08 Haziran 2013, Cumartesi 11:01:47

VE SKY'DAN RESMİ AÇIKLAMA GELDİ!

Kayı Group bünyesindeki SKY Havayolları sessizliğini AirportHaber'e bozdu. İflas sürecine götüren durumu açıklayan Kayı Group, yayınladığı açıklamasında bankaların verdikleri sözleri tutmaması nedeniyle söz konusu duruma düşüldüğünü belirtti.
  • INSANLARIN 1 GÜN DAHI BEKLEMEYE ZAMANI 10 GÜN DEN BAHSEDIYORSUNUZ,VERIN ÇIKIŞ BELGELERIMIZI IŞSIZLIK PARASINA BAGLANALIM YETER ARTIK YAAA YETER KHM UYAN BANKALARMI OYNUYOR SIRKETMI OYNUYOR KEDININ FAREYLE OYNANDIGI GIBI,YILLARCA SIZ OYNADINIZ BU INSANLARLA HALAAA OYNUYORSUNUZ.
  • Arkadaslar, yolcu magdurlari SADECE Hotel ile alinmis bilet icin sigortaliymis. GTI-TRAVEL.de/Flug (sadece ucus) icin bu Sigorta ne para nede bilet veriyor!!! Anliyacaginiz: gti den alinan sadece sky airlines ucusu, sigortasiz. Eger ayriyetten ucus sigortasi yaptirdiysaniz, sigortalidir(onu bilemicem). Bende bir sky airlines magduruyum. 03.06 AYT CGN ucusum iptal edildi. CORENDON ile brüxele uctum. 200€ ödedim.. Bunu simdi nerden geri alcam???????????????
  • arkadaşlar, zaten tüm dünyada bankalar sözle çalışan kurumlardır... yaw bu yöneticiler tüm Türkiye'yi de (Sky çalışanlarını geçtim) kendilerinin zeka seviyesinde sanıyor...
  • hem sigorta sirketlerini, hem bankalari, hemde personeli dolandirdik. bundan sonra yasamimizi bir elimiz yagda, bir elimiz balda devam ettirme karari aldik.
  • sky havayollarında kısa süre uçmuş biriyim, uçuş hayatım boyunca profesyonellikten uzak,çalışanlarını sindiren,işi gücü dedikodu mektupları okumak olan ve ben ne dersem o olur ben ne istersem öyle olur,herşeyin doğrusunu ben bilirim zihniyetli bir sözüm ona yönetici görmedim ,allah ta bir daha göstermesin inşallah.onca kader arkadaşım için yapabileceğim birşeyler olabilseydi keşke.ben şanslıydım ki ilk fırsatta yolumu ayırdım.herkes bir umut düzelir diye sabırla bekledi,maddi manevi fedakarlıklarla görevini aksatmadan yaptı ama sonuca bakın :( allah hepsinin yardımcısı olsun.ben bu işten anlamıyorum,uçuculuk vs hakkında yeterli donanıma sahip değilim deyip bıraksaydı da işi iyi bilen birileri çekip çevirseydi bari.saçma sapan bahanelerle,uçuş emniyetini etkilemeyen sudan sebeplerle insanların amirliğini aldı memurların işine son verdi vs yazık çok yazık.bir dönem başka şirketlerden gelen uzun yıllar bu işi yapan,şirkete birşeyler katabilecek insanları bile değerlendiremedi kaçırdı.
  • Uzgunum ama gercekten calisan arkadaslarim icin gercekten basindan sonuna kadar emek verenler icin ama o kenafir gozlu nilgun bu sirketi bitirdi iyi niyetli olmayan bir sahsiyet geldigi andan beri kahkalarla her seferinde agzondan iyi bi kelime cikmazsa olacagi bu bide gelmis tassa ahyami kesiyo sen sanki kendi ksbinini korudunmu dana gibi olasiya.yiyip meyhanene icki stogu yaptirdin siz be bu seytana inandiniz kapak olsun bumu ise alanada buna inanada ayakata uyutu sizi simdi sefasina bakar cok yazik. Illahi adalet illaki mecdur parasi icin emek harcayan arkadaslarim alirlarda diyerleri yani o ve yandaslari bi kurus alamazlar .Milleti uc kurus icin yerindenmi edersin al iste.ALlahin sopasi yok yedik ictik sizler gibi emek verdik ama iyi niyet kacali cok olmustu ordan eskiler cok iyi bilir. Tabi calisan orda burda kaptana baslara yalakalik yapan eskileri.kastetmiyorum . Herkez sen ben ne is olursa yapariz ama esekten dusme gunlwrinin yasayacaklar o insan musvetelerini yonetime gecince
  • arkadasim bankalar nasil söz tutsun sirketleri bir birine kefil yaptinis bu nereye kadar kabul olur bankalar tarafindan!!!!! Söz dedinde siz sözünüsü tutunuz mu ????
  • BU ADAM CALISANLARIN PSIKOLOJISINI DE BOZDU,1.5 YILDIR SUREN PARASIZLIKTAN INSANLARI DEPRESYONA SOKTU.
  • Yılın başından itibaren bilet satışını kapatmışlardı,bir şeyler olacağını anladım; sordum da.Beş uçağımız var,GTI zaten dolduruyor dendi, başka satışa gerek yok dendi.Ne planlar kurmuşlar meğerse.Bu bir şok değil arkadaşlar,uzun zamandır planladıkları bir oyun.Bizler ise oyunun kurbanları seçilmişiz.Ben hakkımı aramaya kararlıyım.SHGM bir aksiyon alır mı bilmem,gerekirse İnsan Hakları Mahkemesi ne bildireceğim.En azından bildireceğim,hakkımı arayacağım.Ama evvela yüce Allah a havale ediyorum.Biz ne güzel insanlarız,zaten en büyük şansları bizim gibi özverili personel ile çalışmaları idi.Hala panolarımızda merhum anne ve babalarının fotoğrafları vardı.Böyle saygı ve sevgi dolu personeldik biz.Bu yüzden biz yolumuzu buluruz Allah ın izniyle.
  • her zaman demısımdırr shgm aynı zamanda sureklı malı yapılarını denetlemelı ve buradan kazanılan paralar baska yerlere aktarılmamalı sureklı havacılık ıcın geı yatırım yapılmalıu ve shgm de bır malı bolum olusturulmalı bu kısım sureklı sırketleın malı duzenınıde denetlemelı bunlar yapılmadıgı ıcın en basta calısanlar zarar gouyor ama bunu yapacak adam nerde. ancak sokaktakı kucuk ınsanlara lıderrlık taslayan lıdercılık oynamaya allahlık gosterrısı yapmaya calısan ınsanların olusturdugu bır ulkede yasıyoruz.

