20 Ekim 2015, Salı 08:20:39

Ve Diyarbakır yeni terminaline kavuştu

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin yurt dışına açılmasını sağlayacak olan Diyarbakır Havalimanı'nın yeni terminal binasının yapımı sonlandı.
  • Diyarbakır (amed) hayırlı olsun. Akp yapmadı devlet yaptı bu limanı. Güneydoğu daki petrol, doğal gaz kömür elektrik santralleriyle tüm türkiye besleniyor. Hiç diyorlar mı bu bizim kimse kullanamaz. Asıl nankörler ırkçılık yapanlardır. Akp devleti soydu diyarbakır a mı liman yapacak. Güldürmeyin. Uç kuruşluk beyniniz var onuda zekatla vermeyin..
  • Sizi lanet olasi fasistler sizin bu sacma sapan yorumlariniz yuzunde ilerlemio bu ulke .guzelim diyarbakira(Amed'e) hayirli ugurlu olsun..
  • Doguya yatırım yapılması güzel bir şey tabiiki. Fakat hizmeti Ak Parti yapıyor. Oylar HDP ye gidiyor. Nankörlük yapmayın kardeşim. Yatırımın hakkını verin.
  • diyarbakırda bu ülkenin güzel bir şehridir. hayırlı olsun... hizmet kime giderse halkda oraya gider.. (istisnalar kaideyi bozmaz)
  • Kesinlikle orgiden daha faydalı bir havalimanı. Bombalamadan bahseden arkadaşlar bunun açıklamasını açılım kepazeliğini yapanlardan alacak. Veya artist bozuntularından
  • Buraya Turist gelip de ne yapacak. Bol Mossad ajanı iran ve Alman istihbaratı gelir ülkemizi karıştırmak için görüşme yapmaya. Bunlara otobüs terminali bile fazla. Hizmeti Ak Parti yapıyor oyları HDP alıyor. Haram olsun HDP ye oy verenlere bu hhizmetler.
  • Seçime sayılı günler kala açılması manidar.
  • Şu terminali kullanıp ta HDP ye oy verene bu hizmet haram olsun.
  • Sizlere bu fazla bile sizlere kuru havada su vermek bile haram!!!
  • Devlet birilerine de imkan vermiş, buraya gelip saçmalıyor... Allah istediğiniz kemikleri yağdırmasın. Hayırlı uğurlu olsun inşallah D.bakır'a da THY'ye de.

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin yurt dışına açılmasını sağlayacak olan Diyarbakır Havalimanı'nın yeni terminal binasının yapımı sonlandı.

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin yurt dışına açılmasını sağlayacak olan Diyarbakır Havalimanı yeni terminal binası haftaya hizmete girecek. Yapımına yaklaşık 2 yıl önce başlanan 300 milyon lira tutarındaki Diyarbakır Havalimanı yeni terminal binası tamamlandı.

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürü Serdar Hüseyin Yıldırım, Diyarbakır Havalimanı yeni terminal binasında incelemede bulunarak, havalimanı müdürü ve yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı.

HAC DÖNEMİ DIŞINDA DÜZENLENMİYORDU

Yıldırım yaptığı açıklamada, Diyarbakır Havalimanı'nda, bugüne kadar terminal binası ile apronun yetersiz olması nedeniyle yurt dışı seferlerinin, hac dönemi dışında düzenlenemediğini anımsattı.

"GELEN TURİST SAYISI ARTACAK"

Diyarbakır'dan artık yurt dışı uçuşlarına başlanılacağını kaydeden Yıldırım, yılda ortalama 1 milyon 800 bin yolcu ağırlayan Diyarbakır Havalimanı'nın, yapımı tamamlanan tesisin hizmete girmesiyle yıllık 5 milyon yolcu kapasitesine ulaşacağını vurguladı.

