15 Nisan 2010, Perşembe 18:37:43

VE İSTİFA ETTİ...

KTHY’de Genel Müdür Bilal Ekşi’den sonra ikinci bir isim daha istifa etti.
  • Nihayet ...zaten siyasi yönetimin adamıydı..çok geeç kaldı çookkk..
  • Bu sendika olduğu sürece KTHY kendine gelemeyecektir. Tek engel odur.
  • arpalığım benim yeee yeee vallahi bitmiyor...kimler yemediki şimdiye kadar...kime hesap sorulduki? bence kapatın gitsin denizden yüzerek gelsinler :))
  • Aslında gerek Türkiyeliler gerekse Kıbrıslılar olarak üzelmemek elde değil. Ama görünen köy kılavuz istemiyor. KTHY nin bugünlere gelmesindeki en büyük sebep olan sendika hep atlanıyor. Çalışma programına kadar sendikanın elinde olan bir işletme nasıl sağlıklı çalışabilir. Bugüne kadar ne istedilerse aldılar. Ve şirketi bu hale getirdiler. Kaldırın sendikayı bakalım kar edecek mi etmeyecek mi ? Sendika olduğu sürece KTHY bir adım ileri gidemeyecek ve daha kötüye doğru yol alacaktırr.
  • Adaya cok emek verıldı dogru ama ya KTHYye!verılen emeklerı rahatları ıcın harcayanlara ne demelı!Konusurken burada bunları dusununde konusun.Kurulmus olanı yıkanlar kımler,pekı kurulmus olanı kurtarmaya gıdıpte ellerı kolları baglanan kımler,bırde aman bıze dokunmasınlar dıye aglayıpta herseyden kacanlar kımler!Elbettekı bu y uzden her turlu sıat yakıstırılır,her turlu elestırı yapılır,kımse bırsey dıyemez durum ortada!
  • Nasıl oldu? İnanamadım! Bence şirkettende ayrılmalı. Ne yüzle uçucak!!! Türkiyede zaten uçamazsın. Doğru rum kesimine, ancak orda uçarsın! Yolun açık olsun KTHY!
  • NEDEN İNSANLARIN EMEKLERİ VE GÖNÜLDEN İŞLERİNE,ŞİRKETLERİNE,ÜLKELERİNE SAHİP ÇIKMALARI BÖYLE YAKIŞIKSIZ YORUMLARA SEBEP OLUYOR ANLAMIYORUM.NASIL BU KADAR EMİN BİR ŞEKİLDE ACIMASIZCA SIFATLAR YAKIŞTIRILIYOR.HİÇ ANLAYAMAYACAĞIM.ÜSLUPLARI KENDİNİZE NASIL YAKIŞTIRIRSINIZ,SİZİN KENDİNİZE SAYGINIZ YOK MU? DEMEK Kİ VERİLEN EMEKLER HİÇ ANLAŞILAMAMIŞ.
  • neydi ki ne olacak dı zaten yahu ?? zaten görevden alınmıştı. Bilal ekşi istifa edince 3 günlüğüne atanmıştı.. Ve en büyük hatası da bu 3 günlük atamayı kabul etmesi oldu
  • 1571'den beri buralardayız. Sonsuza kadar da burdayız. KIBRIS TÜRK Hava Yolları
  • KTHY YAKINDA KÜLLERİNDEN YENİDEN DOĞACAK, DOSTLARIMIZ SEVİNSİN, DÜŞMANLARIMIZ ÜZÜLSÜN.
Ekşi’nin hem halefi hem selefi olan Ahmet Akpınar’ın vekaleten baktığı Genel Müdürlük görevinden ve Genel Müdür yardımcılığından istifa etti.

