15 Mayıs 2010, Cumartesi 11:06:13

Üniversiteliler Tupolev kazasını 'ti'ye aldı! (VİDEO)

Polonya'da bir grup üniversite öğrencisinin, Devlet Başkanı Lech Kaczynski'nin yaşamını yitirdiği uçak kazasını ti'ye alırken çekilen ve sonrasında Youtube'a düşen görüntüler büyük tepki topladı.

Ülkenin Slups bölgesinde bulunan ve bölgeyle aynı ismi taşıyan nehir kenarında düzenlenen '2010 Öğrenci Festivali' sırasında alkolü fazla kaçıran Pomeranian Akademisi coğrafya bölümü öğrencileri, Rusya'nın Smolensk şehrinde düşen 88'i Polonya delegasyonu, 96 kişinin yaşamını yitirdiği uçak kazasını ti'ye alırken görüntülendi.

Video paylaşım sitesi Youtube'a düşen görüntülerde bir grup üniversite öğrencisi, karton ve plastik şişelerden yaparak kırmızı-beyaz renklere boyadıkları ve 'Tupolej' (düşen uçak) adını verdikleri uçağı, omuzlarında taşıyarak nehir kenarına getiriyor daha sonra da sandal niyetine suya indirip yüzdürmeye çalışıyor. İki öğrenciyi taşıyamayacak kadar dayanıksız olan uçak, parçalara ayrıldıktan sonra nehrin akıntılı sularına karışıyor.

Üniversite öğrencilerinin onca kişinin şaşkın bakışları arasında yaptığı 'çirkin' şaka, Polonyalıların tepkisine yol açtı.

Üniversiteliler Tupolev kazasını 'ti'ye aldı! (VİDEO)

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000