30 Mart 2010, Salı 20:55:11

VE ÖGER BURSA'YA DA BAŞLADI

Öger Türk Tur organizasyonunda gerçekleştirilen Almanya-Bursa uçak seferleri başladı.
  • Antalya Bursa seferlerini iptal eden sun express yetkilileri sanirim bu durumdan ders cikarmali ve de ilk firsat da almis olduklari bu karardan geri donmeliler. Bursa ve antalyalilari daha fazla uzmemeli.
  • Oger Tour u tebrik eder ayni mutlulugu AYT-Bursa ucuslarinin basladigi haberini alarak tekrar yasamak istedigimizi belirtmek isterim.
  • Anadolujette Ankara'dan Bursa'ya 2 Nisanda karşılıklı seferlere başlıyor. Bursa için Bakentimizden seferler düzenlenmesi sevindirici. Teşekkürler THY.
  • hayırlı olsun inşallah sefer sayıları ve sefer noktaları çoğalır inalınır gibi değil bursa dan yurt içi seferleri başlamadan uluslar arası seferleri başladı

Almanya'nın Düsseldorf kentinden kalkan Öger Tur'a ait 147 kişilik yolcu uçağı, Yenişehir Havaalanı'na indi.

Yolcular, Yenişehir Kaymakamı Azmi Çelik ve Belediye Başkan Vekili Halit Düvencioğlu ile Öger Türk Tur Türkiye Müdürü Adil Serim'in de katıldığı törende, halk oyunları gösterisiyle karşılandı.

Yöresel kıyafetler giyen Yenişehirliler Derneği üyesi kadınlar, yolculara karanfil vererek, kestane şekeri ikram etti.

Kaymakam Çelik, burada yaptığı konuşmada, Yenişehir Havaalanı'nın uluslararası alanda ilk tarifeli seferini gerçekleştirdiğini belirterek,
Yenişehirliler olarak bunun mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Yurt dışından İstanbul'a inenlerin yoğunluk nedeniyle bazen sıkıntı yaşayabildiklerini ifade eden Çelik, "Bundan sonra gerek Bursa gerekse çevre
illere gelenler artık rahat edecekler. Bu seferlerin Yenişehir'e de büyük katkıları olacağını düşünüyoruz" dedi.

Adil Serim de uçuşların Bursa'ya ve Türkiye'ye hayırlı olması dileğinde bulundu.

VE ÖGER BURSA'YA DA BAŞLADI

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Antalya Bursa seferlerini iptal eden sun express yetkilileri sanirim bu durumdan ders cikarmali ve de ilk firsat da almis olduklari bu karardan geri donmeliler. Bursa ve antalyalilari daha fazla uzmemeli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Oger Tour u tebrik eder ayni mutlulugu AYT-Bursa ucuslarinin basladigi haberini alarak tekrar yasamak istedigimizi belirtmek isterim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Anadolujette Ankara'dan Bursa'ya 2 Nisanda karşılıklı seferlere başlıyor. Bursa için Bakentimizden seferler düzenlenmesi sevindirici. Teşekkürler THY.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
hayırlı olsun inşallah sefer sayıları ve sefer noktaları çoğalır inalınır gibi değil bursa dan yurt içi seferleri başlamadan uluslar arası seferleri başladı

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000