Kıbrıs Türk Hava Yolları, önemli bir isimle daha yollarını ayırdı. Ocak ayında Genel Müdürlük görevini Bilal Ekşi’ye devreden Ahmet Akpınar, Genel Müdür yardımcılığı görevini yürütüyordu. Bilal Ekşi’nin ani bir kararla istifa etmesinden sonra Ekşi’nin görevine vekalet eden Ahmet Akpınar, bugün itibariyle görevini bıraktı.

Yaşanan son gelişmelerden dolayı oldukça yıprandığı söylenen Ahmet Akpınar’ın Genel Müdürlüğü görevinden ayrılacağını az önce duyurmuştuk. O istifanın bugün gerçekleştiği bilgisi akşam saatlerinde Airporthaber'e ulaştı.

VE İSTİFA ETTİ...

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

Misafir ~ 14 yıl önce
Nihayet ...zaten siyasi yönetimin adamıydı..çok geeç kaldı çookkk..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu sendika olduğu sürece KTHY kendine gelemeyecektir. Tek engel odur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
arpalığım benim yeee yeee vallahi bitmiyor...kimler yemediki şimdiye kadar...kime hesap sorulduki? bence kapatın gitsin denizden yüzerek gelsinler :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Aslında gerek Türkiyeliler gerekse Kıbrıslılar olarak üzelmemek elde değil. Ama görünen köy kılavuz istemiyor. KTHY nin bugünlere gelmesindeki en büyük sebep olan sendika hep atlanıyor. Çalışma programına kadar sendikanın elinde olan bir işletme nasıl sağlıklı çalışabilir. Bugüne kadar ne istedilerse aldılar. Ve şirketi bu hale getirdiler. Kaldırın sendikayı bakalım kar edecek mi etmeyecek mi ? Sendika olduğu sürece KTHY bir adım ileri gidemeyecek ve daha kötüye doğru yol alacaktırr.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Adaya cok emek verıldı dogru ama ya KTHYye!verılen emeklerı rahatları ıcın harcayanlara ne demelı!Konusurken burada bunları dusununde konusun.Kurulmus olanı yıkanlar kımler,pekı kurulmus olanı kurtarmaya gıdıpte ellerı kolları baglanan kımler,bırde aman bıze dokunmasınlar dıye aglayıpta herseyden kacanlar kımler!Elbettekı bu y uzden her turlu sıat yakıstırılır,her turlu elestırı yapılır,kımse bırsey dıyemez durum ortada!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Nasıl oldu? İnanamadım! Bence şirkettende ayrılmalı. Ne yüzle uçucak!!! Türkiyede zaten uçamazsın. Doğru rum kesimine, ancak orda uçarsın! Yolun açık olsun KTHY!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
NEDEN İNSANLARIN EMEKLERİ VE GÖNÜLDEN İŞLERİNE,ŞİRKETLERİNE,ÜLKELERİNE SAHİP ÇIKMALARI BÖYLE YAKIŞIKSIZ YORUMLARA SEBEP OLUYOR ANLAMIYORUM.NASIL BU KADAR EMİN BİR ŞEKİLDE ACIMASIZCA SIFATLAR YAKIŞTIRILIYOR.HİÇ ANLAYAMAYACAĞIM.ÜSLUPLARI KENDİNİZE NASIL YAKIŞTIRIRSINIZ,SİZİN KENDİNİZE SAYGINIZ YOK MU? DEMEK Kİ VERİLEN EMEKLER HİÇ ANLAŞILAMAMIŞ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
neydi ki ne olacak dı zaten yahu ?? zaten görevden alınmıştı. Bilal ekşi istifa edince 3 günlüğüne atanmıştı.. Ve en büyük hatası da bu 3 günlük atamayı kabul etmesi oldu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
1571'den beri buralardayız. Sonsuza kadar da burdayız. KIBRIS TÜRK Hava Yolları

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
KTHY YAKINDA KÜLLERİNDEN YENİDEN DOĞACAK, DOSTLARIMIZ SEVİNSİN, DÜŞMANLARIMIZ ÜZÜLSÜN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000