08 Ağustos 2016, Pazartesi 21:42:19

Ve LSG Sky Chefs'de grev sona erdi

LSG SKY Chefs ile Tek Gıda İş Sendikası arasında yürütülen TİS görüşmelerinde anlaşma sağlanamamış ve LSG çalışanları greve çıkmıştı. Bu akşam satlerinde sendika ve LSG'nin anlaştığı öğrenildi. İşte anlaşmanın detayları..
  • Hani Grevden sonra hiç bişey olmamış gibi devam edecektiniz eyyy yöneticiler. personele çektirmeye başladınız. greve çıkanlarla tek tek sırayla uğraşmaya başladınız bile. zalimin zulmü varsa garibin Allahı var. eninde sonunda bu devran döner.
  • Sendika üyesi olupta sendika kötüleyen üstelik yüksek maaş aldığı halde kötüleyen zat ne senaryolar kuruyordun ha noldu şimdi insanların yüzüne nasıl bakacaksın ha pardon sende tükürülecek yüzde yoktu..........paşam
  • Arkadaşlar bizim amacımız üzüm yemekti yedik çok şükür lütfen artık itici yorumlardan vaz geçin işimize odaklanalım dışarıdan proveke edenlere cevap yazmayın...
  • Üç elmacı senin başına da ne düştüğü anlaşılıyo gökten :) dikkat et sadece başına düşsün
  • 'Mesele çakal olmak değil yeğen Mesele çakallarla dans edebilmek ' diyen arkadaş Kucak dansı yapmışsın sen demek ki iyi iyi çok iyi bu :)
  • LGS ye alım varmı?
  • Madem mutlu son ile bitecek bunca artistlik kime...
  • Tebrikler!!!!
  • Madem türkiye den ayrılıp gitmeyeceksin neden böyle bir maceraya atladın Lsg....sayenizde çalışanlar birlik beraberlik nasıl olur onu öğrendiler...tşklr.
  • ve grev biter emekçi istedigini alır hikayede burda biter gökten üç elma düşer biri lsg ye biri patronlara biride malum kişilere hikayede burda biter THE END........................

Türkiye’de bir çok havayolu şirketine hizmet veren Lufthansa grubuna bağlı ikram şirketi LSG Sky Chefs çalışanları, Tek Gıda İş Sendikası'nın TİS görüşmelerinde anlaşma sağlanamaması sonrası greve çıkma kararı almıştı.

2 Ağustos tarihinden bu yana süren grevin ardından Tek Gıda İş Sendikası ve LSG Sky Chefs yetkililerinin anlaştığı öğrenildi.

Bu sabah sendika ve şirket yetkililerinin yaptığı görüşmeler sonucunda iki yıllık yeni toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Ve LSG Sky Chefs'de grev sona erdi

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

lsg emekçisi ~ 8 yıl önce
Hani Grevden sonra hiç bişey olmamış gibi devam edecektiniz eyyy yöneticiler. personele çektirmeye başladınız. greve çıkanlarla tek tek sırayla uğraşmaya başladınız bile. zalimin zulmü varsa garibin Allahı var. eninde sonunda bu devran döner.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ccc ~ 8 yıl önce
Sendika üyesi olupta sendika kötüleyen üstelik yüksek maaş aldığı halde kötüleyen zat ne senaryolar kuruyordun ha noldu şimdi insanların yüzüne nasıl bakacaksın ha pardon sende tükürülecek yüzde yoktu..........paşam

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kardeşce ~ 8 yıl önce
Arkadaşlar bizim amacımız üzüm yemekti yedik çok şükür lütfen artık itici yorumlardan vaz geçin işimize odaklanalım dışarıdan proveke edenlere cevap yazmayın...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
The Jackal ~ 8 yıl önce
Üç elmacı senin başına da ne düştüğü anlaşılıyo gökten :) dikkat et sadece başına düşsün

Yanıtla

Kalan karakter 1000
The Jackal ~ 8 yıl önce
'Mesele çakal olmak değil yeğen Mesele çakallarla dans edebilmek ' diyen arkadaş Kucak dansı yapmışsın sen demek ki iyi iyi çok iyi bu :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hudaverdi ~ 8 yıl önce
LGS ye alım varmı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sıkıldım ~ 8 yıl önce
Madem mutlu son ile bitecek bunca artistlik kime...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Isci ~ 8 yıl önce
Tebrikler!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Macera ~ 8 yıl önce
Madem türkiye den ayrılıp gitmeyeceksin neden böyle bir maceraya atladın Lsg....sayenizde çalışanlar birlik beraberlik nasıl olur onu öğrendiler...tşklr.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
güzel son ~ 8 yıl önce
ve grev biter emekçi istedigini alır hikayede burda biter gökten üç elma düşer biri lsg ye biri patronlara biride malum kişilere hikayede burda biter THE END........................

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000