20 Mart 2019, Çarşamba 09:00:37

Uysal: "Havalimanı Karabük'e yapılacak"

AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Burhanettin Uysal seçim çalışmaları kapsamında yaptığı mahalle ziyaretlerinde Karabük’e yapılması planlanan havaalanın projesinin çizildiğini ve kamulaştırılmanın bittiği zaman yapımına başlanacağını belirtti.
  • Uçuş okulları burada çok uçuş yapar, çok pilot yetişir
  • Yunanistan aynı böyle batmıştı.gerçi o beleş AB parası yiyordu yine de battı.
  • Karabük, coğrafi konum itibariyle Kastamonu, Çankırı ve Ankara' ya yakın. Uçuk taahhütlerin verilmediği, mütevazi bir havalimanının bölgeye katkısı olacağı inancındayım. Zonguldak' taki havalimanı maalesef atıl durumda, umarım en kısa zamanda pist büyütme ve güvenli iniş sistemleri entegrasyonu sağlanabilir.
  • popüler olmak için şart ihtiyaç için gereksiz.
  • Safranbolu ya özellikle uzak doğudan çok turist geliyor, uluslararası havaalanı gelecek turist sayısını arttıracaktır...
  • Yav her 100 km de bir Havaalanı olmak zorundamı? Karabük eskiden Zonguldaka bağlı bir ilçeydi yani oraya yakın. Zonguldakta Havaalanı varken ve orası bile çalışmıyorken ne diye yeni bi Havaalanı yapmak istersiniz. Sonuç aynı bölgede iki tane atıl Havaalanı olacak.
  • Karabüke havalimanı yapılsa işlemez.Kimse uçakla gitmez evinin önünde servise binip 6 saatte otobüsle karabüğe varıyorsun.evden çıkış uçuş dahil 3 saat zaman harcayıp kimse fazla para verip yok güvenlik kontrolü yok o bu uğraşmadan otobüsle gider. karabük kastamonu hızlı tranle istanbula bağlansa daha mantıklı ve konforlu olmaz mı ? 5-6 saate ulaşılacak yerlere uçak mantıklı değil en iyisi hızlı trendir.
  • Nereye uçacak karabük'ten uçaklar?
  • Yapılması şart
  • Boş bulduğunuz heryere paraları saçarak beton ne varsa yapın. Zora düşünce havalimanı yaparak göz boyamak da moda oldu. Sanki kümes yapıyorlar. Sorgulamayan,koyun,çıkarcı,yalancılara kanmaktan bıkmayan bu millete ne deseler ne yapsalar az...

AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Burhanettin Uysal seçim çalışmaları kapsamında yaptığı mahalle ziyaretlerinde Karabük’e yapılması planlanan havaalanın projesinin çizildiğini ve kamulaştırılmanın bittiği zaman yapımına başlanacağını belirtti.

Seçim çalışmaları kapsamında Atatürk mahallesindeki vatandaşlarla buluşan Başkan adayı Uysal, Karabük’ün 10 yıldır Belediye tarafından yeterli hizmet görmediği için her geçen gün kan kaybetmeye devam ettiğini belirterek, “ Karabük’ün ekmeğini aşını büyütmediğiniz sürece bu kan kaybetme devam edecektir. Hazırladığımız ve belediye başkanı olduğumuz da kazmayı vuracağımız bu projeler bu güzel şehrin ekmeğini aşını büyütecek projelerdir” dedi.

“Mevcut belediye başkanı Karabük’ün ekmeğini aşını büyütecek projelerden biri olan Havaalanı projesini şimdi başka yerlere yapılması gerektiğini belirtiyor” diyen Uysal, “O iste de istemese de bu havalimanı Karabük’e yapılacak. Projesi çizildi, ödenekleri hazır, kamulaştırılma işlemlerine başlanıldı. Kamulaştırılma bittiği an havaalanı yapım çalışmalarına başlanılacak" dedi.

Uysal: "Havalimanı Karabük'e yapılacak"

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Patron. ~ 5 yıl önce
Uçuş okulları burada çok uçuş yapar, çok pilot yetişir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yunanistan ~ 5 yıl önce
Yunanistan aynı böyle batmıştı.gerçi o beleş AB parası yiyordu yine de battı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ahmet Karabük ~ 5 yıl önce
Karabük, coğrafi konum itibariyle Kastamonu, Çankırı ve Ankara' ya yakın. Uçuk taahhütlerin verilmediği, mütevazi bir havalimanının bölgeye katkısı olacağı inancındayım. Zonguldak' taki havalimanı maalesef atıl durumda, umarım en kısa zamanda pist büyütme ve güvenli iniş sistemleri entegrasyonu sağlanabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cayman ~ 5 yıl önce
popüler olmak için şart ihtiyaç için gereksiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
çok iyi olur... ~ 5 yıl önce
Safranbolu ya özellikle uzak doğudan çok turist geliyor, uluslararası havaalanı gelecek turist sayısını arttıracaktır...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cvp ~ 5 yıl önce
ne kadar çok turist geliyor mesela? havalimanı açılacak kadar var mı? havalimanı yapmak ve işletmeyi ne sanıyorsun? komik olma.
??? ~ 5 yıl önce
Hazırda bulunan Zonguldak hava alanını kullanabilirler. Boşuna da para harcamamış olurlar
Dıştan biri ~ 5 yıl önce
Yav her 100 km de bir Havaalanı olmak zorundamı? Karabük eskiden Zonguldaka bağlı bir ilçeydi yani oraya yakın. Zonguldakta Havaalanı varken ve orası bile çalışmıyorken ne diye yeni bi Havaalanı yapmak istersiniz. Sonuç aynı bölgede iki tane atıl Havaalanı olacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Xwb ~ 5 yıl önce
Safranbolu'ya gelen Japon ve Çinli turist sayısını bir araştırın,biz hiç binmesek onlar için günde en az 2 sefer gerekiyor
wxb'ye ~ 5 yıl önce
2 yetmez 12 olsun.
bmx ~ 5 yıl önce
Karabüke havalimanı yapılsa işlemez.Kimse uçakla gitmez evinin önünde servise binip 6 saatte otobüsle karabüğe varıyorsun.evden çıkış uçuş dahil 3 saat zaman harcayıp kimse fazla para verip yok güvenlik kontrolü yok o bu uğraşmadan otobüsle gider. karabük kastamonu hızlı tranle istanbula bağlansa daha mantıklı ve konforlu olmaz mı ? 5-6 saate ulaşılacak yerlere uçak mantıklı değil en iyisi hızlı trendir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
nereye ~ 5 yıl önce
Nereye uçacak karabük'ten uçaklar?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ali ~ 5 yıl önce
Yapılması şart

Yanıtla

Kalan karakter 1000
durmak yok ~ 5 yıl önce
Boş bulduğunuz heryere paraları saçarak beton ne varsa yapın. Zora düşünce havalimanı yaparak göz boyamak da moda oldu. Sanki kümes yapıyorlar. Sorgulamayan,koyun,çıkarcı,yalancılara kanmaktan bıkmayan bu millete ne deseler ne yapsalar az...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000