19 Kasım 2013, Salı 12:54:31

'VERİLEN SÖZLER TUTULMADI'

Onur Air'deki Genel Müdürlük görevi 2 aydan daha kısa süren Sami Alan, bir açıklama yayınladı...
  • Bahtışen ailesi
  • Teoman bey gelir is biter.3,5 havayolu kalacak diyen arkadasta 3,5 atmaga baslasin.su anda havacilikta 10 dakikada tikir tikir isleyecek ekibi kurabilecek tek kisi Teoman Tosundur.Onur Air 5-6 yil önce kendi rizikosuyla avrupaya ucuyordu yine Ucar.Ekipte hazir.1 mayista baslar ve kendi programini koyar.1,5 uncu düsünsün,Sabiha ve atatürkten geliyoruzzzzzzz.
  • Simdi bana bir Kibrisli acentanin anlattigi bir olayi anlatayim, Sami Alan Anadolujet Baskani ve bu acentalar Sami Bey ile toplanti yapmak icin Turkiye deki bir tatil beldesindeki otele geliyorlar hepsi Ingiltereden kalkip. Adamlarin hepsi geliyor tabi bekliyorlar Sami beyimizi, Kibris Havayollari batmis tabi bir tasiyiciya ihtiyaclari var, Sami Bey imiz yerine yardimcisi Ibrahim Dogan i gonderiyor ve kendisi havuz basinda ailesi ile beraber sefa yapiyor (hic utanmadan hem de) neyse adami soruyor acentalar, zorla getiriyorlar havuz basindan sonra Sami ne derse begenirsiniz? Sami diyor ki: Arkadaslar sizin is yapabileceginiz havayolu biz degiliz gidin Pegasus ile gorusun diger low cost carrier lerle gorusun biz size yardimci olamayiz, herkes birbirine bakiyor ve Sami havuz basina geri donuyor. Nasil hikaye?
  • Bence Havacılık sektörü Sami Bey'in Alanı değil.. THY, ATLAS son olarak ONUR.. 1 değil 2 değil 3 oldu. Sami Bey artık Havacılıktan ziyade başka Alanlara yönelmeli.. Zira Sami Bey'i işe Alan dördüncü bir Havacılık sektörü olmayacaktır... :)
  • BAYLAR UNUTMAYIN Kİ BU ŞİRKETİN VEFAKAR CEFAKAR KAPTANLARI, KABİN ÇALIŞANLARI, TEKNİK ADAMLARI VE OFİS ÇALIŞANLARI VAR. STANDARTLARIN ALTINDA ÜCRETLERLE VE MAAŞLARI DIŞINDA HİÇBİR EK İMKANLARI OLMADAN CANLA BAŞLA ÇALIŞIYORLAR. PATRON VE ÜST YÖNETİMDEKİLERDEN NE DAHA AZ AKILLILAR NE DE YETENEKSİZLER. SADECE ŞİRKETTEKİ ROLLERİ TEKNİSYEN, OFİS ÇALIŞANI, VEYA UÇUŞ/KABİN EKİBİ. BU İNSANLARI TAKIMA DAHİL EDİP KARARLARINIZA ORTAK EDERSENİZ CEFAYI PAYLAŞTIĞINIZ GİBİ ŞİRKETİN REFAHINI DA PAYLAŞIRSANIZ BAŞARIRSINIZ. BEN DEDİM OLACAK BEN EMREDECEĞİM SİZ UYGULAYACAKSIZ YAKLAŞIMI SİNERJİ YARATMIYOR. ŞİRKET YÖNETİMİ OLARAK DAHA AKILLI VE ZEKİCE BAKMAK ZORUNDASINIZ...
  • Boyle bir yorum gordum cok isabetli ozetlemis : THY 8 senede anlamis, Atlasjet 9 ayda, Onur Air 52 gunde. Bir millet uyaniyor....
  • ONUR'lu Biz 21 yıldır uçuyoruz. Biz uçarken siz beyler kısa pantolununuzla dolaşıyordunuz. Yorum yaparken bunlara dikkat ediniz. Nice hava yolu şirketleri tarihe gömülürken, biz Türk bayrağını Avrupa'da dalgalandırıyorduk. Türkiye'nin Onur'uyuz.
  • iki taraflı yorumlarda çok basit. bu şirkette devam edenlerin sonu içler acısı gözüküyor. ancak herkes hakettiğini yaşar. bu işte başka işler var ama sanki herkes günü kurtarmaya bakıyor.
  • Yeter artık yeterr biz çalışanlar ne yapalım biz ne umduk neler oldu birde birşey yokmuş gibi hala üstümüze geliniyor çıkmak istesen problem istesen problem bize adam gibi biri gelsin artık kendileri kovsun istiyoruz giden kurtarıyor kendini yeterrr kendiniz uçun bu uçaklarınızda
  • Yorumlardan anladığım kadarıyla oturduğu koltuğu hak etmeyen çalışanlar koltuk telaşına kapılmışlar. Bazıları da kabul edelim başarısız oldu yazmışlar 2 ayda ne bekliyordunuz ki adamın elinde sihirli bi değnek yok. Yeni yönetimin 21 yılın hantallığını 2 ayda atmasını mı bekliyordunuz. Herkes rahata alışmış gelir gider hesabı yapmadan kara düzen çalışarak şirket daha ne kadar gidebilir ?

