30 Mayıs 2009, Cumartesi 13:41:37

ÜRKÜTEN İDDİA

Kahramanmaraş’taki Medair’e ait helikopterin düşmesinin yankıları sürerken Ergenekon sanığı Erol Ölmez, şok edici bir iddiada bulundu.
  • Almanya'da calismakla ev sahibi olanlar var.Amma onlar hem esi calisiyor hemde muhakkak bir ek isde yapiyor.Birani iceceksin tatilini yapacaksin,amma tasarruf yapmadan ev sahibi olmak istiyorsun.Böyle bir ülke nerede var?ABD de bu olagan yok AB de asla.Habere gelince bu kisiler hapse girince nedense vicdanlari sizlamaga baslamis.Ya hapse düsmese idi, ne haltlar daha yapacakti veya göz yumacakti menfaat adina bu öten KUS.Orasini bir Allah ve bu gariban kus bilir.Allah ülkemizi böyle ötenlerden korusun.
  • yazamıyoz bi satır daha sabıkalımıyız neyiz airporthaberden.gözkırpıp duruyo son satırlarımız.çok meraklıysan limitle be site kardeşim belli bi kelime ile.belli bi harf ile.devamen dicedimki biz emekçiyiz ama geri aldım bu atilay ayçin,sekreter kaya,vs munzur dağı timsali munzur üstüne alınır diye biz emekçiyiz demiyorum.biz kavunuz maalesef.buyrun burdan yiyiniz.karlı tepelerin ordan kopilmi kotilmi o vicdansız burdan yiyiniz efendiler yiyiniz.afiyetle....
  • siz ürkütün bakalım bizim mahalleye gelecekler mi ecep.bırakın kardeşim bu işleri biz daha amerika olmadık ürkütsenizde aynı yerde bekler onlar.milleti bi güzelde bölmüşsünüz bi beni bölemediniz o da az kaldı hanım bölecek.aile hayatımı bıraktınız insanda ergenenin konuşundan konuşlanmasından size ne kardeşim?herkes kendi geleceğini düşünsün.ancak öyle adam oluruz biz.bob ii sölemiş.yazık emek harcayıp çalışana.siz burda thy diyonuz milletin aklına kağıt geliyor.biz paper değiliz.
  • bravo bob sonumuz morg aç bir tuborg.
  • ne malınız varsa ortaya koyun.bana ne ergene ister konsun ister konmasın üniversiteyi babamın parasıyla okudun bu sayede etiketim oldu.aü sivil havacılık derken uçak teknisyeni olduk.meslekte 15 yılı geçtim hala bi 8 sene ev borcum var.birayı severim ayda 4-6 içerim.tekirdağlıyım.trakyayı ii bilirim.10 sene amatör 3 sene de yaz turnuvalarında balabancık ta selçukta kazandere de top oynadım.bırakın kardeşim bu işleri.adalet bunun neresinde.

Kahramanmaraş’taki helikopter kazası Ergenekon sanığı Erol Ölmez’in iddialarıyla farklı bir boyut kazandı. "Ergenekon" davasına bakan İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığı'na 14 sayfalık dilekçe veren Ölmez, birçok iddiada bulundu. İddialar arasında Kahramanmaraş’taki helikopter kazası da vardı. ‘Cezaevinde kaldım, susmayacağım’ diyerek iddialarını sıralayan Ölmez, Muhsin Yazıcıoğlu'nun da hayatını kaybettiği helikopter kazasının "sabotaj" olduğunu ileri sürdü.

Kazanın üzerinin örtülüp faili meçhul bırakılacağını iddia eden Ölmez, "Bunun kaza değil de sabotaj olduğunu bilmekteyim. Birçok konunun şahidi olarak artık susmayacağımı, gerçeklerin gün yüzüne çıkmasının zamanı geldiğini söylemek isterim. Muhsin Yazıcıoğlu'nun susturulmasını isteyen kişi, şu an bir siyasi partide siyasi kimliğe sahip olan, aynı zamanda milletvekilidir. Yazıcıoğlu'nun ölümüne sebep olan kişi, aynı zamanda Mit'e çalışan amerikan destekli kişidir. Bunları size anlatmamdaki sebebim, vicdanımın rahatsız oluşudur." dedi.


Ölmez, 17 kasım 2007'de Ankara'da özel bir toplantıda kendisi, "Çerkez Ali" ve bir milletvekilinin de bulunduğunu anlatarak, "Toplantıdaki konunun amacı Muhsin Yazıcıoğlu'nun nasıl susturulacağıydı. Bunun karşılığında 10 milyon dolar para verilecekti. 2008 yılında olması beklenen bu konu, Ergenekon furyası patlayınca 2009 yılına kalmıştır. BBP liderine yapılan aslında sabotajdır" iddiasında bulundu

ÜRKÜTEN İDDİA

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 15 yıl önce
Almanya'da calismakla ev sahibi olanlar var.Amma onlar hem esi calisiyor hemde muhakkak bir ek isde yapiyor.Birani iceceksin tatilini yapacaksin,amma tasarruf yapmadan ev sahibi olmak istiyorsun.Böyle bir ülke nerede var?ABD de bu olagan yok AB de asla.Habere gelince bu kisiler hapse girince nedense vicdanlari sizlamaga baslamis.Ya hapse düsmese idi, ne haltlar daha yapacakti veya göz yumacakti menfaat adina bu öten KUS.Orasini bir Allah ve bu gariban kus bilir.Allah ülkemizi böyle ötenlerden korusun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
yazamıyoz bi satır daha sabıkalımıyız neyiz airporthaberden.gözkırpıp duruyo son satırlarımız.çok meraklıysan limitle be site kardeşim belli bi kelime ile.belli bi harf ile.devamen dicedimki biz emekçiyiz ama geri aldım bu atilay ayçin,sekreter kaya,vs munzur dağı timsali munzur üstüne alınır diye biz emekçiyiz demiyorum.biz kavunuz maalesef.buyrun burdan yiyiniz.karlı tepelerin ordan kopilmi kotilmi o vicdansız burdan yiyiniz efendiler yiyiniz.afiyetle....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
siz ürkütün bakalım bizim mahalleye gelecekler mi ecep.bırakın kardeşim bu işleri biz daha amerika olmadık ürkütsenizde aynı yerde bekler onlar.milleti bi güzelde bölmüşsünüz bi beni bölemediniz o da az kaldı hanım bölecek.aile hayatımı bıraktınız insanda ergenenin konuşundan konuşlanmasından size ne kardeşim?herkes kendi geleceğini düşünsün.ancak öyle adam oluruz biz.bob ii sölemiş.yazık emek harcayıp çalışana.siz burda thy diyonuz milletin aklına kağıt geliyor.biz paper değiliz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
bravo bob sonumuz morg aç bir tuborg.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ne malınız varsa ortaya koyun.bana ne ergene ister konsun ister konmasın üniversiteyi babamın parasıyla okudun bu sayede etiketim oldu.aü sivil havacılık derken uçak teknisyeni olduk.meslekte 15 yılı geçtim hala bi 8 sene ev borcum var.birayı severim ayda 4-6 içerim.tekirdağlıyım.trakyayı ii bilirim.10 sene amatör 3 sene de yaz turnuvalarında balabancık ta selçukta kazandere de top oynadım.bırakın kardeşim bu işleri.adalet bunun neresinde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000