İşte o açıklama:

Kamuoyuna,

Kayı Group kurulduğu 1987 yılından günümüze, aralıksız olarak 26 yıldır, ülkemiz için dünya çapında markalar yaratmak, Türk turizmine hizmet etmek ve insanımıza istihdam yaratmak için büyük bir fedakârlıkla çalışmıştır.

Maalesef yatırım planlarımızda öngörülemeyen aksaklıklar olmuştur. Yine de tüm zorluklara rağmen ayakta kalma arzumuz varken, bazı bankaların katı ve finansal gerçeklerle uyuşmayan tutumları nedeniyle mağdur olmuş bulunuyoruz.

Ülkemize Adam & Eve, Sky Havayolları ve GTI Travel gibi pek çok uluslararası ödüle sahip markalar armağan eden bir grup olarak; bulunduğumuz an itibariyle, bankaların sözlerinde durmamaları ve anlaşmalarına uymamalarından dolayı operasyonlarımızı durdurmak zorunda kaldık.  Türkiye’ye mal olmuş bu markaları yaşatabilmek için çok çaba sarf ettik. Devletimizin bürokrasisinden sektörün tüm kademelerine kadar her kesime başvurduk. Özellikle sektör derneklerinin başkanları ile sürecin tamamını, en ince ayrıntısına kadar görüştük, anlattık. İlgili sektör dostlarımız süreci bilmektedirler. Ancak, değerli markalarımızı kurtarmamız, konaklama sektörünün çoğunluğunun dışında, gerekli desteği alamadığımızdan, mümkün olmadı.

Altını çizmek isteriz ki, şu ana kadar GTI markamızdan hizmet ve ürünlerimizi satın almış müşterilerimizin tümü sigorta kapsamındadır. İflas sigorta şirketlerimiz Hansa Mercur ve Tourvers şirketleridir. Hansa Mercur ve Tourvers ile anlaşmalarımızdan doğan tüm ödemelerimizi yapmış bulunmaktayız ve tüm yasal sorumluluk bu iki uluslararası şirkete aittir.  Sıkıntı yaşayan müşteri ve acentelerin Hansa Mercur ve Tourvers ile irtibata geçmelerini önemle rica ederiz.

Hansa Merkur Versicherung:  Siegfried-Wedell Kare 1, / 20354 Hamburg

Şu ana kadar tüm destinasyonlardan yolcularımızın geri dönüşü sorun çıkmaksızın devam etmektedir. Thomas Cook ve Öger Tours ile yapılan ortak çalışmalar ile en büyük destinasyon olan Türkiye’den dönüşler emniyete alınmıştır. Yapılan çalışmalar dışında herhangi bir şekilde beklenmedik bir aksilik olması halinde yukarıda belirtilen GTI Travel’in iflas sigorta şirketleri ‘yasal’ sorumludur.

Önümüzdeki dönemde de müşterilerimizin mağdur olmaması için elimizden gelen gayreti göstermeye devam edeceğiz.

Şirketlerimizin hukuki ve yasal süreçlerinin tamamlanmasının ardından, en kısa süre içinde değerli kamuoyuna detaylı açıklamalar yapılacaktır.

Kamuoyunun bilgisine sunarız.

Saygılarımızla,

Kayı Group

VE SKY'DAN RESMİ AÇIKLAMA GELDİ!