27 Nisan 2011, Çarşamba 09:13:05

VİZELER TAMAMEN KALDIRILDI

Kırgızistan Başbakanı Almazbek Atambayev'i ağırlayan Başbakan Erdoğan, iki ülke arasındaki vizelerin tamamen kaldırıldığı müjdesini verdi.
  • ÖZBEKİSTAN VİZESİ DE KALKAR UMARIM
  • vize çağımızda sadece insanlığın yüzkarasıdır.devletlerin utancıdır.fakir ya da zengin ülkelerde vize ile geçiş olmamalı.zaten pasaport diye birşey var..sınır kontrolleri denen bir durum var.
  • Bu secim oncesi reklami mi acaba? Kirgizistan ile vize gerekmiyordu ki zaten? Azerbaycan, Belarus, Moldovya ve en onemlisi AB ile kalksin. Orta Asya ulkeleri ile Schengen turu bir anlasma olmamali. Guvenlik diye bir sey kalmaz. Cin sinirindan Balkanlara sinir olmadan insanlar gecip gidebilecek. bu kadar populist olunabilinir yani...
  • Harika haber.Her zaman düşlerimi süsleyen Kırgızistana gitmeyi düşünmüştüm:) Körler sağırlar biiribirilerini ağırlar misali. AB -ABD vizeleri ne alemde. Geri kalmış ülkelere vatandaş değil iş adamı gitsin.Onlar zaten vize alıyordu.
  • Tüm müslüman olan ülkelerde vize olmaması gerekmektedır.hatta siyası-ticaret-ekonomık anlamda birleşilmeli,gerekirse askeri olarak ta birleşmeye gidilecektir.

Vizelerin kaldırıldığı ülkeler kervanına Kırgızistan'da katıldı. Konuya ilişkin karar Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Kırgızistan Başbakanı Almazbek Atambayev arasında yapılan görüşmede alındı.

Başbakanlık'ta Resmi Karşılama

Başbakan Erdoğan, Kırgızistan Başbakanı Almazbek Atambayev'i ağırladı. Erdoğan, Atambayev'i Başbakanlık'ta resmi tören ile karşıladı.

Vize Müjdesi

İki başbakanın başbaba görüşmesinin ardından vize müjdesi geldi. Başbakan Erdoğan, Türkiye ile Kırgızistan arasındaki süreli vize uygulamasının tamamen kaldırıldığını söyledi.

Erdoğan, "Türkiye ile Kırgızistan arasında sınırlı olan 30 gün, 90 gün gibi süreler kaldırılmış oluyor. Böylece gerek Kırgızistan vatandaşları gerekse de Türk vatandaşları istediği zaman pasaportuyla beraber vizesiz seyahatini yapabilecek. Aslında bizim aramızda da Şengen gibi bir anlaşma olması lazım" diye konuştu.

VİZELER TAMAMEN KALDIRILDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 13 yıl önce
ÖZBEKİSTAN VİZESİ DE KALKAR UMARIM

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
vize çağımızda sadece insanlığın yüzkarasıdır.devletlerin utancıdır.fakir ya da zengin ülkelerde vize ile geçiş olmamalı.zaten pasaport diye birşey var..sınır kontrolleri denen bir durum var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bu secim oncesi reklami mi acaba? Kirgizistan ile vize gerekmiyordu ki zaten? Azerbaycan, Belarus, Moldovya ve en onemlisi AB ile kalksin. Orta Asya ulkeleri ile Schengen turu bir anlasma olmamali. Guvenlik diye bir sey kalmaz. Cin sinirindan Balkanlara sinir olmadan insanlar gecip gidebilecek. bu kadar populist olunabilinir yani...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Harika haber.Her zaman düşlerimi süsleyen Kırgızistana gitmeyi düşünmüştüm:) Körler sağırlar biiribirilerini ağırlar misali. AB -ABD vizeleri ne alemde. Geri kalmış ülkelere vatandaş değil iş adamı gitsin.Onlar zaten vize alıyordu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Tüm müslüman olan ülkelerde vize olmaması gerekmektedır.hatta siyası-ticaret-ekonomık anlamda birleşilmeli,gerekirse askeri olarak ta birleşmeye gidilecektir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000