03 Haziran 2017, Cumartesi 10:21:00

VIM Airlines'ın iptal ettiği uçuşlar turizmcileri korkuttu!

Rusya Tur Operatörleri Birliği (ATOR), Rus Vim Airlines’ın charter uçuşlarının bir kısmını iptal etme kararının hangi tur operatörlerini etkileyeceğine dair bir bülten yayımladı.
  • Adamın ucagi az dlm ve ayt ye ucak yetistiremiyo. Her ucus 12-20 saat arasi rötarli
  • Onur yapar
  • Burgaz iptal oldu, lüleburgaz var. Isteyen biner. Haydi bulgar göçmenleri lüleburgaz yallah.

Vim Airlines, uçuş programında yaşadığı sıkıntıları aşmak amacıyla charter uçuşlarının bir kısmını iptal edeceğini açıklamış, ancak hangi uçuşların etkileneceğine dair detaylı bir bilgi verilmemişti.

'TÜM UÇUŞLARIN İPTAL EDİLMESİ GİBİ BİR DURUM YOK'

Haber Rusya’da büyük yankı uyandırırken, ATOR tarafından art arda yapılan açıklamalarda Vim Airlines’ın tüm uçuşlarını iptal etmesi gibi bir durum olmadığı defalarca vurgulandı ve Rus tatilcilere ‘endişe etmeyin’ çağrısı yapıldı.

‘YÜZDE 30’DAN FAZLASI İPTAL EDİLMEZ’

Öte yandan, 15 Haziran’a kadar sürmesi planlanan iptallerden etkilenecek bazı operasyonlar belli oldu. ATOR’un resmi internet sitesinde yer alan bültene göre, Vim Airlines iptal edilecek uçuşlara dair net bir veri paylaşmasa da, uzmanlar uçuşların yüzde 30’undan fazlasının iptal edilmeyeceği görüşünde.

BÜYÜK OPERATÖRLER DE ETKİLENECEK

Hava yolu şirketi tarafından yapılan açıklamada, iptal edilecek uçuşlara dair planlamaların hala sürdüğü belirtilse de iptallerin pazarın büyük oyuncularından TUI Rusya, Coral Travel ve NTK Intourist de dahil olmak üzere pek çok tur operatörünü etkileyeceği belirtiliyor.

TUI’NİN BURGAZ, CORAL’IN ANTALYA UÇUŞLARINI VURDU

ATOR’a görüş veren TUI Rusya, blok koltuk satın aldığı Vim Airlines'ın Burgaz (Bulgaristan) uçuşlarının 2-12 Haziran tarihleri arasında gerçekleştiremeyeceğini açıkladı. Yapılan açıklamada, ''Müşterilerimize mağduriyet yaşatmamak için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Bu turları satın alan müşterilerimizin hepsinin başka hava yolu şirketleri ile uçmasını ve gecikmelerin minimumum seviyede kalmasını sağlayacağız.'' denildi.

Öte yandan, Vim Airlines'ın charter uçuşlarını azaltma kararının Coral Travel'ın Moskova kalkışlı Antalya turlarını da etkileyeceği öğrenildi. Coral Travel'ın halkla ilişkiler departmanından yapılan açıklamaya göre, şirket 2-15 Haziran tarihleri arasında uçacak olan tüm müşterilerinin başka hava yolu şirketleri ile uçmasını sağlayacak.

NTK INTOURIST'İN RUSYA İÇİNDE 2 UÇUŞU İPTAL OLDU

Moskova, Kazan, Samara, Soçi, St. Petersburg ve Yekaterinburg uçuşlarında Vim Airlines ile iş birliği yapan NTK Intourist tarafından yapılan açıklamada ise, dün gece gerçekleştirilmesi planlanan Moskova-Soçi uçuşu ile bugünkü Yekaterinburg-Soçi uçuşunun iptal edildiği belirtildi. Açıklamada, NTK Intourist müşterilerine para iadesi, masrafların karşılanması ve tarih değişikliği gibi pek çok hakkın sağlanacağı ifade edildi.

MOUZENİDİS BAŞKA HAVA YOLU ŞİRKETİ İLE ANLAŞTI

Mouzenidis Travel ise şu ana dek programlarını ciddi ölçüde etkileyecek bir durum yaşanmadığını açıkladı. Şirketin Genel Müdürü Aleksandr Tsandekidi, bugün gerçekleşmesi gereken iki Heraklion uçuşu için başka bir hava yolu şirketi ile anlaştıklarını açıkladı. ‘’Bundan sonraki süreci Vim Airlines ile iş birliği halinde yürüteceğiz.’’ diyen Tsandekidi, ‘’Eğer uçuşların gerçekleştirilememesi gibi bir durum olursa, tüm müşterilerimizin önceden haberdar edilerek Ellinair ve başka hava yolu şirketleri ile uçmasını sağlayacağız. Hiçbir müşterimizi ortada bırakmayacağız.’’ dedi. (TurizmGüncel)
 

VIM Airlines'ın iptal ettiği uçuşlar turizmcileri korkuttu!

Yorumlar

Vim vim ~ 7 yıl önce
Adamın ucagi az dlm ve ayt ye ucak yetistiremiyo. Her ucus 12-20 saat arasi rötarli

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Honour ~ 7 yıl önce
Onur yapar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Abey ~ 7 yıl önce
Burgaz iptal oldu, lüleburgaz var. Isteyen biner. Haydi bulgar göçmenleri lüleburgaz yallah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000