14 Haziran 2014, Cumartesi 10:36:22

UZUN SÜRE SONRA İLK KEZ KAR AÇIKLADI

İspanya'da havalimanların işletmesinden ve hava trafik kontrolünden sorumlu olan AENA'nın özelleştirmesi için geri sayım sürüyor. Kurum uzun süre sonra kar açıkladı.
  • Darısı DHMİ'nin başına. %49 yeterli değil ama. %100 olmalı.
  • avrupada calisan haklari korunur. herturlu destek saglanir. insanca yasar insanca calisir insan gibi emekli olursun. adam gibi emeklilik yasarsin saglik hizmetlerinden sosyal haklara hersey en iyiye yoneliktir. Bizde ise tam tersi. Ornek SOMA. Bizim petrolumuz dogal gazimiz teknolojimiz yok. Peki neyimiz var? Ucuz insan gucu daha da ucuz insan hayati.
  • Darısı başımıza

İspanya Hükümeti, İspanya'daki tüm havalimanlarını yöneten ve hava trafik kontrolünden de sorumlu olan devlete ait AENA’yı kısmen özelleştirerek, ülkede bu alanda rekabeti hızlandırmayı amaçlıyor.

Hükümet, 46 havaalanı, 20 havalimanı yöneten AENA’nın yüzde 49’unu satarak, yönetimini elinde tutmaya devam edecek. Satış işleminin yüzde 28’i Ekim ayında borsada halka arz olarak, yüzde 21’i ise uzun vadede satın alım yapmak isteyen yatırımcılara ihale yoluyla gerçekleşecek.

Yeni bir yapılandırma programından çıkan AENA’nın, havaalanı inşa ücretlerinde artış yaşanırken, platformlarda alışveriş alanları genişletildi. Uzun süren çalışmalar nedeniyle büyük kayıplar yaşayan AENA, bu ay ilk defa 715 milyon Euroluk net kar açıkladı.

UZUN SÜRE SONRA İLK KEZ KAR AÇIKLADI

Yorumlar

Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Darısı DHMİ'nin başına. %49 yeterli değil ama. %100 olmalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
avrupa ~ 10 yıl önce
avrupada calisan haklari korunur. herturlu destek saglanir. insanca yasar insanca calisir insan gibi emekli olursun. adam gibi emeklilik yasarsin saglik hizmetlerinden sosyal haklara hersey en iyiye yoneliktir. Bizde ise tam tersi. Ornek SOMA. Bizim petrolumuz dogal gazimiz teknolojimiz yok. Peki neyimiz var? Ucuz insan gucu daha da ucuz insan hayati.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Darısı başımıza

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000