05 Eylül 2011, Pazartesi 09:15:53

ÜNLÜ SOLİSTE PANTOLON 'SANSÜRÜ'

Green Day'in solisti Billie Joe Armstrong'u uçağa almadılar...
  • ingiliz değil amerikan :D
  • arkadas dusen bellerden milletin oralarini gozlediginden dolayi biraz sinirlenmis sanirim...
  • Kardeşim, adamın arkası açık bir şekilde uçağa binmesi sizce modernlik mi? Bunu en modern toplumlarda bile hoş karşılamaz kimse.. Siz nerden yaşıyorsunuz?!!
  • 17:52 neyin kafasını yaşıyosun :)
  • HANGİ AHLAK CANIM BENİM? SENİN AHLAKIN MI BENİM AHLAKIM MI? YADA TOPLUMUN BİR PARÇASI OLAN TRANSEXUELLERİN AHLAKIMI? YADA MALATYANIN BİLMEM NE KÖYÜNDE Kİ X TARİKATININ MI YOKSA HAKKARİ DAĞ LÖYLÜLERİNİN Mİ? YADA TRABZON RUMLARI, İZMİR YAHUDİLERİ? ADANA KÜRTLERİ MARAŞ ARAPLARI? HANGİ TOPLUM HANGİ AHLAK? HANGİSİ YOKSA TOPLUM ADINA SENİNKİ Mİ?
  • Geçenlerde lokantada iken düşük bel pantolonlu 50 yaşlarında kalontor görünümlü bir adam ailesi ile geldi. Eğilirken ve oturduğunda iç çamaşırı da giymediğinden manzara müstehçen ve arka tarafında oturanlar için iğrenç idi. Kıyafet toplum ahlak kurallarına uygun olmalıdır.
İngiliz müzik grubu Green Day'in ünlü solisti Billie Joe Armstrong, pantolonunun fazla düşük olması nedeniyle uçağa alınmadı.

Southwest Havayolları’na ait Oakland’dan Burbank’e giden uçağa binecek olan Armstrong, uçağın kapısında kabin ekibi tarafından görüntünün hoş olmaması nedeniyle pantolonunun yukarı çekilmesi istendi. Ancak bu uyarıya tepki gösteren ünlü solist, kabin ekibiyle tartışmaya başladı. Bunun üzerine uçağa alınmayan şarkıcı Twitter'dan öfke kustu.

Twitter'da 'beni uçağa almadılar bu şaka mı? Nasıl bir uygulama böyle' şeklinde tepkisini dile getirdi. 

Bunun üzerine bir açıklama yapan şirket yetkilisi Brad Hawkins, Armstrong'un bir sonraki uçakla Oakland’dan Burbank'e gittiğini, kendisinden özür dilendiğini ve olayın tatlıya bağlandığını ifade etti.
ÜNLÜ SOLİSTE PANTOLON 'SANSÜRÜ'

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 12 yıl önce
ingiliz değil amerikan :D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
arkadas dusen bellerden milletin oralarini gozlediginden dolayi biraz sinirlenmis sanirim...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Kardeşim, adamın arkası açık bir şekilde uçağa binmesi sizce modernlik mi? Bunu en modern toplumlarda bile hoş karşılamaz kimse.. Siz nerden yaşıyorsunuz?!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
17:52 neyin kafasını yaşıyosun :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
HANGİ AHLAK CANIM BENİM? SENİN AHLAKIN MI BENİM AHLAKIM MI? YADA TOPLUMUN BİR PARÇASI OLAN TRANSEXUELLERİN AHLAKIMI? YADA MALATYANIN BİLMEM NE KÖYÜNDE Kİ X TARİKATININ MI YOKSA HAKKARİ DAĞ LÖYLÜLERİNİN Mİ? YADA TRABZON RUMLARI, İZMİR YAHUDİLERİ? ADANA KÜRTLERİ MARAŞ ARAPLARI? HANGİ TOPLUM HANGİ AHLAK? HANGİSİ YOKSA TOPLUM ADINA SENİNKİ Mİ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Geçenlerde lokantada iken düşük bel pantolonlu 50 yaşlarında kalontor görünümlü bir adam ailesi ile geldi. Eğilirken ve oturduğunda iç çamaşırı da giymediğinden manzara müstehçen ve arka tarafında oturanlar için iğrenç idi. Kıyafet toplum ahlak kurallarına uygun olmalıdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000