Bu yatırımın, UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi'nde tarihi surları yer alan Diyarbakır'ın yanı sıra Güneydoğu'nun da ekonomi ve turizm alanında gelişmesi için önemli altyapı hizmeti olduğunu vurgulayan Yıldırım, şöyle konuştu: "İnşaat çalışmaların yüzde 99'u tamamlandı. Ufak tefek düzenleme ve temizlik işleri kaldı. İnşallah ay sonununu bulmadan açılışını yapacağız. Komşu ülkelerdeki şartların da düzelmesiyle sadece bölgeye değil, çevre ülkelere hizmet verecek merkez haline gelecek. Bu yatırım sayesinde gelen turist sayısı artacak. Bölge hem turizm hem de ekonomik açıdan canlanacak."

"ÇOK GÜZEL BİR ESER ORTAYA ÇIKTI"

Yıldırım, 95 bin metrekare kapalı alana sahip terminal binasında 6 köprü ve bin 38 araçlık kapalı otopark, arıtma tesisi, güç ve ısı merkezinin de yer alacağını işaret ederek, "Havalandırmasından soğutmasına kadar en ince ayrıntısına kadar her şey düşünüldü ve dizayn edildi. Çok güzel bir eser ortaya çıktı. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Diyarbakır'la birlikte bölgenin de çehresini değiştirecek büyük bir yatırım olan Diyarbakır Havalimanı yeni terminalinde 10 uçağa aynı anda hizmet verilebilecek, 10 uçaktan 6'sının yolcuları körüklü sistemden hizmet alacak.

Ve Diyarbakır yeni terminaline kavuştu

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

Kominist müdür ~ 8 yıl önce
Diyarbakır (amed) hayırlı olsun. Akp yapmadı devlet yaptı bu limanı. Güneydoğu daki petrol, doğal gaz kömür elektrik santralleriyle tüm türkiye besleniyor. Hiç diyorlar mı bu bizim kimse kullanamaz. Asıl nankörler ırkçılık yapanlardır. Akp devleti soydu diyarbakır a mı liman yapacak. Güldürmeyin. Uç kuruşluk beyniniz var onuda zekatla vermeyin..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
amed ~ 8 yıl önce
Sizi lanet olasi fasistler sizin bu sacma sapan yorumlariniz yuzunde ilerlemio bu ulke .guzelim diyarbakira(Amed'e) hayirli ugurlu olsun..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
YATIRIM ~ 8 yıl önce
Doguya yatırım yapılması güzel bir şey tabiiki. Fakat hizmeti Ak Parti yapıyor. Oylar HDP ye gidiyor. Nankörlük yapmayın kardeşim. Yatırımın hakkını verin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yapıyor ~ 8 yıl önce
Hakikaten yapıyor. Ülkemizi dünyada lafı geçemeyen 3. dünya ülkesi yaptı. Yapıyor hakikaten.
helal ~ 8 yıl önce
diyarbakırda bu ülkenin güzel bir şehridir. hayırlı olsun... hizmet kime giderse halkda oraya gider.. (istisnalar kaideyi bozmaz)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Orgi ~ 8 yıl önce
Kesinlikle orgiden daha faydalı bir havalimanı. Bombalamadan bahseden arkadaşlar bunun açıklamasını açılım kepazeliğini yapanlardan alacak. Veya artist bozuntularından

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TURİSTİK AJAN ~ 8 yıl önce
Buraya Turist gelip de ne yapacak. Bol Mossad ajanı iran ve Alman istihbaratı gelir ülkemizi karıştırmak için görüşme yapmaya. Bunlara otobüs terminali bile fazla. Hizmeti Ak Parti yapıyor oyları HDP alıyor. Haram olsun HDP ye oy verenlere bu hhizmetler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 8 yıl önce
Seçime sayılı günler kala açılması manidar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HDP ~ 8 yıl önce
Şu terminali kullanıp ta HDP ye oy verene bu hizmet haram olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Türk ~ 8 yıl önce
Sizlere bu fazla bile sizlere kuru havada su vermek bile haram!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
khan ~ 8 yıl önce
Devlet birilerine de imkan vermiş, buraya gelip saçmalıyor... Allah istediğiniz kemikleri yağdırmasın. Hayırlı uğurlu olsun inşallah D.bakır'a da THY'ye de.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000