18 Mayıs 2014, Pazar 17:45:37

VE TATCA'NIN YENİ BAŞKANI BELLİ OLDU

Türkiye Hava Trafik Kontrolörleri Derneği’nin (TATCA) yeni başkanı belli oldu...
  • Başta kurumumuza ve havacılık camiasına hayırlı olmasını temenni eder, başarılar dilerim.Mustafa Kırmızı
  • tamam yeni yönetime başarılar, yolları açık olsun ancak şu anki tecrübesi ile Birol beye bir dönem daha çok yakışır, Tatca için hayırlı olurdu kanaatindeyim. Sanırım çok yoruldu ve böyle bir karar alındı.
  • Uzun soluklu bir yol, bu süreçte illaki inişler çıkışlar olacak, mevzu Tatca nin seviye kaybetmeden yolunda devam edebilmesi, mümkün olduğunda seviye yukseltebilmesidir , bu yolda yönetime başarılar, Birol bey ve ekibine sonsuz teşekkürler, hakkınızı helal edin.
  • Hayırlı ,uğurlu Olsun
  • sevgili yeni yönetim, Birol bilgin döneminden sonra sizlere alışmak, ancak duruşunuz, vizyonunuz , faaliyet ve icraatlarınızla mümkün olacak. Listedeki tüm tuhaf seçimlere rağmen, " Birol başkana neden bıraktın , keşke devam etseydin sorularının" sona erebilmesi yapabileceklerinize bağlı. Ancak en azından Istanbul içi kimin hangi kapasitede olduğunu hepimiz bildiğine göre, istekli olmasına rağmen daha kapasiteli , üretken ve vizyon sahibi kişiler dururken, listedeki bazı isimler çok acayip görünmekte ve soru işâretleri oluşturmaktadır.umarız mesleğimiz adına olumlu gelişmeler yaratılmasına vesile olarak, katkı sağlayabilirsiniz. Başarılar sizinle olsun.
  • Birol beyin başkanlığında 25.tl ve yarım altın sosyal yardımı dururken bu kadar icraatlar yapıldığına göre, genel kurulda kabul ederek 35 tl ve yarım altın sosyal yardımının düzeltilmesi sonucu yeni yonetimin uçurmasi gerekir. Ama herşey paramı, yoksa kabiliyet mi bunun için biraz bekleyip göreceğiz. Selim ve ekibine başarılar
  • Tebrikler ve başarılar dilerim. Nedim ŞEN
  • Eski başkan Birol Bilgin, Ayhan kartal yönetim şeklinin miadını doldurmasından sonra, aranan modern tarzın tam kişisiydi bence. Kıbrıs seminerinde seyrediyorum, konulara olan hakimiyeti, Tatca'yı alt yapısıyla beraber temsil yeteneği, vurucu ve vurgulu konuşmaları, bu yorumum da ne kadar haklı olduğumu göstermişti. Bana göre çok erken veda etti, bir dönem daha çok yakışırdı. Hayırlı olur inşallah. Bu arada Tatca genel kurulları sonrası görevde devam etmeyenlere plaket vermek bir adettir. Bu kadar başarı yakalamış bir başkan ve ekibine plaket vermeyi düşünemediler mi, yoksa başkan ve devam etmeyecek ekibi mi gerek yok, yapmayın dedi bilmek isterdim. Cevap düşünememiş olmaksa, Selim eski listede olmasına rağmen bunu düşünememişse hoş olmamış.. Tatca ya hayırlı olmasını dilerim, başarılar Selim
  • Şöyle bir geçmişe bakarsak, Ayhan kartal döneminden görevi devralan Birol Bilgin yönetiminin çok zorlu bir süreçten başarıyla çıktığı gibi, Derneği epey ileri taşıdığı bir gerçektir. Eski başkan Birol Bilginin bir çoğumuzun kalbinde taht kurduğu, nasıl güven verdiğini hep konuşmuşuzdur. Birol Bilgin bu duruma Derneği getirdiği seviye ile geldiğine göre, Selim Ergün Lak ve yönetimini daha zorlu bir süreç bekliyor demektir. kalplerde taht kurabilmek, hafızalarda kalabilmek ve en iyiler arasında anılmak yapabildikleri ile paralel olacağından, hep birlikte yaşayacak, görecek ve değerlendireceğiz...Neden bıraktın Birol Başkan sorularının önüne geçebilmek, sergilenecek yönetim anlayışla daha büyük başarılar yakalamaktan geçer. Teşekkürler Birol Bilgin yönetimi, başarılar Selim Lak yönetimi
  • Hayırlı olsun. Dileriz özlük hakları için gerekli ve yeterli çalışmalar yapılır.

