14 Temmuz 2011, Perşembe 08:15:22

ÜRKÜTÜCÜ AMA ETKİLEYİCİ! (VİDEO)

9 yıllık yamaç paraşütü pilotu Ergun Ulu'nun 1 yaşına giren kızı için hazırladığı doğum günü kutlaması görenleri şaşırttı...
  • Baba da kask var. Cocukta yok. Türkıyemızden ınsan manzaraları. Sırf reklam kokuyor. Sorumsuzlugun danıskası.Ferderaszon ne ceza verecek. Hıcbırsez.Kendıne faydası yokkı baskasına olsun..
  • Son tandem uçuşumuzda toplam yasımız 33 tü arkadaslar. O 17 ben 15 TANDEM atladık ! gayet güzel güvenli ve rahat bir uçuştu. Hic single ucmadan hic bilmedigimiz bir bolgede ilk uçuşumuz tandem oldu ? Ne korku ne panik bu anlmadım nedir 3 günlük yaşamı siz 10 gün mü yapacaksınız ?
  • Muhtemelen bu arkadaşın hayaliydi bu,gerçekleştirmiş eyvallah.Ben olsam hayatta yapmam.hiç bir ebeveyn evladını bile bile tehlikeye atmaz.abartmanın alemi yok,arkadaş yeterli önlemi almamış kabul ama arabada bebeğini,hatta biraz daha büyük çocuğunu emniyet kemeri,bebek koltuğu vs. kullanmadan seyahat ettiren dünya kadar adam var,ki bu bence yamaç paraşütünden çok daha tehlikeli.arkadaşı tanımam etmem,olaya dair aşkından bir hareket yapmış.sanırım kendisi de yaptığı hatanın farkındadır.abartmanın alemi yok,köy meydanına getirip taşlamayalım adamı... saygılar.
  • çocuğun gerçek babası isen kendin kullandığın halde, neden bebeğine kask ve gözlük takmadın? ayrıca bebeğinin babasız büyümesi ölmesinden ve ya sakat kalmasından iyidir bence.ne geniş bir anne babasınız ilginç doğrusu.
  • arada bir bebeğin altını yokluyor...çiş yapmış mı diye..bence kendini yoklasın .tamamen sorumsuzluk ve ucuz show.
  • Tamamen gereksiz, tamamiyle gösteriş amaçlı yapılmış bi aktivite. Bu tarz sporları yapabilmek için gereken yaş sınırına dikkat edildi mi acaba? Yok eğer o çocuğa "yolcu" muamelesi yapıldıysa kurallara uyulmadığı açık. (Amerika da bu sınır 14 .) Dahası o çocuk, gerekli physical ability ye de sahip değil. Güvenlik konusunda aşmamız gereken daha çooook yol var. FL dan selamlar. Mr. C
  • hehe gerçek bir havacı yetişiyor :D bizde zamanında serbest atlayış yapmıştık o yaşta :P
  • bu adamı hapse atın bir daha paraşüte değil bisiklete bile bindirmeyin
  • Kesinlikle sorumsuzlugun had safhasidir bu olay,Ben de yamacparasutu kullaniyorum,Airea Aspect DHV2 numara kanadim var,14 yildir bu sporun icerisindeyim ayrica Advance Bi beta tandem kullaniyorum ve bu arkadasin yaptigina cesaret edemem 14 yillik pilot olmama ragmen arkadas 9 yilda herhalde yemis yutmus bu sporu,yakinda agzinin ustune cakilirsan anlarsin neyle oynadigini....
  • Yurt dısında da bu tarz olayları görüyoruz. Ancak bir havası olarak risk teşkil eden bir olayı karar verme gucu olmayan bebeklerin dahil edilmesini hiç normal karşılamıyoruz. Yapılan acelemikte bir ornek , baba gözlerini havada uçan böceklere ve diğer maddelere karsinkoruyor, bebek korunmasiz. Havacılıkta kendine aşırı güven bu tarz insanlar arada çıkar, hep bedelini kendi canları, yanlarindakilerin ve düşürdükleri hava taşıtlarının enkazlarında kalan insanların canlarıyla . Sorumsuzluğa ilgili kurumlar gerekli cezayı engeller çıkarmalıdır. Allah bizi astronotlardan korusun.
Antalya'nın Alanya İlçesi'nde 'Ulusky Flywolf Paragliding' adlı yamaç paraşütü şirketinin ortağı ve 9 yıllık yamaç paraşütü pilotu Ergun Ulu, 1 yaşına giren kızı Nehir için ilginç bir doğum günü kutlaması hazırladı.

Doğum günü için Kleopatra Plajı'nı seçen Ulu, kızıyla birlikte Yassı Tepe'den yamaç paraşütüyle atladı. Deniz seviyesinden yaklaşık 700 metre yükselen yamaç paraşütünde babasının kucağında uçuş yapan Nehir, Kleopatra Plajı'nda anne Meryem Ulu ve davetliler tarafından alkışlarla karşılandı.
 
