14 Şubat 2015, Cumartesi 13:08:24

UTED BAŞKAN ADAYLARI HEDEFLERİNİ AÇIKLADI

Uçak Teknisyenleri Derneği’nin yeni başkanının belli olacağı Genel Kurul’da başkan adayları üyelere hitap etti.
  • Alacaksak Sefa başkandan akıl alırız,başka akıllara ihtiyaç yok diyerek sefa bey sempatizanlarına göz kırptı. Akıllıca bir konuşma . Çünkü oylamaya gelenlerin hemen hemen hepsi sefa beyin zamanında yapılmış üyeler. Strateji işte.
  • o değilde ümit sayıl gibi teknisyen düşmanın (A bakım sevgiyle anıyor sayın şeflerini dillerinden adı eksik olmuyor ) yancısını hala nasıl destekler bu insanlar anlamıyorum erhan sıcak başkan yardımcısıydı şimdiye kadar neden yapmadı vaatlerini geçin bu koltuk sevdasını çalışacak adam lazım oraya,yalaka değil .
  • Secilen kim olursa olsun birbirinize kusmeyin ve beraber dernegi ve dolayisiyla meslegimizi daha saygin hala getirmeye calisin. Ve bunu yine birlikte yapin. Ben dernege sadece easa lisansi "satilmasina" onayak oldugu icin uye olmadim. Daha once de yazmaya calistim soylemeye calistim. Lisans anlaminda , kilik kiyafet anlaminda , vardiyalar anlaminda mutlaka ve mutlaka soz sahibi olmalisiniz. Sadece THY revizyon ve hat bakimin dernegi olmamali, sirketimiz icinde bile diger bolumleri unutuyorsunuz. Benim calistigim yere gelmesini isterdim acikcasi erhan abinin de.. her iki aday icin de basarilar dilerim. Onemli olan kisilerin kazanmasi degil meslegimizin kazanmasi. Ben kartimda acikcasi Ucak Teknisyeni yazmasini isterdim ama THY de hala Ucak teknisyeni diye bir kadro yok.
  • Öncelikle hatırlı olsun. İşin sevindirici tarafı her iki adayında Anadolu Üniversitesi Havacılık okulu mezunu olması ama her ikisinin çıkması yerine tek bir aday üzerinde anlaşıp seçime gidilseydi daha yakışık olurdu. Ama yine de biz kazandık. Asıl şu anda işiniz daha zor çünkü sizlerden beklenti daha yüksek. Umarım üyelerin haklarını koruyabilir onların sesi olabilirsiniz. Herkes için hayırlısı neyse o olsun.
  • Sn. Erhan SICAK beye hep destek tam destek.
  • Hayırlı olsun , duayen ağbeylerimiz'e teşekkürler bizi yanlız bırakmadılar.Sağol Sefa Abi, sağol Nabi abi

Uçak Teknisyenleri Derneği’nin yeni başkanın belli olacağı Genel Kurul’da başkan adayları üyelere hitap ederek hedeflerini ve projelerini bir kez daha açıkladı.

Başkan adaylarından önce br değerlendirmede bulunan Divan Başkanı Sefa İnan; 'Gücünüzün farkında değilsiniz. Yüzünüze söylüyorum hepiniz beceriksiz insanlarsınız. Hiç bir şey yapmıyorsunuz. Gücünüzle bir çok şeyi başarabilirsiniz. Biz üye gücüyle üst makamlarla rahatlıkla görüşüyorduk. Siz ise hiç birşey yapmadan oturuyorsunuz' dedi. 

Daha son konuşmasını yapan başkan adaylarından Erhan Sıcak; ‘Burada iki liste var. Temel hedefimiz UTED’i büyütmek. Bunun için Türkiye’nin her bir yerinden teknisyenleri aynı çatı altında toplayacağız. İlk hedefimiz 2 bin üye sayısını bulup bu sayıyı daha da artırmak olacak. Bu anlamda özel sektörleri gezdik ve kendimizi anlattık. Seçildikten sonra İstanbul dışına da çıkıp kendimizi anlatarak uluslar arası seviyeye çıkmak istiyoruz.

UTED’in uluslar arası temsili için de gerekli çalışmaları yapacağız. Bizim haberimiz olmadan karar almanın önüne geçmeye çalışacağız. Çok büyük değişiklikler yapılacak. Muazzam bir büyümeye gideceğiz.

Komitelerimizi oluşturduk ve bunların ne görev yapacağını açıkladık.

Sosyal faaliyetlerimizi artırıp üyelerimizin sık sık bir araya gelmesini sağlayacağız. İş kazalarıyla ilgili de komitemizi kurduk ve mağduriyetin önüne geçip kazaları önlemek için çeşitli çalışmalar yapacağız.

Gençleri de aramıza katacağımıza söz veriyorum. UTED’i yönetmenin sorumluluğunun farkındayız.

Derneğimizi yükseltmek için heyecanlıyız ve bir adım öteye gidebilmek için biz hazırız. Yeni dönemde derneğin saygınlığını artırıp gereken her şeyi yapacağız.

