24 Ocak 2018, Çarşamba 09:39:11

Uşak-İstanbul seferleri başladı

Uşak Havalimanı'nda önceki akşam uzun bir aradan sonra bir ilk yaşadı. İstanbul Sabiha Gökçen'den havalanan tarifeli uçak saat 23.15 sıralarında Uşak'a iniş yaptı.
  • Alalım 100 kişilik bir uçak dursun parkta ,mazot parasını çıkaracak yolcu sayısına ulaştıkça istedigimiz yere uçsun.
  • antalya-gaziantep seferleri istiyoruz
  • Afyon'da sivil uçuşlar ne zaman başlayacak.Uşak ,Kütahya bunu başardı.Afyon'da iki ilden fazla kapasite var ama bir türlü sivil uçuş konmuyor.
  • Uşak a hayırlı olsun
  • Hızlı tren istiyoruz.. Rötardı, sisdi,uçak dolmuyordu ugraşamam..
  • Uşak ĺı vatandaşlarımıza hayırlı olsun madem seferler açıldı uçakları boş bırakmayın seferler iptal edilmesin
  • Uaşklıların gözü aydın, kulağı manisa. Çok güzel ve önemli bir haber, ilk kez doğu hariç batıdan batıya bir sefer konuyor. Uşaklı, sanayisi ile, ticaret hayatı ile bu uçakları boş bırakmaz bence. Darısı Bursa'lıalrın başına. NOT : Çölün ortasında Zafer havaalanına da kimse gitmez, kimse kusura bakmasın. Sadece beli tutuk norveçliler kaplıcaya gelsin diye arada bir charter iner. Ülkemizde 45-60-80-100 kişi arası küçük jetlerle bölgesel havacılık başlatılmadıkça bu tip havaalanları atıl kalmaya devam edecektir.
  • Ortalama kaç yolcu acaba? Ekip bir de kısa otel konaklaması da yapıyor gibi. Bir de üstüne yer hizmetleri eklensin hem de 2 vardiya. Haftada da 3 gün de cabası. Kar odaklı Pegasus, çiçekler açmadan ha uşağım kurtarmiyır der.
  • kzr varken uşak ne ya yap kzrden kütahya afyon uşak 3 şehre de ortak
  • uşaklılar burada full çeken anadolujet uçuşları neden kaldırıldı diye haykırıyordu. çözüm oldu mu;? yook! yine pegasus devreye girip, vatandaşa hizmet götürdü. her zaman söylüyoruz: pegasus olmasa uçağa binmek ha-yal-di!

Uşak Havalimanı'nda önceki akşam uzun bir aradan sonra bir ilk yaşadı. İstanbul Sabiha Gökçen'den havalanan tarifeli uçak saat 23.15 sıralarında Uşak'a iniş yaptı.

Vali Yardımcısı Sait Topoğlu ve beraberindeki heyet uzun bir aradan sonra gerçekleşen olayda Uşak Havalimanında hazır bulundu. Burada konuşan Topoğlu tarifeli uçuşları gerçekleştirebilmek adına uzun süredir çalıştıklarını vurguladı. Hava yolu şirketiyle beraber yaptıkları çalışmada haftada asgari 3 sefer yapmayı planladıklarını belirten Topoğlu yeterli rağbet olursa bu sayının artabileceğini belirtti. Topoğlu; " Biz de bugün burada ilk gelen kafileyi karşılamak ve onlara hoş geldin demek için toplandık. Gerçekten sevinçliyiz, bundan sonra Uşak'tan uçak kalkacak. Saatler de bizim istediğimize yakın oldu, sabah erken kalkış, vatandaş da böyle istiyordu. Sanayiciler ve sivil toplum kuruluşlarıyla bu konuyla ilgili toplantılar yapıldı. Havayolu şirketi de saatleri bu yönde revize etti. Sevinçliyiz, haftanın 3 günü büyük uçakların ilimize yolcu taşıması ilimiz adına güzel bir gelişme, hayırlı olsun diyorum" dedi.

