09 Kasım 2013, Cumartesi 09:30:00

'UŞAK HAVAALANINI GERİ İSTİYOR'

Uşaklı vatandaşlar sosyal medya aracılığı ile Uşak havaalanının açılması için kampanya başlattı. Kampanyaya 3 ayda yaklaşık 15 bin kişi destek verdi.
  • atlasjet, thy, ve bora jet uçuşları iş hayatına uygun saatlerde olduğu zaman uşak havalimanı doluluk oranları %70 lerde tıkır tıkır işliyordu; ta ki seferler ankaraya alınıncaya kadar.
  • Usakta zaten havaalanı var ve egıtım ucakları ucuyor sadece aktıf olarak havayolu seferleri ıstıyorlar..gercı 80nm capında uc havaalanı var ısparta cardak usak sadece cardaka ucuslar var ıspartaya sadece mahan ucuyor..
  • borajet uçuşları iptal mi oldu . 2 sene önce bora jet adına uşağa uçmuştuk...
  • Usaginiz var her yere uç deyince ucacak!
  • Uşaklı arkadaşlar boşuna uğraşmayın,Zafer'e destek verin sefer sayısı artsın herkes kullansın.Bu saatten sonra Uşak havaalanına hiçbir firma uçmaz.Buna Zafer havaalanını 100 milyon dolara yaptırtan siyasi irade izin vermez.
  • ordu Giresun havaalanında problem olmayacak Trabzon ve Samsun 200 km mesafede nasıl bölgesel havacılık olacak en yakın iki havaalanı arası 400 km 10 yıl sonra bu havaalanları vızır vızır işleyecek sadece şimdiye bakmayın sadece THY 7 yıl içinde 2 kat büyüyecek.
  • Zafer Uşak'a 100 km uzakta. Zafer Uşak'a hizmet için açılmadı. En azından hizmet edemiyor. Uşak Havalimanı en azından İstanbul seferlerine açılsa pişman olunmaz.
  • Bölgesel havacılık sözde değil özde olmadıkça bu hikayeleri daha çok duyarız. Sırada Çukurova ve Orgi havaalanları var aynı sorunla müzdarip olacak. Ağrı, Yüksekova, Kastamonu ,Aydın ,Çanakkale, Denizli, Yenişehir, Ş.Urfa , Mardin , Van, Tokat , Eskişehir, Zonguldak , Alanya, Edremit v.b bir çok havaalanının tek çözümü entegre edilmiş fraksiyonel bölgesel havacılıktır.
  • okuyan da oraya kilit vurmuşlar zanneder. havalimanınız açık zaten. ama talep olmadığı için sefer düzenleyen yok. eğer uşak'ta havayolu ulaşımının "büyük eksikliği hissedilseydi", havayolu şirketleri bunu değerlendirip oradan para kazanmayı çok isterdi.
  • adamlar daha yeni 3 il birleşip havaalanına girmişler, yetmemiş. 350bin nüfuslu şehre bi havaalanı daha istiyorlar. istanbulda bu hesapla 50 tane havaalanı olması lazım. akıl-fikir

Uşaklı vatandaşlar sosyal medya aracılığı ile Uşak havaalanının açılması için kampanya başlattı. Kampanyaya 3 ayda yaklaşık 15 bin kişi destek verdi.

Geçen sene hizmete açılan Zafer Havaalanı’ nın ardından uçuşlara kapatılan Uşak Havalimanı'nın tekrar açılması için sosyal medyada kampanya başlatıldı. 1994 yılında yapımına başlanılan 1998 yılında hizmete açılan birçok kez açılıp kapatılan Uşak Havaalanının tekrar açılması için sosyal medyada kampanya başlatan Uşaklı Bilgisayar Mühendisi Alper Bulca, Facebook, Twitter ve Usakhavaalanınıgeriistiyor.com internet sitesi ile Uşak’taki havalananın tekrar uçuşlara açılabilmesi için kampanya başlattı. Amacının kamuoyu oluşturarak Uşak’ta büyük eksikliği hissedilen havayolu ulaşımının Uşak’ta da yapılabilmesini sağlamak olduğunu söyledi.

Usakhavaalanınıgeriistiyor.com internet sitesinde Uşak havaalanının uçuşlara kapanışı olan tarihi saniye, saniye veren Alper Bulca, “Sitemizde havalanımızın uçuşlara kapanış tarihi olan 3 yıl öncesinden itibaren her saniye geçiyor. Burada anlatmak istediğimiz geçen her gün her saniye Uşak’ın aleyhine işliyor. Yetkililer sesimizi duymasını istiyoruz. Daha öncede söylediğim gibi Uşak gelişen ve havayolu ile ulaşımı hak eden bir şehir. Hangi havayolu şirketi gelirse gelsin ancak en azından Uşak, İstanbul arası uçuşlar olsun. Uşak hak ettiğini alsın” dedi.

