20 Ağustos 2011, Cumartesi 09:05:36

ÜNLÜ OYUNCU ÖZÜR DİLEDİ

Gerard Depardieu uçaktaki skandal hareketinden dolayı özür diledi...
  • bınmeden once yapsaydın
Fransa'nın en ünlü aktörlerinden biri olan Gerard Depardieu, geçtiğimiz günlerde uçakta hacet giderme haberinin de baş aktörüydü.

Ünlü oyuncu basına yanlış yansıdığını koridora değil de yolcuların gözü önünde bir şişeye işediğini belirtti ve 'özür diliyorum' dedi.

Fransız aktör Gerard Depardieu'nün bir arkadaşı, sanatçının Dublin seferini yapan bir uçaktan yolcuların önünde şişeye işediği için atılmasından dolayı özür dilediğini söyledi.
 
62 yaşındaki aktörün uçak kalkışa hazırlanırken tuvaleti kullanma isteği reddedilince ihtiyacını yolcuların önünde bir şişeyi kullanarak giderdiği bildiriliyor.
 
Yolculukta kendisine eşlik eden aktör arkadaşı Edouard Baer, olayın Depardieu'nün prostat problemlerinden kaynaklandığını, ünlü sanatçının alkollü olmadığını söyledi.
 
Uçaktan indirilen Gerard Depardieu, daha sonra bir başka sefere aktarılarak Dublin'e ulaştı.
 
Fransız Havayolları'na bağlı Cityjet'le İrlanda'ya giden Depardieu, bu ülkede çizgi roman kahramanları Asteriks ve Oburiks'i beyaz perdeye aktaran son filmin çekimlerine katılıyor.
 
Edouard Baer, Depardieu'ye işemesi için boş şişeyi kendisinin uzattığını, ama şişenin dolup taştığını belirtti.
 
''Gerard yaşadığı durumdan çok utandı ve etrafı temizlemeyi bizzat kendisi önerdi.'' diyen Eduard Baer, ''Ağzına alkol almamıştı, normalde hiç böyle bir davranışta bulunmaz.'' diye ekledi.
 
Fransız radyosuna mülakat veren bir yolcu, kalkışa birkaç dakika kala Gerard Depardieu'nün ''Çişim geldi, çişim geldi!'' diye yüksek sesle bağırdığını söylüyor.

İnternetHaber
 
ÜNLÜ OYUNCU ÖZÜR DİLEDİ

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
bınmeden once yapsaydın

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000