11 Ocak 2011, Salı 08:43:27

UNUTKANLIĞI HAYATINI KURTARDI

İran’ın Urumiye kentinde önceki gün düşen ve 77 kişinin ölümüyle sonuçlanan uçak kazasındaki yolcular arasında bir Türk’ün de olduğu iddia edilmişti.
  • lions değil o zaman... anladın sen onu kedicik 2...
  • "Şans" değil, "kader". "Yaşam" değil, "hayat"!!!
  • yaşam ne kadar yakın? yada ne kadar uzak?
Türkiye’nin Urumiye Başkonsolosluğu yetkilileri, Urumiye’ye gelmek için Tahran’dan bilet alan Türk yolcunun son anda uçağa binmediğini bildirdi.

Uçağın düştüğünü öğrenince şok oldu

Yabancı uyruklu üç yolcudan biri olan Mehmet Nejdet Balarısı (52) isimli işadamı, uçağa binmeden önce Türkiye’deki yakınlarını arayarak “Urumiye’ye gitmek için havalimanında bekliyorum” dedi. Ancak bu sırada iş yaptığı şirketin yetkilileri arayarak, bir kontrattaki imzanın eksik olduğunu ve uçağa binmemesi gerektiğini söyledi. Bunun üzerine biletini iptal eden Manchester Teknik Üniversitesi Kimya mezunu Balarısı, imzayı atmak için şirkete geri döndü. Havalimanına tekrar giderek önce Urumiye’ye ardından da Irak’a geçecek olan iş adamı binmediği uçağın düştüğü haberini alınca şoke oldu. Hemen Irak’ta rafineri işi yaptığı arkadaşını arayan Balarısı, “Merak etme ben kurtuldum. Kendimi tutamıyorum, çok korkuyorum. Havalar düzelmeden uçağa binmeyeceğim. Biletimi de iptal ettiriyorum” dedi. Kötü hava koşullarının devam etmesi nedeniyle korkan ve ikinci biletini de iptal eden Balarısı üç gündür Mehrabad Havalimanı’nda mahsur kaldı. Başkonsolosluk yetkilileri de birkaç gündür yoğun kar yağışının olduğunu ve kötü hava koşulları nedeniyle bir çok uçak seferinin iptal olduğunu belirtti. Kendi vatandaşlarının da hayatta olmasına sevindiklerini belirtti. (Vatan)

UNUTKANLIĞI HAYATINI KURTARDI

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
lions değil o zaman... anladın sen onu kedicik 2...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
"Şans" değil, "kader". "Yaşam" değil, "hayat"!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
yaşam ne kadar yakın? yada ne kadar uzak?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000