18 Ocak 2015, Pazar 08:07:15

ÜNLÜLERİN UÇAK SEVDASI

İngiliz Daily Mail Gazetesi, içlerinde Hollywood oyuncularının da bulunduğu ünlü isimlerin lüks özel uçaklarını derledi.
  • Bunları yazarken bilerek yazın Barack Obama nın uçak şahsi malımı ABD ait.O zaman RTE nında a330 var yazsaydınız.........
  • Bos yer kaplayan bir haber
  • Bizimki de obamadan asagi sayilmaz. A330 u var
  • Madem Obama'nın uçaklarından bahsediyoruz; aralarında F-16'lar, F-15'ler, F-22'ler ve C-130 gibi uçaklarında bulunduğu USAF filosunu da sayalım :-)
  • Evet Obama haberi doğru olmamış. Haberin başında Donald Trump ismi geçiyor ama hangi ucağa sahip olduğunu yazmıyor. Trump ise B757 ye sahip.
  • ABD'nin 747 sinin Obama'nın uçağı gibi gösterilmesi , TC-TUR uçağının Erdoğan'ın gibi gösterilmesine benziyor.
  • Zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış, arabası olanlar kar lastiği arabası olmayanlar bir kış papucu alamadı ayağına. Boşverin ağalar herkes kendi işine baksın.
  • Obama örneği çok saçma. O zaman diğer devletlerin de uçakları örnek gösterilebilir.
  • Obama örneği olmamış,kendisi tüzel kişi,uçagın mülkiyeti de devlete

İngiliz Daily Mail Gazetesi, içlerinde Hollywood oyuncularının da bulunduğu ünlü isimlerin lüks özel uçaklarını derledi. Haberdeki listede ünlü oyuncuların yanı sıra futbol kulübü Chelsea'nin sahibi Rus işadamı Roman Abramoviç, ABD'li işadamı Donald Trump ve ABD Başkanı Barack Obama da yer aldı. Haberde yer alan ünlülerin bazılarının sahip olduğu uçak modelleri ve tahmini fiyatları ise şöyle:

BİRBİRİNDEN LÜKS

Tom Cruise: Ünlü aktörün satın aldığı 19 yolcu kapasiteli Gulfstream IV model uçağın tahmini fiyatı 36 milyon dolar.

John Travolta: En son satın aldığı Boeing 707 model uçağın haricinde 6 uçağı daha olduğu bilinen Hollywood oyuncusu aynı zamanda pilot unvanına da sahip.

Tiger Woods: Tüm zamanların en başarılı golfçüsü olarak bilinen 2008'de dünya birincisi seçilerek 110 milyon dolar kazanan Woods'a ait Gulfstream G550 model uçağın tahmini fiyatı 53.5 milyon dolar.

Jim Carrey: Gulfstream modeli sahibi bir diğer oyuncu olan Jim Carrey'nin uçağının fiyatının 60 milyon dolara yakın olduğu tahmin ediliyor.

Steven Spielberg: Efsane yönetmenin aldığı Bombardier Global Express XRS model uçak, içinde bulunan lüks tasarımlı banyo, kuzine ve dinlenme odasıyla oldukça dikkat çekiyor. Spielberg'in uçağının tahmini fiyatıysa 42 milyon dolar.

Roman Abramoviç: Chelsea kulübünün başkanı Abrahamoviç'e ait Boeing 767-300 model uçakta VIP odası, 30 kişilik yemek odası, lüks banyo ve yatak odaları mevcut. Uçağın tahmini fiyatı 83 milyon dolar.

Barack Obama: Listede en pahalı fiyata sahip uçak ise ABD Başkanı'na ait. Fiyatı 390 milyon doları bulduğu bilinen Boeing 747- 200B model uçak, bünyesinde sağlık merkezi, yemekhane, VIP odası gibi birçok lüks oda bulunduruyor. 

ÜNLÜLERİN UÇAK SEVDASI

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

misafir1 ~ 9 yıl önce
Bunları yazarken bilerek yazın Barack Obama nın uçak şahsi malımı ABD ait.O zaman RTE nında a330 var yazsaydınız.........

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bos yer kaplayan bir haber

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bizimki de obamadan asagi sayilmaz. A330 u var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Volvo ~ 9 yıl önce
Madem Obama'nın uçaklarından bahsediyoruz; aralarında F-16'lar, F-15'ler, F-22'ler ve C-130 gibi uçaklarında bulunduğu USAF filosunu da sayalım :-)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Evet Obama haberi doğru olmamış. Haberin başında Donald Trump ismi geçiyor ama hangi ucağa sahip olduğunu yazmıyor. Trump ise B757 ye sahip.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
ABD'nin 747 sinin Obama'nın uçağı gibi gösterilmesi , TC-TUR uçağının Erdoğan'ın gibi gösterilmesine benziyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış, arabası olanlar kar lastiği arabası olmayanlar bir kış papucu alamadı ayağına. Boşverin ağalar herkes kendi işine baksın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Obama örneği çok saçma. O zaman diğer devletlerin de uçakları örnek gösterilebilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 9 yıl önce
Obama örneği olmamış,kendisi tüzel kişi,uçagın mülkiyeti de devlete

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000