17 Mart 2008, Pazartesi 20:54:55

USAŞ'tan yurtdışı ATAĞI

Uçak Servisi A.Ş (USAŞ), Belçika ve Tayland'da kurulu Dester'in üretim kısımlarının satın alınması için görüşmelere başladığını duyurdu.

Usaş Uçak Servisi A.Ş, Belçika ve Tayland'da kurulu Dester'in üretim kısımlarının satın alınması için görüşmelere başladığını duyurdu.

Usaş'tan Borsaya yapılan açıklamada, şirket Yönetim Kurulunun, ana iş kollarından biri havayolu ikram kuruluşları, hava yolları, trenler ve gemilerde yiyecek-içecek servisi yapan şirketler gibi seyahat sektöründe faaliyet gösteren şirketlere satılan plastikten mamul ikram servis, malzeme ve ekipmanlarını üreten Belçika'da kurulu Dester B.V.B.A. ve Tayland'da kurulu Dester Co. Ltd. şirketlerinin üretim kısımlarının satın alınması konusunda görüşmelere başlanmasına karar verdiği belirtildi.

Açıklamada, “Ayrıca, yukarıda söz edilen şirketlerin muhtemel satın alımıyla ilgili doğru bir karara varabilmek amacıyla, şirketlerin üretim kısımlarına ait mali ve hukuki konularda durumlarının tespiti ve söz konusu hisselerin veya varlıklarının değerlerinin saptanabilmesi için gerekli değerleme çalışmalarının bu konuda ihtisaslaşmış kuruluşlara yaptırılmasına karar verilmiştir” denildi.

USAŞ'tan yurtdışı ATAĞI

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000