12 Temmuz 2022, Salı 09:51:55

Valizi kaybolan yolcu bile aldı kendi valizini kendisi buldu

İrlanda'da bir yolcu, havalimanında 1 haftadır kayıp olan bavulunu aramak için Dublin Havaalanı terminalinin bagaj bölümüne girebilmek amacıyla uçak bileti aldı.
  • Valize Gps lazim takip etmek kolay olur
  • Ben bir eski bagaj hizmetleri sorumlusu olarak söylüyorum; bagajın kaybolması diye bir şey yok ve olamaz. Bagaj personel hatası ve ihmali sebebiyle başka bir yere gidebilir, gittiği yerde raporlanmayabilir, raporlananlar hatalı raporlanabilir ve doğru raporlananlar yanlış aramaya tabi tutularak rastlanmayabilirler. Etiketi düşmüş bagajın bile içini açarsınız ve sahibine ulaşırsınız. Kayıtları incelersiniz ve yine sahibine ulaşırsınız. Benim bölümümde kayıp vakası veya bulunmayan bagaj neredeyse sıfır düzeyinde idi. Ama gerçekten ciddi emek veriyordum. Bu sektörde çalışanlar aldığı parayı hak etmiyor, iyi iş çıkaranlara ise hak ettiği para verilmiyor, ve havayolu şirketleri bu ikisinin arısındaki farkı göremiyor, çünkü görmesi gereken idareciler berbattan bet beter kişiler.
  • Buradan defalarca yazdım. Tgsnin bu ortamı iyi değerlendirmesi gerektigini yurtdışına özellikle gelişmiş ülkelera atak yapması gerektiği bahsettim. Bu ortam bulunmaz nimet. Karşı taraf size sonuçsuz bürokrasiyi dayatamaz. Ellerinde kart yok. Süreci hızlandırmanız gerekiyor. Hatta belgeleri tam olan ancak çalışmayan yada çok küçük yer hizmetleri firmaları satın alabilirsiniz. Ekipman felan bunlar halledilir. Bu dönem yapmazsak ne zaman yer hizmetlerinde marka olacaz.

İrlanda'da bir yolcu, havalimanında 1 haftadır kayıp olan bavulunu aramak için Dublin Havaalanı terminalinin bagaj bölümüne girebilmek amacıyla uçak bileti aldı.

Insider'ın haberine göre Dermot Lennon, Avustralya'ya yaptığı bir geziden sonra 28 Haziran'da Dublin'e geri döndü, ancak havalimanından bavulsuz ayrılmak zorunda kaldı. 4 Temmuz'da bagajı hala kayıp olduğu için geri döndü. Çünkü havalimanını arasa da çözüm bulunamıyordu. 4 Temmuz'da tüm günü havaalanında geçirdi ancak hala bavulunu yine bulamadı, çünkü yetkililer sadece sınırlı sayıda insanın bagaj bölgesine girmesine izin veriyordu. Ayrıca, süreci yavaşlatan güvenlik kontrolleri de vardı.

Lennon, yaşadıklarını "tamamen kaotik" olarak yorumladı.

Lennon, 5 Temmuz'da bagaj teslim bölümüne gidebilmek için bir bilet satın almaya karar verdi: "Web sitesine girdim ve alabileceğim en ucuz bileti aldım". Aldığı bilet Glasgow, İskoçya'yaydı.

Lennon, 5 Temmuz'da tekrar geri döndü ve birkaç saat havaalanında gezdikten sonra bagajını geri almayı başardı. "Her yer çantalarla doluydu, her yerde binlercesi vardı. Bazılarının 15 Haziran'dan olduğunu gördüm, 2 Haziran'dan bile olduğunu düşünüyorum" dedi.

Lennon, bagajını geri almak için uçak bileti satın alma adımını atan tek kişi değilmiş. 4 Temmuz'da aynı şeyi yaptığını söyleyen bir Amerikalıyla tanıştığını söylüyor.

Avrupa'da pek çok ülkede havacılık endüstrisi, talep pandemi öncesine hızla döndüğü için ciddi kriz yaşıyor. Sektör, pandemi sonrası hızlı toparlanma ve havalimanlarındaki yolcu akınıyla başa çıkmak için yeterli personeli bir araya getirmekte zorlanıyor. Havayolları, havaalanları ve sektörün diğer oyuncuları pandemi sırasında işten çıkartmalara gitti Ancak talep çok hızlı geri döndüğü için, şirketler yeterince hızlı şekilde personel işe almakta zorlanıyorlar. (chip)

Valizi kaybolan yolcu bile aldı kendi valizini kendisi buldu

Yorumlar

Ground ~ 2 yıl önce
Valize Gps lazim takip etmek kolay olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
isim ~ 2 yıl önce
Ben bir eski bagaj hizmetleri sorumlusu olarak söylüyorum; bagajın kaybolması diye bir şey yok ve olamaz. Bagaj personel hatası ve ihmali sebebiyle başka bir yere gidebilir, gittiği yerde raporlanmayabilir, raporlananlar hatalı raporlanabilir ve doğru raporlananlar yanlış aramaya tabi tutularak rastlanmayabilirler. Etiketi düşmüş bagajın bile içini açarsınız ve sahibine ulaşırsınız. Kayıtları incelersiniz ve yine sahibine ulaşırsınız. Benim bölümümde kayıp vakası veya bulunmayan bagaj neredeyse sıfır düzeyinde idi. Ama gerçekten ciddi emek veriyordum. Bu sektörde çalışanlar aldığı parayı hak etmiyor, iyi iş çıkaranlara ise hak ettiği para verilmiyor, ve havayolu şirketleri bu ikisinin arısındaki farkı göremiyor, çünkü görmesi gereken idareciler berbattan bet beter kişiler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs yurtdışı ~ 2 yıl önce
Buradan defalarca yazdım. Tgsnin bu ortamı iyi değerlendirmesi gerektigini yurtdışına özellikle gelişmiş ülkelera atak yapması gerektiği bahsettim. Bu ortam bulunmaz nimet. Karşı taraf size sonuçsuz bürokrasiyi dayatamaz. Ellerinde kart yok. Süreci hızlandırmanız gerekiyor. Hatta belgeleri tam olan ancak çalışmayan yada çok küçük yer hizmetleri firmaları satın alabilirsiniz. Ekipman felan bunlar halledilir. Bu dönem yapmazsak ne zaman yer hizmetlerinde marka olacaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000