07 Haziran 2019, Cuma 13:24:20

Vize ücretlerine zam!

AB Konseyi, vize ücretlerinin yükseltilmesine ilişkin düzenlemenin kabul edildiğini açıkladı.
  • İktidar sayesinde herşeye hergün zam geliyordu elin adamı da niye ucuza vize verelim dedi onları örnek aldı zammı yaptı.
  • Beş dk da Türkiye vizen hazır. İngilizce bilmene de gerek yok. Çince sine kadar her türlü dil desteği var.
  • Ülkemiz ve bizim için çok vahim. Uçuş ekibi olarak bile hiç bir kredebilitemiz yok. yazık yazık yazık. Dış ilişkilerimiz korkunç zayıf ve en az 10 yıl yapacak hiç bir şey yok. sanki ne bekliyoduk da ne oldu
  • Dünyadaki ülkelerin güçlerini buradan anlamak mümkün, avrupa ülkeleri bize vizesiz geliyor, bizim için ise vize alırken 30 takla atmak yetmiyor 3 ayda bekletiyorlar. Sağda solda Eyyy Avrupa, Eyyy amerika demekle güçlü olunmuyor maalesef, Gelişmek için toplum kalitesini artırmak şart... o da şu an için çok zor bizim memlekette
  • Devletimiz Türk'e türklük propagandasi yapmaktan hic vazgecmiyor. Kulaklarimiza doldurulan o kadar seyin gecersizligini ve bir anlam ifade etmedigini ancak disari cikinca - ki o da cikabilirsen- anliyorsun. AB birak vize kaldirmayi ücretlerine zam karari aliyor ve sen buna karsi caresizsin. Israil hem vize uyguluyor hem de vizesi dahi olan vatandaslarimiza havalimaninda terör estiriyor sen ise sessizsin, bir karsi vize karari dahi alamiyorsun. Devlet yozlasmis halk ahlakini yitirmis. Iki devlet tek millet dedigin "gardas" Azerbaycan'dan, "Cive" dedigin Pakistan'dan bile vize yiyorsun ama caktirmiyorsun. AB sana niye vize versin? Sen olsan verir misin?
  • 80 az ben olsam 180 yaparım nasılsa vize vermeyince iade de yok ortakları vize aracı kurumlarıyla bizi güzel güzel soyuyorlar karışan, eden de yok. Adamların vatandaşlarını kimlikle ya da kapıda vizeyle ülkemize sokup vergisiz ev,arsa almalarına izin verip,9 ay kalmalarına izin verdiğimiz müddetçe bizden hiçbir şey olmaz. Güya vize kalkıyordu. Bir ülke pasaportu kadar güçlüdür.
  • Ulke yonetiminde olanlarin pasaport turunden dolayi vize sorunu olmadigi icin bu halk daha cok ceker.(50yil)
  • Bana bize vize verseler ben turistik vize için bile 100 euro veririm ama vermiyorlar.bizim pasaport çok zayıf
  • Hani vize kalkıyordu ne oldu
  • Beni ilgilendirmeyen bir haber.ben tc vatandaşiyim hiç bir avrupa ülkesi bana vize vermiyor

AB Konseyi, vize ücretlerinin yükseltilmesine ilişkin düzenlemenin kabul edildiğini açıkladı.

Buna göre, AB'nin 100'ün üzerinde ülke vatandaşlarına uygulamakta olduğu seyahat vizesi ücretlerinde değişiklik olacak. Bu kapsamda AB ülkelerine vize başvurularında alınan 60 avroluk ücret, 80 avroya çıkarılacak.

Öte yandan, vize başvuruları seyahatten 6 ay öncesine kadar yapılabilecek.

Dana önce Avrupa Parlamentosu (AP) tarafından onaylanan düzenleme, AB Resmi Gazetesinde yayınlandıktan 6 ay sonra yürürlüğe girecek.

Vize ücretlerine zam!

