29 Nisan 2008, Salı 08:03:59

Venezuela'da uçak kazası!

Venezuela'nın Catia La Mar bölgesinde meydana gelen kazada, Cessna 404 tipi bir uçak, motor arızası sebebiyle bir eve çarptı.

Venezuela'nın Catia La Mar bölgesinde meydana gelen kazada, Cessna 404 tipi bir uçak, motor arızası sebebiyle bir eve çarptı. Düşen uçakta bulunan 4 kişi hayatını kaybederken, en az 4 kişinin ise kazadan yaralı olarak kurtulduğu bildirildi.

Venezuela'nın Karayip Sahilleri yakınlarındaki Catia La Mar bölgesinde Cessna 404 tipi bir uçak, kalkışından kısa bir süre sonra düştü. Başkent Karakas'ın 50 kilometre kuzeyinde yaşanan kazanın motor arızası sebebiyle yaşandığı iddia edilirken, kazanın gerçek sebebinin yapılacak incelemenin ardından ortaya çıkacağı bildirildi. Uçakta kaç kişinin bulunduğuna ilişkin net bir açıklama yapılmazken, ilk belirlemelere göre 4 kişi olay yerinde hayatını kaybetti, 4 kişi ise kazadan yaralı olarak kurtuldu. Bu arada ölen şahısların cesetlerinin yanması sebebiyle kimlik tespitinin yapılamadığı öğrenildi.

Öte yandan Maiquella'daki Uluslararası Simon Bolivar Havalimanı'ndan kalkan uçağın Curacao Adası'na gittiği ve uçağın pilotunun kalkıştan çok kısa bir süre sonra motor problemi yaşandığını bildirdiği kaydedildi.

Venezuela'da uçak kazası!

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000