13 Nisan 2017, Perşembe 10:20:33

Ünlü turizmci Boytüzün hayatını kaybetti

İstanbul Havayolları ile Green Air'in kurucusu, turizm ve reklam alanında ülkemizin önemli temsilcilerinden Nihat Boytüzün 87 yaşında hayata gözlerini yumdu.
  • Rabbim rahmet etsin. ilk patronum kendisinden çok şey öğrendim. İST AIR e gelince patron % 70 İle TURKSAN gurubu idi kalan % 30 değişik kişilere dağıtılmıştı.
  • Istanbul havayollari Tk dan sonra Gelen en güclü havayolu idi,99 depremi sonrasi devam edebilseydi havacilik dinamikleri degisirdi.
  • Allah rahmet eylesin mekani cenner olsun
  • Çocukluğumda devam eden thy rotarlarina inat uçuşlarını aksatmadan güvenli şekilde yapan güzel ikramlari olan nadide bir firmaydi
  • Allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun.Istanbul Hava Yollarının ilk patronu Lütfü Renda idi sanırım,hepsi güzel insanlardı.Allah gani gani rahmet eylesin
  • Olecek adam degildi. Yaptigi hizmetler unutulmaz. Daima guzel hatirlanacak
  • Allah rahmet eylesin mekani cenner olsun Böyle adam gibi adamlar kalmadi türkiyenin en güzel sirketi istanbul hava yollarini kurdu Saygilarimla Tam Türk Reisen

Ülke Turizminin gelişimine verdiği büyük emeklerle adını sektöre altın harflerle yazdıran Nihat Boytüzün; aynı zamanda reklam sektörünün önemli temsilcilerinden olup Basın Konseyi YK üyeliği görevinde de bulunmuştur.

Geniş ve renkli yelpazeye yayılan aktif iş yaşamına İstanbul Havayolları ve Green Air'in kuruculuğunu da ekleyen Boytüzün; ufku açık, girişimci, dinamik bir kişiliğe sahipti.

Vefat haberi turizm sektörünün tüm kesimleri arasında derin bir üzüntü yarattı. TURGÖN Turizm Gönüllüleri Platformu Kurucusu Aydın Yaylacıklılar; “Turizmci ve Reklamcı Nihat Boytüzün'un vefatını sektörde derin bir üzüntü yarattı. Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı dilerim. Merhumun cenazesi, 13.04.2017 Perşembe günü Fatih Camii'nden ikindi (16:51) namazına müteakip kaldırılacak“ açıklamasında bulundu.
.
Basın Konseyi ise duyurusunda “Uzun yıllar Basın Konseyi Yüksek Kurulu ve Üyeler Genel Kurulu Daimi Üyesi olarak görev yapan turizmci, reklamcı Nihat Boytüzün'ü kaybettik. Acılı ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyoruz“ ifadelerine yer verdi.

Ünlü turizmci Boytüzün hayatını kaybetti

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

IL ~ 7 yıl önce
Rabbim rahmet etsin. ilk patronum kendisinden çok şey öğrendim. İST AIR e gelince patron % 70 İle TURKSAN gurubu idi kalan % 30 değişik kişilere dağıtılmıştı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
IL ~ 7 yıl önce
Istanbul havayollari Tk dan sonra Gelen en güclü havayolu idi,99 depremi sonrasi devam edebilseydi havacilik dinamikleri degisirdi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsmail ~ 7 yıl önce
Allah rahmet eylesin mekani cenner olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Istanbul havayollari ~ 7 yıl önce
Çocukluğumda devam eden thy rotarlarina inat uçuşlarını aksatmadan güvenli şekilde yapan güzel ikramlari olan nadide bir firmaydi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
IST-AIR ~ 7 yıl önce
Allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun.Istanbul Hava Yollarının ilk patronu Lütfü Renda idi sanırım,hepsi güzel insanlardı.Allah gani gani rahmet eylesin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Olmadi ~ 7 yıl önce
Olecek adam degildi. Yaptigi hizmetler unutulmaz. Daima guzel hatirlanacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nasıl ~ 7 yıl önce
Ölecek adam değildi mi? Öyle ölmeyecek birisi mi var?
İstanbul hava yollari ~ 7 yıl önce
Allah rahmet eylesin mekani cenner olsun Böyle adam gibi adamlar kalmadi türkiyenin en güzel sirketi istanbul hava yollarini kurdu Saygilarimla Tam Türk Reisen

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000