26 Nisan 2010, Pazartesi 08:27:28

"Uzaylılarla temastan kaçınılmalı"

Günümüzün Enstein'ı sayılan İngiliz astrofizikçi Stephen Hawking, "Uzaylılar var olabilir, ama insanoğlu onlarla temastan kaçınmalı" dedi.
  • Uzaylilarin oldugu alemlerin rabbi ve alemlerin peygamberi lafindan anlasiliyor. Bide kuranda 18 bin alem sayisi geciyor. Dunyada ise 5 kusur alem var memeliler, kuslar falan gibi. Yani insanoglu tanismis olmasa dahi bu bir gercek. Sasirip korkmaya gerek yok Yillar once bilge kisinin birinden uzaylilarla munasebet kurulacak diye biseyler duyanlar olmus. Bahsettigim adam 30 yil once olmus
  • Bence onların önde gelenleri yıllar önce bu tavsiyede bulunmuş ve uzaylılar da gereğini yapmışlar. Baksanıza yıllardır gelip gitmelerine rağmen hala bize "ilişmediler".

Discovery Channel'de başlayan yeni bir programda konuşan Hawking, "Uzaylılar ziyaretimize gelirse, bu Kristof Kolomb'un Amerika'ya çıkmasından çok daha önemli sonuçlar doğurur" diye konuştu.

Böyle bir ziyaretin tehlikeli olabileceği uyarısında bulunan ünlü bilim adamı, "Evrimleşmiş uzaylılar, ulaşabildikleri gezegenleri ele geçirip oralarda koloniler kurmayı tasarlıyor olabilir" diye konuştu. Hawking, uzaylıların var olduğu kabul edilecekse, "onların neye benzediğini bilmenin" daha önemli olacağına işaret etti.

ABD Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA), muhtemel uzaylılara barış mesajı vermek amacıyla 2 sene önce uzaya yayın yaparak Beatles grubunun "Across The Univers" şarkısını dinletmişti. Şarkı 2439 yılında Polaris bölgesine ulaşacak.

68 yaşındaki Hawking, kainat ve yerçekimi konularındaki çalışmalarıyla biliniyor.

(Zaman)

"Uzaylılarla temastan kaçınılmalı"

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Uzaylilarin oldugu alemlerin rabbi ve alemlerin peygamberi lafindan anlasiliyor. Bide kuranda 18 bin alem sayisi geciyor. Dunyada ise 5 kusur alem var memeliler, kuslar falan gibi. Yani insanoglu tanismis olmasa dahi bu bir gercek. Sasirip korkmaya gerek yok Yillar once bilge kisinin birinden uzaylilarla munasebet kurulacak diye biseyler duyanlar olmus. Bahsettigim adam 30 yil once olmus

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bence onların önde gelenleri yıllar önce bu tavsiyede bulunmuş ve uzaylılar da gereğini yapmışlar. Baksanıza yıllardır gelip gitmelerine rağmen hala bize "ilişmediler".

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000