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

zammmm ~ 5 yıl önce
İktidar sayesinde herşeye hergün zam geliyordu elin adamı da niye ucuza vize verelim dedi onları örnek aldı zammı yaptı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Evisa.gov.tr ~ 5 yıl önce
Beş dk da Türkiye vizen hazır. İngilizce bilmene de gerek yok. Çince sine kadar her türlü dil desteği var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fo ~ 5 yıl önce
Ülkemiz ve bizim için çok vahim. Uçuş ekibi olarak bile hiç bir kredebilitemiz yok. yazık yazık yazık. Dış ilişkilerimiz korkunç zayıf ve en az 10 yıl yapacak hiç bir şey yok. sanki ne bekliyoduk da ne oldu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eyyyyy Avrupa...! ~ 5 yıl önce
Dünyadaki ülkelerin güçlerini buradan anlamak mümkün, avrupa ülkeleri bize vizesiz geliyor, bizim için ise vize alırken 30 takla atmak yetmiyor 3 ayda bekletiyorlar. Sağda solda Eyyy Avrupa, Eyyy amerika demekle güçlü olunmuyor maalesef, Gelişmek için toplum kalitesini artırmak şart... o da şu an için çok zor bizim memlekette

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsimsiz ~ 5 yıl önce
Şaplak atılan dönemleri özlemişsin heralde.
isimsiz'e ~ 5 yıl önce
şimdi ne yapılıyor gül mü atılıyor be ahmak?rus uçağını düşürdükten sonra olanlar ile rahip olayı,döviz,faiz artışı sence şaplak değilse ne?
Ayna ~ 5 yıl önce
Devletimiz Türk'e türklük propagandasi yapmaktan hic vazgecmiyor. Kulaklarimiza doldurulan o kadar seyin gecersizligini ve bir anlam ifade etmedigini ancak disari cikinca - ki o da cikabilirsen- anliyorsun. AB birak vize kaldirmayi ücretlerine zam karari aliyor ve sen buna karsi caresizsin. Israil hem vize uyguluyor hem de vizesi dahi olan vatandaslarimiza havalimaninda terör estiriyor sen ise sessizsin, bir karsi vize karari dahi alamiyorsun. Devlet yozlasmis halk ahlakini yitirmis. Iki devlet tek millet dedigin "gardas" Azerbaycan'dan, "Cive" dedigin Pakistan'dan bile vize yiyorsun ama caktirmiyorsun. AB sana niye vize versin? Sen olsan verir misin?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vize ~ 5 yıl önce
80 az ben olsam 180 yaparım nasılsa vize vermeyince iade de yok ortakları vize aracı kurumlarıyla bizi güzel güzel soyuyorlar karışan, eden de yok. Adamların vatandaşlarını kimlikle ya da kapıda vizeyle ülkemize sokup vergisiz ev,arsa almalarına izin verip,9 ay kalmalarına izin verdiğimiz müddetçe bizden hiçbir şey olmaz. Güya vize kalkıyordu. Bir ülke pasaportu kadar güçlüdür.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pasaportun turu onemli ~ 5 yıl önce
Ulke yonetiminde olanlarin pasaport turunden dolayi vize sorunu olmadigi icin bu halk daha cok ceker.(50yil)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sinem ~ 5 yıl önce
Bana bize vize verseler ben turistik vize için bile 100 euro veririm ama vermiyorlar.bizim pasaport çok zayıf

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yoo ~ 5 yıl önce
Gayet tw veriyor 3 ay 3 ay ama veriyor temizseniz
... ~ 5 yıl önce
Hani vize kalkıyordu ne oldu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sen cok yaşa ~ 5 yıl önce
Bu manteliteyle çok zor. Bari öğrencılerimiz muaf olsaydı ama o bile olmadı.
visa ~ 5 yıl önce
Once, biz her istediklerini yaptik diyorlardi sonra (2015`ten beri) kalan 6 kriteri tamamlayacagiz diyorlar.
Haneda ~ 5 yıl önce
Beni ilgilendirmeyen bir haber.ben tc vatandaşiyim hiç bir avrupa ülkesi bana vize vermiyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aybastı ~ 5 yıl önce
Sen kaliteni yükselt,davet bile alırsın.!

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000