08 Şubat 2018, Perşembe 08:34:44

Vize kurnazlığı yapanlara ceza geliyor!

Rusya, turist vizesi ile ülkeye giriş yapıp iş görüşmesinde bulunanlara 4 bin ila 500 bin ruble arasında ceza verecek.
  • Zaten fakir olan halkinin turizmden ekmek yemesine izin vermeyen milletinin dusmani middleeast zihniyetli abuk bir devlet Rusya devleti...
  • Admin hayırlı cumalar bütün airport personeline kolay gelsin
  • Antalya bolgesinde calisan ruslar ne olacak yoksa onlara hersey serbest mi ?
  • ne yapsın vatandaş vize parası pahalı ucak bileti pahalı ah akparti neden düşürdün ucaklarını bak adamlar vize koydu sen her ay gidiyon rusyaya her defasında vizeyi kaldırın diyorsun yalıyorsun adamlar hala kaldırmadı neden cunki sen onların ucağını düşürdün sen gitmeye devam et ey rte
  • Turist vizesi ile gelip iş görüşmesi yapılmasının ne zararı var anlayan, bilen var mı? Altı üstü görüşme yapılıyor çalışılıyor değil ya.

Rusya, turist vizesi ile ülkeye giriş yapıp iş görüşmesinde bulunanlara 4 bin ila 500 bin ruble arasında ceza verecek.

Türkiye Rusya'dan vizesiz rejime geri dönmesini beklerken Rusya vize rejimini daha da sıkılaştırma hazırlıklıları yapıyor. TürkRus'ta yer alan habere göre Rusya, ziyaretçilerin üzerindeki denetimi daha da sıkılaştıran bir yasa çalışması yapıyor.

DAVET EDENLER SORUMLU OLACAK

Buna göre, şirket ve şahıslar davetiye çıkararak vize almalarına aracılık ettikleri yabancı ülke vatandaşlarının ziyaretleri sırasında amaç dışına çıkıp çıkmadığını kontrol etmekle yükümlü olacak.

TÜZEL KİŞİLERE 500 BİN RUBLEYE KADAR CEZA

Yabancıların amaç dışı davranışta bulunduğunun tespiti durumunda (örneğin turist vizesiyle gelip iş görüşmesi yapmak) gerçek kişilere 4 bin, tüzel kişilere 500 bin rubleye varan para cezaları verilebilecek.

Rus hükümeti, vize için davetiye gönderen tarafların alması gereken önlemlere dair bir liste hazırlayacak.

İlgili yasaların mevcut halinde davetiye gönderen tarafın bir sorumluluğu bulunmuyor, sorumluluk tek başına yabancı ülke vatandaşına ait.

Konuyu haberleştiren İzvestiya gazetesi İçişleri Bakanlığı verilerine göre, yabancı ülke vatandaşlarının 2017'de 136 bin ihlal gerçekleştirdiğini yazdı.

Gazete ayrıca Dışişleri Bakanlığı, FSB ve Başkanlık İdaresi'nin taslak metin üzerinde anlaştığını, ilgili komisyonun onaylaması durumunda teklifin Duma'nın önüne geleceğini aktarıyor.

Vize kurnazlığı yapanlara ceza geliyor!

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Kusbeyin ~ 6 yıl önce
Zaten fakir olan halkinin turizmden ekmek yemesine izin vermeyen milletinin dusmani middleeast zihniyetli abuk bir devlet Rusya devleti...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ural ~ 6 yıl önce
Admin hayırlı cumalar bütün airport personeline kolay gelsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ee peki ~ 6 yıl önce
Antalya bolgesinde calisan ruslar ne olacak yoksa onlara hersey serbest mi ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
elif ~ 6 yıl önce
ne yapsın vatandaş vize parası pahalı ucak bileti pahalı ah akparti neden düşürdün ucaklarını bak adamlar vize koydu sen her ay gidiyon rusyaya her defasında vizeyi kaldırın diyorsun yalıyorsun adamlar hala kaldırmadı neden cunki sen onların ucağını düşürdün sen gitmeye devam et ey rte

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İlginç ~ 6 yıl önce
Turist vizesi ile gelip iş görüşmesi yapılmasının ne zararı var anlayan, bilen var mı? Altı üstü görüşme yapılıyor çalışılıyor değil ya.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000