'UŞAK HAVAALANINI GERİ İSTİYOR'

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

1aşigo ~ 10 yıl önce
atlasjet, thy, ve bora jet uçuşları iş hayatına uygun saatlerde olduğu zaman uşak havalimanı doluluk oranları %70 lerde tıkır tıkır işliyordu; ta ki seferler ankaraya alınıncaya kadar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Saka gıbı dıyen ~ 10 yıl önce
Usakta zaten havaalanı var ve egıtım ucakları ucuyor sadece aktıf olarak havayolu seferleri ıstıyorlar..gercı 80nm capında uc havaalanı var ısparta cardak usak sadece cardaka ucuslar var ıspartaya sadece mahan ucuyor..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ne oldu ~ 10 yıl önce
borajet uçuşları iptal mi oldu . 2 sene önce bora jet adına uşağa uçmuştuk...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Usaginiz var her yere uç deyince ucacak!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dersadet ~ 10 yıl önce
Uşaklı arkadaşlar boşuna uğraşmayın,Zafer'e destek verin sefer sayısı artsın herkes kullansın.Bu saatten sonra Uşak havaalanına hiçbir firma uçmaz.Buna Zafer havaalanını 100 milyon dolara yaptırtan siyasi irade izin vermez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
???? ~ 10 yıl önce
Zafer'e Uşak'tan önce Kütahya destek versin. Afyon destek versin. En uzak il Uşak. Bunlar destek veremiyorken Uşak niye versin.
ORDU GIRESUN ~ 10 yıl önce
ordu Giresun havaalanında problem olmayacak Trabzon ve Samsun 200 km mesafede nasıl bölgesel havacılık olacak en yakın iki havaalanı arası 400 km 10 yıl sonra bu havaalanları vızır vızır işleyecek sadece şimdiye bakmayın sadece THY 7 yıl içinde 2 kat büyüyecek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
???? ~ 10 yıl önce
Zafer Uşak'a 100 km uzakta. Zafer Uşak'a hizmet için açılmadı. En azından hizmet edemiyor. Uşak Havalimanı en azından İstanbul seferlerine açılsa pişman olunmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BORSA ~ 10 yıl önce
Bölgesel havacılık sözde değil özde olmadıkça bu hikayeleri daha çok duyarız. Sırada Çukurova ve Orgi havaalanları var aynı sorunla müzdarip olacak. Ağrı, Yüksekova, Kastamonu ,Aydın ,Çanakkale, Denizli, Yenişehir, Ş.Urfa , Mardin , Van, Tokat , Eskişehir, Zonguldak , Alanya, Edremit v.b bir çok havaalanının tek çözümü entegre edilmiş fraksiyonel bölgesel havacılıktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Isin ozu ~ 10 yıl önce
Isin ozu bolgesel havacilik altyapisini kurmadan sadece siyasi olarak her ile havaalani yapilarak vatandasin kandirilmasidir. O kadar masrafi yapan ve topraga gomen siyasi irade neden 10 tane RJ alip yaptigi havalalanlarini isler hale getirmekten aciz. Neden? Bilen var mi?
nox ~ 10 yıl önce
okuyan da oraya kilit vurmuşlar zanneder. havalimanınız açık zaten. ama talep olmadığı için sefer düzenleyen yok. eğer uşak'ta havayolu ulaşımının "büyük eksikliği hissedilseydi", havayolu şirketleri bunu değerlendirip oradan para kazanmayı çok isterdi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dikkat ~ 10 yıl önce
Sana zahmet ama Uşak'a uçan şirkete bir sor bakalım doluluk oranı neymiş ? Hat karı neymiş ? Uçmak istediklerinde ne olmuş? SALLAMA....
saka gibi ~ 10 yıl önce
adamlar daha yeni 3 il birleşip havaalanına girmişler, yetmemiş. 350bin nüfuslu şehre bi havaalanı daha istiyorlar. istanbulda bu hesapla 50 tane havaalanı olması lazım. akıl-fikir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
LTBQ ~ 10 yıl önce
Orada zaten bir havaalanı var.Yeni birşey istemiyorlar.Şehrin yanıbaşında var olan uşak havaalanının tekrar aktif olmasını istiyorlar.Ek masraf yok.
olana sahip cik ~ 10 yıl önce
zaten hem afyon da, hem uşak ta hem de kütahya da hava alanı varken, bunların kullanımını arttırıp ya da sivil kullanıma da açılmasını sağlayacakları yerde kaç yüz milyona zafer havaalanını yaptıranlar cevap versin bunlara. sen şehrinin içindeki gayet de yeterli alana sahip çıkıp şımarıklıkla yenisini desteklemeseydin, şimdi evinden çıkıp 10 dk da havaalanında olacaktın. boyle havalanlarının işletmesini o şehirlerin ticaret ve sanayi odalarına vereceksin, kar-zarar onların olacak. sonra görürüz bakalım kapatıyorlar mı açıyorlarmı kullanılmayan milyonlarca liralık havaalanlarını

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000