09 Mayıs 2008, Cuma 09:22:00

USAŞ’ta “ALO” demek yasaklandı!

Havalimanlarında yiyecek içecek hizmeti veren USAŞ’ta son günlerde personele yönelik bir uygulama tepki çekiyor. İşte pes dedirten uygulamanın ayrıntıları…
  • insan hakları diye birşeylerden bahsediliyor iletişimde bir nevi haktır hastası olan personele ailesi nasıl ulaşıcak yazık ya insan çalıştırıyorsunuz köle değill koskoca firma....!!

Bir dönem Türk Hava Yolları’nın da ikram şirketi olan ancak THY’nin kendi ikram şirketini kurmasıyla zorunlu olarak küçülmeye giden USAŞ’ta, personele yönelik ilginç bir uygulama başlatıldı. Askeri birliklerde bilgi sızdırılmasının önüne geçmek amacıyla tercih edilen uygulama USAŞ’ta da bir süredir uygulanmaya başlandı.

 

Her sabah işe gelen personeli üst aramasından geçiren USAŞ yöneticileri, personelin cep telefonlarına el koymaya başladı. El konulan telefonlar kasaya kilitleniyor. Mesai saatleri içinde çalışanların cep telefonlarıyla konuşarak vakit öldürmesini engellemek amacıyla yapıldığı belirtilen uygulama personelin tepkisine neden oluyor. Cep telefonu taşıma yasağıyla çalışanların performansını artırmayı düşünen USAŞ yetkilileri, toplanan cep telefonlarını mesai saati bitiminde yeniden personele dağıtıyor.

©AirportHaber Özel

USAŞ’ta “ALO” demek yasaklandı!

Yorumlar

Rumuz ~ 16 yıl önce
insan hakları diye birşeylerden bahsediliyor iletişimde bir nevi haktır hastası olan personele ailesi nasıl ulaşıcak yazık ya insan çalıştırıyorsunuz köle değill koskoca firma....!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000