Onur Air'deki Genel Müdürlük görevi 2 aydan daha kısa süren Sami Alan, bir açıklama yayınladı.

Yazılı açıklamasında, kendisine verilen sözlerin tutulmadığını öne süren Alan şunları kaydetti: "Ekim 2013 tarihinde büyük bir umutla ve yepyeni stratejik hedeflerle başlamış olduğum Onur Air Genel Müdürlük görevine karşılıklı yapmış olduğumuz anlaşma ile son vermiş bulunmaktayım.

Bunun nedeni; geçen kısa sürede bana verilmiş olan sözlerin tutulacağına olan inancımı kaybetmiş olmam ve benim sorumluluğum altında çalışmayı kabul etmiş olan 1650 arkadaşıma karşı duyduğum sorumluluktur. Ben bu arkadaşlarımın gelecek umutlarını, şahsi itibarımı ve kısa süre için de olsa temsil ettiğim kurumun kurumsal itibarını düşünerek sessiz kalmak ve ileride zamanı geldiğinde detaylı bir açıklama yapmak düşüncesinde idim. Ancak bugün internet sitelerine servis edilen haber nedeni ile bu kısa açıklamayı yapmaya karar verdim. Konuyla ilgili daha detaylı açıklamayı ilerleyen tarihlerde yapacağım." (Milliyet)

'VERİLEN SÖZLER TUTULMADI'

Yorumlar Tüm Yorumlar (65)

