15 Nisan 2022, Cuma 16:00:15

UTED Başkanı Necdet Aksaç THY'den Ayrıldı

Türk Hava Yolları'nda yaklaşık çeyrek asırdır görev yapan ve aynı zamanda Uçak Teknisyenleri Derneği (UTED) Başkanı da olan Necdet Aksaç, THY'den emekli olarak ayrılma kararı aldı.
  • Gençler ve meslek için yaptıklarını takip edemeyen ve anlayamayanların sayısı az. Ama boş teneke misali sesleri çok çıkıyor. Bir müfteri var ki, onun Uted den aldığı haracı kestin. Bu şahsiyetsizin cep telefonu faturasını dernek ödüyordu onu kestin. Neleri başardığını biliyoruz. Emeklerin için teşekkür ederiz.
  • Bir veda bu kadar güzel ve içten olabilir....
  • Ayrıcalık değil adalet isteyen tavrını her zaman hatırlayacağız. Seni tanımadan hakkında atanlar kendi şahsiyetlerini ortaya koyuyor. Seni tanımak ve yanında olmaktan mutlu oldum. Yolun açık olsun Büyük Başkan...
  • Tgs de öyle yöneticiler varki özellikle Şef tayfası gittikleri birime peşinde 10 kişi ile gidiyor kendisini arabası ile getirip göturen, kahvaltı ısmarlayan beraber pikniğe veya tatile gittikleri, halı saha maçı oynadıkları sosyal aktiviteleri beraber yaptıkları insanları o birimde çalışıp çalışamamasına uygun olup olmadığına bakmaksızın şahsi çıkarları doğrultusunda gittiği ekibe götürüyor. bunu yaparken bu getirdigi personellere yer açmak için ekipten ekip çalışmasına alışmış ekip ruhunu kazanmış insanları göndererek ekiplerin huzurunu ,ahengi bozuluyor buda çok büyük aksaklıkları sebebiyet veriyor. Tgs yi babalarının çiftliği gibi şahsi işlerine çıkarlarına kullanan yöneticilere acilen Ekip çalışması ve Liderlik eğitiminin verilmesi 6-7 yıl görev yapmış olduğu yerde sayan bir değer üretememiş özellikle Şef unvanına sahip yöneticiler sorgulanmalı ve gereği yapılmalıdır.
  • Thy içinde herşey olmak için çabalayan ve hiçbişey olamayan sonunda uted e yapışan biri daha gidio. Eskiler artık düşmeli milletin yakasından. Gençlere yer açılmalı ama hırsları nesilden ileri :)))
  • Sen veda mesajında yolların birgün kesişeceğini tahmin ettiğini söylüyorsun ama THY mesajında bundan bahsetmiyor Neyse

Türk Hava Yolları'nda yaklaşık çeyrek asırdır görev yapan ve aynı zamanda Uçak Teknisyenleri Derneği (UTED) Başkanı da olan Necdet Aksaç, THY'den emekli olarak ayrılma kararı aldı.

Bir veda mesajı yayınlayarak ayrılık kararını duyuran Aksaç, "Türk Hava Yolları'nın bana sunduğu imkanlarla hayallerimin ötesinde bir hayat yaşadım" dedi. Necdet Aksaç'ın veda mesajında şu ifadeleri kullandı:

"Değerli Türk Hava Yolları Allesi, Yaklaşık 25 yıldır mensubu olmaktan gurur duyduğum Ortaklığımızdan emekli olarak ayrılıyorum. Bu süre içerisinde, uçak bakım, kalite ve uçuşa elverişlilik süreçIerinde ve farklı birimlerde görevde bulundum. Çalıştığım süre boyunca: bu büyük ailenin bir ferdi olarak kurucularımızın bizlere miras bıraktığı "kuruma hizmet etmek' ilkesi her zaman önceliğim oldu. Ortaklıgımızın çatısı altında yaşadığım pek çok unutulmaz anıyı yanımda götürüyorum. Her insanın hayata dair hayalleri vardır. Türk Hava Yolları'nın bana sunduğu imkanlarla hayallerimin ötesinde bir hayat yaşadım. Elde ettıklerlmle de yepyeni bir serüvene çıkıyorum. Yolumuzun hayırlı vesilelerle tekrar kesişecegini umuyorum. Sağlıcakla kalın... Saygılarımla"

THY'DEN TEŞEKKÜR MESAJI

Türk Hava Yolları da Aksaç'ın emekliliği sonrasıda bir teşekkür mesajı yayınladı. Mesajda, "Türk Hava Yollan Allesi olarak, bugüne kadar sürdürdüğü çalışmalar için kendisine teşekkurıerımızı sunarken, hayatının yeni döneminde sağlıklı, mutlu ve huzurlu günler diliyoruz" denildi.

Aksaç'ın bundan sonraki kariyerine Pegasus Hava Yolları'nda devam edeceği öğrenildi.

©AirportHaber.com

UTED Başkanı Necdet Aksaç THY'den Ayrıldı

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Teşekkürler Başkanım ~ 2 yıl önce
Gençler ve meslek için yaptıklarını takip edemeyen ve anlayamayanların sayısı az. Ama boş teneke misali sesleri çok çıkıyor. Bir müfteri var ki, onun Uted den aldığı haracı kestin. Bu şahsiyetsizin cep telefonu faturasını dernek ödüyordu onu kestin. Neleri başardığını biliyoruz. Emeklerin için teşekkür ederiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bu kadar güzel olur ~ 2 yıl önce
Bir veda bu kadar güzel ve içten olabilir....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teşekkürler Başkan ~ 2 yıl önce
Ayrıcalık değil adalet isteyen tavrını her zaman hatırlayacağız. Seni tanımadan hakkında atanlar kendi şahsiyetlerini ortaya koyuyor. Seni tanımak ve yanında olmaktan mutlu oldum. Yolun açık olsun Büyük Başkan...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Adalet mi Menfaat mi? ~ 2 yıl önce
Tgs de öyle yöneticiler varki özellikle Şef tayfası gittikleri birime peşinde 10 kişi ile gidiyor kendisini arabası ile getirip göturen, kahvaltı ısmarlayan beraber pikniğe veya tatile gittikleri, halı saha maçı oynadıkları sosyal aktiviteleri beraber yaptıkları insanları o birimde çalışıp çalışamamasına uygun olup olmadığına bakmaksızın şahsi çıkarları doğrultusunda gittiği ekibe götürüyor. bunu yaparken bu getirdigi personellere yer açmak için ekipten ekip çalışmasına alışmış ekip ruhunu kazanmış insanları göndererek ekiplerin huzurunu ,ahengi bozuluyor buda çok büyük aksaklıkları sebebiyet veriyor. Tgs yi babalarının çiftliği gibi şahsi işlerine çıkarlarına kullanan yöneticilere acilen Ekip çalışması ve Liderlik eğitiminin verilmesi 6-7 yıl görev yapmış olduğu yerde sayan bir değer üretememiş özellikle Şef unvanına sahip yöneticiler sorgulanmalı ve gereği yapılmalıdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çok şükür ya ~ 2 yıl önce
Thy içinde herşey olmak için çabalayan ve hiçbişey olamayan sonunda uted e yapışan biri daha gidio. Eskiler artık düşmeli milletin yakasından. Gençlere yer açılmalı ama hırsları nesilden ileri :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Lp ~ 2 yıl önce
Sen veda mesajında yolların birgün kesişeceğini tahmin ettiğini söylüyorsun ama THY mesajında bundan bahsetmiyor Neyse

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000