Başkanlık için yarışacak diğer aday Necdet Aksaç; ‘Muazzam bir gücümüz var farkında değiliz. Sektörde 3500 teknisyen var. Pilotlardan sayımız az ve biz çok şey hak ediyoruz. Bizim ithal laflara ihtiyacımız yok. Eğer akıl alacaksak Sefa Bey’den alırız.

Amacımız güzel şeyler yapmak. Kimseyle husumet içinde değiliz. Biraz dinlenin yeni yüzlerle devam edelim dedik. Çözüm üretme yaklaşımımız ortak olmadığı için uyuşamadık ve aday olduk.

Bizim gibi sivil toplum örgütlerinin tek gücü üyeleridir.

Biz UTED’in 2006 yılındaki gücünü özlediğimiz için adayız ve buna gücümüz var. Siz talep edeceksiniz birlikte çalışacağız. Güç vereceksiniz sorunu birlikte çözeceğiz.

Farkına varırsak çok farklı yerlere gidebiliriz.

Üyenin olmadığı yerde hiç bir şey yapamazsınız. UTED’in 2006 yılındaki gücünün çok gerisindeyiz. Biz bu gücü yeni nesillere aktaracağız. Yarınlara taşımadığımız sürece UTED’in kapısına kilit vurmak zorunda kalırız.

Bizim başarabildiğimiz sadece bir dergi var başka da bir şey yapamadık. Bir süreç var mevzuatlar yayınlanıyor ve ne nereye gidiyor bunu izleyemiyorsam üye hiçbir şey kazanamaz. Biz mevzuatları yeterince bilmiyoruz.

Biz üyesinin sorunuyla ilgilenen yönetim istiyoruz ve onun için buradayız. Mevcut yönetim üye listelerini bizden sakladı.

Biz herkesten yararlanacağız. Bizden olmayan fikirler bize katkı sağlamaz. Ben yalnız değilim benim gibi düşünen çok insan var. Ya örgütlü olup gücümüze güç katacağız yada dağılıp gideceğiz.

Ben ayrıca HATA sürecini sorgulamak istiyorum. Sanal komiteler UTED’e bir şey kazandırmaz. Bu hatalar nereden kimden kaynaklandı. Biz bu tip hatalar yapmadan üye tabanlı çalışacağız.

Yönetime gelenin çok işi var. Teşekkür ediyoruz ve güç vermenizi istiyoruz.









UTED BAŞKAN ADAYLARI HEDEFLERİNİ AÇIKLADI

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Necdet Bey ~ 9 yıl önce
Alacaksak Sefa başkandan akıl alırız,başka akıllara ihtiyaç yok diyerek sefa bey sempatizanlarına göz kırptı. Akıllıca bir konuşma . Çünkü oylamaya gelenlerin hemen hemen hepsi sefa beyin zamanında yapılmış üyeler. Strateji işte.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
o değilde ümit sayıl gibi teknisyen düşmanın (A bakım sevgiyle anıyor sayın şeflerini dillerinden adı eksik olmuyor ) yancısını hala nasıl destekler bu insanlar anlamıyorum erhan sıcak başkan yardımcısıydı şimdiye kadar neden yapmadı vaatlerini geçin bu koltuk sevdasını çalışacak adam lazım oraya,yalaka değil .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 9 yıl önce
Secilen kim olursa olsun birbirinize kusmeyin ve beraber dernegi ve dolayisiyla meslegimizi daha saygin hala getirmeye calisin. Ve bunu yine birlikte yapin. Ben dernege sadece easa lisansi "satilmasina" onayak oldugu icin uye olmadim. Daha once de yazmaya calistim soylemeye calistim. Lisans anlaminda , kilik kiyafet anlaminda , vardiyalar anlaminda mutlaka ve mutlaka soz sahibi olmalisiniz. Sadece THY revizyon ve hat bakimin dernegi olmamali, sirketimiz icinde bile diger bolumleri unutuyorsunuz. Benim calistigim yere gelmesini isterdim acikcasi erhan abinin de.. her iki aday icin de basarilar dilerim. Onemli olan kisilerin kazanmasi degil meslegimizin kazanmasi. Ben kartimda acikcasi Ucak Teknisyeni yazmasini isterdim ama THY de hala Ucak teknisyeni diye bir kadro yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
misafir ~ 9 yıl önce
Öncelikle hatırlı olsun. İşin sevindirici tarafı her iki adayında Anadolu Üniversitesi Havacılık okulu mezunu olması ama her ikisinin çıkması yerine tek bir aday üzerinde anlaşıp seçime gidilseydi daha yakışık olurdu. Ama yine de biz kazandık. Asıl şu anda işiniz daha zor çünkü sizlerden beklenti daha yüksek. Umarım üyelerin haklarını koruyabilir onların sesi olabilirsiniz. Herkes için hayırlısı neyse o olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hep destek ~ 9 yıl önce
Sn. Erhan SICAK beye hep destek tam destek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Onur ~ 9 yıl önce
Hayırlı olsun , duayen ağbeylerimiz'e teşekkürler bizi yanlız bırakmadılar.Sağol Sefa Abi, sağol Nabi abi

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000