Tarifeli uçuşlar haftada 3 gün, Pazartesi , Çarşamba Cuma günleri Sabiha Gökçen'den Uşak'a (22:00/23:05), Salı, Perşembe ve Cumartesi günleri de Uşak'tan İstanbul'a (06:00/07:05) gerçekleşecek. Uşak Havalimanı her türlü uçağın iniş kalkışına uygun. Seferlerde 180 kişilik uçaklar kullanılıyor.

Uşak-İstanbul seferleri başladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

Karun ~ 6 yıl önce
Alalım 100 kişilik bir uçak dursun parkta ,mazot parasını çıkaracak yolcu sayısına ulaştıkça istedigimiz yere uçsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
asp ~ 6 yıl önce
antalya-gaziantep seferleri istiyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gaymak ~ 6 yıl önce
Afyon'da sivil uçuşlar ne zaman başlayacak.Uşak ,Kütahya bunu başardı.Afyon'da iki ilden fazla kapasite var ama bir türlü sivil uçuş konmuyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Karahisar ~ 6 yıl önce
Altıntaş'a askeri jetler mi iniyor?
Aziz özkulak ~ 6 yıl önce
Uşak a hayırlı olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
opter64 ~ 6 yıl önce
Hızlı tren istiyoruz.. Rötardı, sisdi,uçak dolmuyordu ugraşamam..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
...... ~ 6 yıl önce
Uşak ĺı vatandaşlarımıza hayırlı olsun madem seferler açıldı uçakları boş bırakmayın seferler iptal edilmesin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uşak ~ 6 yıl önce
Uaşklıların gözü aydın, kulağı manisa. Çok güzel ve önemli bir haber, ilk kez doğu hariç batıdan batıya bir sefer konuyor. Uşaklı, sanayisi ile, ticaret hayatı ile bu uçakları boş bırakmaz bence. Darısı Bursa'lıalrın başına. NOT : Çölün ortasında Zafer havaalanına da kimse gitmez, kimse kusura bakmasın. Sadece beli tutuk norveçliler kaplıcaya gelsin diye arada bir charter iner. Ülkemizde 45-60-80-100 kişi arası küçük jetlerle bölgesel havacılık başlatılmadıkça bu tip havaalanları atıl kalmaya devam edecektir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ~ 6 yıl önce
Ortalama kaç yolcu acaba? Ekip bir de kısa otel konaklaması da yapıyor gibi. Bir de üstüne yer hizmetleri eklensin hem de 2 vardiya. Haftada da 3 gün de cabası. Kar odaklı Pegasus, çiçekler açmadan ha uşağım kurtarmiyır der.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
başkan ~ 6 yıl önce
kzr varken uşak ne ya yap kzrden kütahya afyon uşak 3 şehre de ortak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Baş Başkan ~ 6 yıl önce
De yürü git. Sen ordan git.
Alamancı ~ 6 yıl önce
He he 105 km yolu 1.5 Saate git artı en az bir Saat önce Check In yap etti 3 Saat kayıp, Uşak lı için. Aynı şey Kütahyalı içinde geçerli 3 Saat artı 1 Saat uçuş etti 4 Saat. Yav 4 Saatte Kütahyalı İstanbul'a varır arabasıyla naaber! Uşaklı 8 Saat arabası veya Otobüsle. Anladınmı Karrdeşş
pgs ~ 6 yıl önce
uşaklılar burada full çeken anadolujet uçuşları neden kaldırıldı diye haykırıyordu. çözüm oldu mu;? yook! yine pegasus devreye girip, vatandaşa hizmet götürdü. her zaman söylüyoruz: pegasus olmasa uçağa binmek ha-yal-di!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kapital ~ 6 yıl önce
Rekabet ne güzel şey
Baş Başkan ~ 6 yıl önce
He bizde öyle diyok... Daha önce size havalimanı yetkilileri teklif götürmüşler gelin buradan uçun diye niye gelip uçmadınız. Şu ana kadar neredeydiniz. Neymiş efendim pegasus olmasa uçmak hayalmiş geç bun-la-rı... masal anlatma. Siyasi baskıyı yiyince uçmak daha güzel değil mi? Tadını çıkar pegasus.. uçmak güzeldir. Bizim uşağın bir türküsü var. Bildin mi ha babam ha ha ha. De babam de de de. Kolay gelsin gali...

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000