencek olan törenle ödülünü alacak.

VURAL ÖGER'E BÜYÜK ONUR

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Misafir ~ 15 yıl önce
MARATON YARIŞI DÜZENLEYEREK .YABANCI İLE TÜRK İNSANINI AYIRARAK ..ONLAR İÇİN ÖNEMLİ OLAN TURİST SAHADA ..TÜRK İNSANLARI İLE YANYANA GELMEMESİNİ SAĞLAMAK İÇİN HALKIDA TÜRBÜNE ALIYOR..İŞTE SİZİN ANLAYIŞINIZ..SİZ OLMASASNIZDA ALMANI İNGİLİZİ FRANSIZI HOLLANDALISI GELECEK ÇÜNKÜ TÜRKİYE BÜYÜK ÜLKE YILLARCA AVRUPA SONRA GEL USTURA YAP..YOK BÖYLE BİR YALAKALIK..YAZIK BU MECLİSE

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Değerli Airport Haber Yöneticileri: Keşke o listeyi baştan sona bir gözden geçirseydiniz de Türk Turizminin, Türk Sivil Havacılığı'nın Temel taşı başka bir insanın da var olduğunu görseydiniz. Hatta sn Öger ile de mukayese etseydiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bravo arkadaşım. Yazının altına imzamı atarım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
20 yıldır turizmci, Maliyetler ucuz olduğu için çalışanların bir kısmı Türk. Atlas' ı kurdu, sanki içimizdeki Truva Atı gibi fiyatları düşürdü, Türk firmalarını zora soktu. Madem öle neden Türk turizmini taşıyan uçaklar son 10 yılda %77 yabancı firmalara ait. Benmi yalnış biliyorum. Madem öle neden Atlası kuvvetlendirip, Mesala Konya da bir hangar kurup o bölgeyi kalkındırma gibi ideal Alman felsefesini gütmedi. Türkiye de çalışan elemanları filipinli olmamasa gerek, zorunluluk. İstihdamı sordum? Yatırımı sordum? Memlekete olan hizmeti sordum. Madem Schöder Türk oldu, biz avrupa birliğine girdik de ben pasaport mu değiştirmeyi unuttum. Bize uyguladıkları emelleri e.u' nün hiç de dostça değilken Schöder de öger kadar TÜRK' tür

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Savunmak bizlere düsmez ama,ÖgerTürkTur´da calisanlarin sayisini bilemem ama 100 de 90 i türktür.yani almanyada türklere is olanagi var.türkiyedeki sirf ucak islerindede calisani var.onlarda türk.turistik bölümündede cogu türk.türkiyede turist götürdügü otellerde calisanlarda sanirim türk.turkuaz havayolu türk,eski basbakan schröder´de nerdeyse türk,herseyde türkiyeyi destekliyor.öger beyin dostu.almanyada 100 kisiye sorsan enbüyük türk turizmci kim diye 75 öger der.öger toursun sahibi kim diye sorsan yine türk derler.okul falanda yaptirmistir mutlaka.maraton düzenliyor her yil antalyada haberin varmi?vardir daha bizimde bilmediklerimiz.yapmadiklarini biliyorsaniz yazin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bizde emeğimiz ile çalışıyoruz. Paramızı memleketimizde yiyoruz. Ben de kendisine abideyi asimilasyon madalyası veriyorum. O televizyondaki uslubunu hiç unutmayacağız. Bir anlatsın ben Türkiye için şunu yaptım diye: Turizimden para kazanıp parayı almanya ya götürmekten başka: Öger dünya da alman markası olarak bilinir. Neyi tanıttı anlamadım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bu beyefendini Türkiyemize ne katkısı vardır ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
BU ŞAHSIN TÜRKİYEDE YAPTIĞI NEDİR SADECE KENDİSİNE PARA KAZANMAK BİR NEVİ TİCARET.ONUN GETİRDİĞİ TURİSTEN PARA KAZANAN BİR ESNAF OLMAMIŞ...BU ÜLKEDE TV KANALINDA KOSKACA TÜRK HALKINI SEVYESİZ OLARAK NİTELEYEN BU ŞAHSA O GÜNLERDE SN YİĞİT BULUT CEVAP VERDİ ..BURADA İŞİNİZ NEDİR..MADEM SİZİN SEVYENİZ BURADA OLMAYA MÜSAİT DEĞİLSE. HADİ ORADAN HADİ ORADAN ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
KENDİSİNİ TELEVİZYON DA İZLEMİŞTİM. AŞAĞILIK TÜKLER DEMİŞTİ. BU NE ÇELİŞKİ ANNE. TÜRKİYE DE BİR ADET YATIRIMI YOK. ALDIĞI KAR MARJI İLE İSTİHDAM ORANI DÜŞÜNÜLDÜĞÜNDE BU ÖDÜLÜN NE ANLAMA GELDİĞİNİ ANLAMADIM, BİRİSİ BANA ANLATSIN. GARİP TÜRK İŞ ADAMLARIM. ZATI MUHTEREM HEP BİZİ AŞAĞILAR, BİZİ BEĞENMEZ BİZDE ONA ÖDÜL VERİRİZ: NE GÜZEL. ÖGER ABİ BİR OKUL YAPTIR YADA BİR HASTANE DE SENİ BU ÖDÜLE LAYIK GÖRELİM. O ÇOK BEĞENDİĞİN ALMANLAR DEVLETLERİ İÇİN NE PARALAR HİBE EDİYOR BİR HATIRLA.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000