ah ahh ~ 10 yıl önce
Bahtışen ailesi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bir bilen ~ 10 yıl önce
Teoman bey gelir is biter.3,5 havayolu kalacak diyen arkadasta 3,5 atmaga baslasin.su anda havacilikta 10 dakikada tikir tikir isleyecek ekibi kurabilecek tek kisi Teoman Tosundur.Onur Air 5-6 yil önce kendi rizikosuyla avrupaya ucuyordu yine Ucar.Ekipte hazir.1 mayista baslar ve kendi programini koyar.1,5 uncu düsünsün,Sabiha ve atatürkten geliyoruzzzzzzz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cockpit ~ 10 yıl önce
:::::)))))))))))))))))))))
nemesis of sky ~ 10 yıl önce
Simdi bana bir Kibrisli acentanin anlattigi bir olayi anlatayim, Sami Alan Anadolujet Baskani ve bu acentalar Sami Bey ile toplanti yapmak icin Turkiye deki bir tatil beldesindeki otele geliyorlar hepsi Ingiltereden kalkip. Adamlarin hepsi geliyor tabi bekliyorlar Sami beyimizi, Kibris Havayollari batmis tabi bir tasiyiciya ihtiyaclari var, Sami Bey imiz yerine yardimcisi Ibrahim Dogan i gonderiyor ve kendisi havuz basinda ailesi ile beraber sefa yapiyor (hic utanmadan hem de) neyse adami soruyor acentalar, zorla getiriyorlar havuz basindan sonra Sami ne derse begenirsiniz? Sami diyor ki: Arkadaslar sizin is yapabileceginiz havayolu biz degiliz gidin Pegasus ile gorusun diger low cost carrier lerle gorusun biz size yardimci olamayiz, herkes birbirine bakiyor ve Sami havuz basina geri donuyor. Nasil hikaye?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
zeynep ~ 10 yıl önce
aman ne kadar komik :) kesin erkeksin :) valla kadınlardan betersiniz dedikoduda :) size kısaca cevap..... it ürür kervan yürür kardeşim hayde haydeeeee:)
nutfe ~ 10 yıl önce
Bence Havacılık sektörü Sami Bey'in Alanı değil.. THY, ATLAS son olarak ONUR.. 1 değil 2 değil 3 oldu. Sami Bey artık Havacılıktan ziyade başka Alanlara yönelmeli.. Zira Sami Bey'i işe Alan dördüncü bir Havacılık sektörü olmayacaktır... :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
çalışanlar adına ~ 10 yıl önce
BAYLAR UNUTMAYIN Kİ BU ŞİRKETİN VEFAKAR CEFAKAR KAPTANLARI, KABİN ÇALIŞANLARI, TEKNİK ADAMLARI VE OFİS ÇALIŞANLARI VAR. STANDARTLARIN ALTINDA ÜCRETLERLE VE MAAŞLARI DIŞINDA HİÇBİR EK İMKANLARI OLMADAN CANLA BAŞLA ÇALIŞIYORLAR. PATRON VE ÜST YÖNETİMDEKİLERDEN NE DAHA AZ AKILLILAR NE DE YETENEKSİZLER. SADECE ŞİRKETTEKİ ROLLERİ TEKNİSYEN, OFİS ÇALIŞANI, VEYA UÇUŞ/KABİN EKİBİ. BU İNSANLARI TAKIMA DAHİL EDİP KARARLARINIZA ORTAK EDERSENİZ CEFAYI PAYLAŞTIĞINIZ GİBİ ŞİRKETİN REFAHINI DA PAYLAŞIRSANIZ BAŞARIRSINIZ. BEN DEDİM OLACAK BEN EMREDECEĞİM SİZ UYGULAYACAKSIZ YAKLAŞIMI SİNERJİ YARATMIYOR. ŞİRKET YÖNETİMİ OLARAK DAHA AKILLI VE ZEKİCE BAKMAK ZORUNDASINIZ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tebrik ~ 10 yıl önce
Boyle bir yorum gordum cok isabetli ozetlemis : THY 8 senede anlamis, Atlasjet 9 ayda, Onur Air 52 gunde. Bir millet uyaniyor....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
canım abim ~ 10 yıl önce
Koptum...
palm ~ 10 yıl önce
harika bir tespit. İş bilmeyen kendini pazarlayan kişiler bu sektörün önünü çok kapatıyor. Normalde müdür bile olmaması gereken bir yönetici
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
ONUR'lu Biz 21 yıldır uçuyoruz. Biz uçarken siz beyler kısa pantolununuzla dolaşıyordunuz. Yorum yaparken bunlara dikkat ediniz. Nice hava yolu şirketleri tarihe gömülürken, biz Türk bayrağını Avrupa'da dalgalandırıyorduk. Türkiye'nin Onur'uyuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
birileri ~ 10 yıl önce
helal olsun adamsın
çok komik ~ 10 yıl önce
sallama deniz bitmiş kara gözüktü, sela okundu. Allah rahmet eyleisn
:( ~ 10 yıl önce
iki taraflı yorumlarda çok basit. bu şirkette devam edenlerin sonu içler acısı gözüküyor. ancak herkes hakettiğini yaşar. bu işte başka işler var ama sanki herkes günü kurtarmaya bakıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Yeter artık yeterr biz çalışanlar ne yapalım biz ne umduk neler oldu birde birşey yokmuş gibi hala üstümüze geliniyor çıkmak istesen problem istesen problem bize adam gibi biri gelsin artık kendileri kovsun istiyoruz giden kurtarıyor kendini yeterrr kendiniz uçun bu uçaklarınızda

Yanıtla

Kalan karakter 1000
koltuk sevdası ~ 10 yıl önce
Yorumlardan anladığım kadarıyla oturduğu koltuğu hak etmeyen çalışanlar koltuk telaşına kapılmışlar. Bazıları da kabul edelim başarısız oldu yazmışlar 2 ayda ne bekliyordunuz ki adamın elinde sihirli bi değnek yok. Yeni yönetimin 21 yılın hantallığını 2 ayda atmasını mı bekliyordunuz. Herkes rahata alışmış gelir gider hesabı yapmadan kara düzen çalışarak şirket daha ne kadar gidebilir ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000