TATCA'nın bugün 11'incisi düzenlenen olağan genel kurulunda yeni başkan belli oldu.

Kurulda toplam 307 oy kullanılırken, 7 oy geçersiz sayıldı. Geçersiz oylardan 5'i iptal, 2 oyun ise boş kullanıldığı belirtildi. 

TATCA Ankara Şube Başkanı Sinan Yıldız kalan 300 oyun 119'unu alırken, 181 oyu alan Selim Ergun Lak ise Türkiye Hava Trafik Kontrolörleri Derneği'nin yeni başkanı oldu.

11. Olağan Genel Kurul’da seçim sonuçların açıklanmasından sonra TATCA eski Başkanı Birol Bilgin, bugüne kadar kendilerine destek veren tüm üyelere teşekkür ederken, “11. Olağan Genel Kurul’umuzun bize yakışır bir şekilde gerçekleştiğini düşünüyorum. Görevde olduğumuz sürece bizden desteğini esirgemeyen üyelerimize teşekkürü bir borç biliyoruz. Görevi devralan yeni yönetime de sonsuz başarılar diliyoruz” dedi.

Öte yandan TATCA üyelerinin geçmiş dönemdeki faaliyetlerden dolayı Birol Bilgin önderliğindeki dernek yöneticilerini teşekkür ettikleri gözlendi.

TATCA 11. Olağan Genel Kurulu’nu kaybeden TATCA Ankara Şube Başkanı Sinan Yıldız da genel kurul sonrası, seçimin galibi Selim Ergun Lak’ı tebrik etti. Yıldız, “Camiamızda hizmet veren herkes eşittir. İstanbul’daki arkadaşımız işin yoğunluğundan dert yanarken, Erzurum’daki bir başka arkadaşımız teknik yetersizliklerden ya da başka şeylerden dert yanabiliyor. Hepimizin ayrı sıkıntıları olabiliyor. Ancak TATCA olarak herkese eşit mesafede yaklaşılırsa bu sorunları minimize edebiliriz. İyi yapılan her faaliyetin arkasında dururken, doğru olmadığına inandığımız şeylerinde daima karşısında durmaya devam edeceğiz. Tekrardan herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

TATCA’nın çiçeği burnunda Genel Başkanı Selim Ergun Lak da herkese katılımından dolayı teşekkür ederken, “Bana göre güzel bir genel kurul oldu. Burada dernek olmamızın, bir meslek grubunu temsil etmemizin amacı ortak menfaatlerimizdir. Dernek üyelerimizin hangi şehirde olduğunun önemi yoktur. Hangi ilden ya da hangi şubeden olursa olsun bütün üyelerimizin katkılarını bekliyoruz. Sizden gelecek talepler bizlere yön verecektir. Eğer bir şeyler elde etmek istiyorsak bu düşünce tarzını benimsemeliyiz. Hepinize tekrardan teşekkür ediyorum” dedi.

TATCA’NIN YENİ YÖNETİMİ ŞU ŞEKİLDE

Selim Ergun LAK
Hüseyin ŞAHAN
Atıl ER
Doğan YİĞİT
İhsan AKCA
Gonca GÜLER
Çağdaş BAHÇEKAPILI












 