Yamaç paraşütü pilotu Ergun Ulu, uçuş sırasında kızı Nehir'in korkmadığını söyledi. Bu uçuşu kızının doğumundan buyana eşiyle birlikte planladığını belirten Ulu, "Hava şartları müsait olunca doğum gününde yamaç paraşütü yapmaya karar verdik. İleride havacı olur mu bilmiyorum ama bu bizim için çok güzel bir anı oldu. Artık baba- kız havada geçirdiğimiz bir hatıramız var dedi.
 
İlk doğum gününde yamaç paraşütüyle uçan Nehir, üzerinde fotoğrafı bulunan pastanın mumlarını üfledi. Pastanın kesilmesinin ardından Ulu çiftinin yakınları, Nehir'in doğum gününü kutladı.

Samanyolu

 
ÜRKÜTÜCÜ AMA ETKİLEYİCİ! (VİDEO)

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Misafir ~ 13 yıl önce
Baba da kask var. Cocukta yok. Türkıyemızden ınsan manzaraları. Sırf reklam kokuyor. Sorumsuzlugun danıskası.Ferderaszon ne ceza verecek. Hıcbırsez.Kendıne faydası yokkı baskasına olsun..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Son tandem uçuşumuzda toplam yasımız 33 tü arkadaslar. O 17 ben 15 TANDEM atladık ! gayet güzel güvenli ve rahat bir uçuştu. Hic single ucmadan hic bilmedigimiz bir bolgede ilk uçuşumuz tandem oldu ? Ne korku ne panik bu anlmadım nedir 3 günlük yaşamı siz 10 gün mü yapacaksınız ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Muhtemelen bu arkadaşın hayaliydi bu,gerçekleştirmiş eyvallah.Ben olsam hayatta yapmam.hiç bir ebeveyn evladını bile bile tehlikeye atmaz.abartmanın alemi yok,arkadaş yeterli önlemi almamış kabul ama arabada bebeğini,hatta biraz daha büyük çocuğunu emniyet kemeri,bebek koltuğu vs. kullanmadan seyahat ettiren dünya kadar adam var,ki bu bence yamaç paraşütünden çok daha tehlikeli.arkadaşı tanımam etmem,olaya dair aşkından bir hareket yapmış.sanırım kendisi de yaptığı hatanın farkındadır.abartmanın alemi yok,köy meydanına getirip taşlamayalım adamı... saygılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
çocuğun gerçek babası isen kendin kullandığın halde, neden bebeğine kask ve gözlük takmadın? ayrıca bebeğinin babasız büyümesi ölmesinden ve ya sakat kalmasından iyidir bence.ne geniş bir anne babasınız ilginç doğrusu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
arada bir bebeğin altını yokluyor...çiş yapmış mı diye..bence kendini yoklasın .tamamen sorumsuzluk ve ucuz show.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Tamamen gereksiz, tamamiyle gösteriş amaçlı yapılmış bi aktivite. Bu tarz sporları yapabilmek için gereken yaş sınırına dikkat edildi mi acaba? Yok eğer o çocuğa "yolcu" muamelesi yapıldıysa kurallara uyulmadığı açık. (Amerika da bu sınır 14 .) Dahası o çocuk, gerekli physical ability ye de sahip değil. Güvenlik konusunda aşmamız gereken daha çooook yol var. FL dan selamlar. Mr. C

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
hehe gerçek bir havacı yetişiyor :D bizde zamanında serbest atlayış yapmıştık o yaşta :P

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bu adamı hapse atın bir daha paraşüte değil bisiklete bile bindirmeyin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Kesinlikle sorumsuzlugun had safhasidir bu olay,Ben de yamacparasutu kullaniyorum,Airea Aspect DHV2 numara kanadim var,14 yildir bu sporun icerisindeyim ayrica Advance Bi beta tandem kullaniyorum ve bu arkadasin yaptigina cesaret edemem 14 yillik pilot olmama ragmen arkadas 9 yilda herhalde yemis yutmus bu sporu,yakinda agzinin ustune cakilirsan anlarsin neyle oynadigini....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yurt dısında da bu tarz olayları görüyoruz. Ancak bir havası olarak risk teşkil eden bir olayı karar verme gucu olmayan bebeklerin dahil edilmesini hiç normal karşılamıyoruz. Yapılan acelemikte bir ornek , baba gözlerini havada uçan böceklere ve diğer maddelere karsinkoruyor, bebek korunmasiz. Havacılıkta kendine aşırı güven bu tarz insanlar arada çıkar, hep bedelini kendi canları, yanlarindakilerin ve düşürdükleri hava taşıtlarının enkazlarında kalan insanların canlarıyla . Sorumsuzluğa ilgili kurumlar gerekli cezayı engeller çıkarmalıdır. Allah bizi astronotlardan korusun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000