VE TATCA'NIN YENİ BAŞKANI BELLİ OLDU

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Başta kurumumuza ve havacılık camiasına hayırlı olmasını temenni eder, başarılar dilerim.Mustafa Kırmızı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
atco ~ 10 yıl önce
tamam yeni yönetime başarılar, yolları açık olsun ancak şu anki tecrübesi ile Birol beye bir dönem daha çok yakışır, Tatca için hayırlı olurdu kanaatindeyim. Sanırım çok yoruldu ve böyle bir karar alındı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Uzun soluklu bir yol, bu süreçte illaki inişler çıkışlar olacak, mevzu Tatca nin seviye kaybetmeden yolunda devam edebilmesi, mümkün olduğunda seviye yukseltebilmesidir , bu yolda yönetime başarılar, Birol bey ve ekibine sonsuz teşekkürler, hakkınızı helal edin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Haldun Tunçay ~ 10 yıl önce
Hayırlı ,uğurlu Olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Istanbul ~ 10 yıl önce
sevgili yeni yönetim, Birol bilgin döneminden sonra sizlere alışmak, ancak duruşunuz, vizyonunuz , faaliyet ve icraatlarınızla mümkün olacak. Listedeki tüm tuhaf seçimlere rağmen, " Birol başkana neden bıraktın , keşke devam etseydin sorularının" sona erebilmesi yapabileceklerinize bağlı. Ancak en azından Istanbul içi kimin hangi kapasitede olduğunu hepimiz bildiğine göre, istekli olmasına rağmen daha kapasiteli , üretken ve vizyon sahibi kişiler dururken, listedeki bazı isimler çok acayip görünmekte ve soru işâretleri oluşturmaktadır.umarız mesleğimiz adına olumlu gelişmeler yaratılmasına vesile olarak, katkı sağlayabilirsiniz. Başarılar sizinle olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Birol beyin başkanlığında 25.tl ve yarım altın sosyal yardımı dururken bu kadar icraatlar yapıldığına göre, genel kurulda kabul ederek 35 tl ve yarım altın sosyal yardımının düzeltilmesi sonucu yeni yonetimin uçurmasi gerekir. Ama herşey paramı, yoksa kabiliyet mi bunun için biraz bekleyip göreceğiz. Selim ve ekibine başarılar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hayırlı olsun. ~ 10 yıl önce
Tebrikler ve başarılar dilerim. Nedim ŞEN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ank ~ 10 yıl önce
Eski başkan Birol Bilgin, Ayhan kartal yönetim şeklinin miadını doldurmasından sonra, aranan modern tarzın tam kişisiydi bence. Kıbrıs seminerinde seyrediyorum, konulara olan hakimiyeti, Tatca'yı alt yapısıyla beraber temsil yeteneği, vurucu ve vurgulu konuşmaları, bu yorumum da ne kadar haklı olduğumu göstermişti. Bana göre çok erken veda etti, bir dönem daha çok yakışırdı. Hayırlı olur inşallah. Bu arada Tatca genel kurulları sonrası görevde devam etmeyenlere plaket vermek bir adettir. Bu kadar başarı yakalamış bir başkan ve ekibine plaket vermeyi düşünemediler mi, yoksa başkan ve devam etmeyecek ekibi mi gerek yok, yapmayın dedi bilmek isterdim. Cevap düşünememiş olmaksa, Selim eski listede olmasına rağmen bunu düşünememişse hoş olmamış.. Tatca ya hayırlı olmasını dilerim, başarılar Selim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Istanbul ~ 10 yıl önce
Şöyle bir geçmişe bakarsak, Ayhan kartal döneminden görevi devralan Birol Bilgin yönetiminin çok zorlu bir süreçten başarıyla çıktığı gibi, Derneği epey ileri taşıdığı bir gerçektir. Eski başkan Birol Bilginin bir çoğumuzun kalbinde taht kurduğu, nasıl güven verdiğini hep konuşmuşuzdur. Birol Bilgin bu duruma Derneği getirdiği seviye ile geldiğine göre, Selim Ergün Lak ve yönetimini daha zorlu bir süreç bekliyor demektir. kalplerde taht kurabilmek, hafızalarda kalabilmek ve en iyiler arasında anılmak yapabildikleri ile paralel olacağından, hep birlikte yaşayacak, görecek ve değerlendireceğiz...Neden bıraktın Birol Başkan sorularının önüne geçebilmek, sergilenecek yönetim anlayışla daha büyük başarılar yakalamaktan geçer. Teşekkürler Birol Bilgin yönetimi, başarılar Selim Lak yönetimi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AYT ~ 10 yıl önce
Hayırlı olsun. Dileriz özlük hakları için gerekli ve yeterli çalışmalar yapılır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000