13 Nisan 2018, Cuma 09:45:04

Umre yolcularını öyle bir dolandırdılar ki...

Umre yolculuğu için bir firmaya başvuran 68 kişi hayatlarının şokunu yaşadı. Havayoluyla Umre'ye gitmek üzere bir şirketle anlaşan 68 kişi otobüsle Balıklı Göl'ü gezdirildikten sonra Elbistan'a geri götürüldü!
  • Yurdum insanı. Bir tarafta cahillik diz boyu, diğer tarafta din istismarı. Memleketin geldiği son durum huzurlarınızda
  • en sevilen yolcu en sevilen ucus. anlayan anladi
  • Urfa'da peygamber şehri olarak kabul edildiği için, böylesi bir durumda hac ibadeti yerine getirilmiş kabul edilebilir. İslam kolaylık dinidir.
  • Umreye gitmekten daha zevkli balıklı göleti gezmek
  • Nasip degilmis demek
  • Önce ülkemizdeki güzel yerleri gezin. Balıklı göl güzeldir
  • İyi olmuş, cahil gelip cahil gittiğiniz sürece daha çok dolandırılırsınız! Zaten sizde paranın boş yere yastık altında beklemesi anlamsız, dolandıranlar en azından kullanır paraları!
  • Mevlam affetsin alnı secdeye değiyor diye bunlara inandık paraları kaptırdık hamdolsun...
  • Ancak türkiyede olabilecek bir olay... para icin insan, din, ahlak, Kultur, haysiyeti hice sayariz. Yazik ulkenin durumuna
  • pavlike mmünih. ahahahahaha.

Umre yolculuğu için bir firmaya başvuran 68 kişi hayatlarının şokunu yaşadı. Kahramanmaraş Elbistan'dan yola çıkan 68 kişilik kafile Gaziantep ve Şanlıurfa gezdirildikten sonra tekrar yola çıktıkları ilçeye getirildi.

Alınan bilgiye göre, Kayseri'deki bir firmanın görevlileri, umre ziyareti için Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinden 68 kişilik kafileyi kutsal topraklara götürmek üzere iki otobüsle yola çıkardı. Aralarında yaşlıların da bulunduğu kafiledekiler, firma yetkililerinin kiraladığı otobüslerle Gaziantep ve Şanlıurfa'da dolaştırıldı.

Otobüste dolandırıldıklarını anlayan kafiledekiler, Elbistan'daki yakınlarına haber verdi. Vatandaşlar, Elbistan İlçe Emniyet Müdürlüğü önüne gelerek polis ekiplerine konu hakkında bilgi verdi. Kafileyi taşıyan otobüsler, İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde durduruldu. Kutsal toprakları ziyaret için kişi başı 690 dolar verdiğini iddia eden kafiledekiler, emniyette firma yetkililerinden şikayetçi oldu. Firma, 68 kişiden toplamda 46 bin 920 Dolar yani bugünkü kurla yaklaşık 192 bin TL'ye Umre yerine Balıklı Göl turu düzenledi.

Yolculardan Durdu Mehmet Kılıç, gazetecilere yaptığı açıklamada, umreye gitmek için söz konusu firmayla anlaştıklarını belirtti. Firma yetkililerinin Kayseri'den uçağa bindirileceklerini söyleyerek kendilerini otobüse aldığını ifade eden Kılıç, "Otobüse bindirdikten sonra Şanlıurfa'da Balıklı Göl'ü gezdireceklerini söylediler. Akşam olduğunda bizi götüremeyeceklerini belirtip Elbistan'a geri getirdiler." dedi.

Mağdur olduklarını belirten Yüksel Kılıç da "Kutsal topraklara, Mekke ve Medine'ye gitmek için yola çıktık ancak Şanlıurfa'yı gezdirip geri getirdiler." ifadesini kullandı. Öte yandan polis ekipleri, otobüs şoförlerini ifadelerini almak üzere emniyete götürdü.

Umre yolcularını öyle bir dolandırdılar ki...

Yorumlar Tüm Yorumlar (22)

İnsan ~ 6 yıl önce
Yurdum insanı. Bir tarafta cahillik diz boyu, diğer tarafta din istismarı. Memleketin geldiği son durum huzurlarınızda

Yanıtla

Kalan karakter 1000
nizamettin ~ 6 yıl önce
en sevilen yolcu en sevilen ucus. anlayan anladi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Peygamberler şehri ~ 6 yıl önce
Urfa'da peygamber şehri olarak kabul edildiği için, böylesi bir durumda hac ibadeti yerine getirilmiş kabul edilebilir. İslam kolaylık dinidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Daha iyi ~ 6 yıl önce
Umreye gitmekten daha zevkli balıklı göleti gezmek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Km ~ 6 yıl önce
Nasip degilmis demek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İyi olmuş ~ 6 yıl önce
Önce ülkemizdeki güzel yerleri gezin. Balıklı göl güzeldir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kevser ~ 6 yıl önce
İyi olmuş, cahil gelip cahil gittiğiniz sürece daha çok dolandırılırsınız! Zaten sizde paranın boş yere yastık altında beklemesi anlamsız, dolandıranlar en azından kullanır paraları!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vayyy ~ 6 yıl önce
Di mi her sahile vuracak tekmeyi. Şimdi senin kafana göre bunların çocukları da cahil olacağına gore cinsel istismar.ara uğrayabilirler ve budurumda istismar yapan senin ici karlı taraf olur di mi? Rezilsin
Kişilik ~ 6 yıl önce
bu insanlar kandırıldı diye cahilimi oluyor?ne olursa olsun bu durumda denılebilecek tek şey geçmiş olsun olmalıdır sen ve sen gibiler okusa sözüm ona cahil olmasa Ne olur hertarafından hoşgörüsüzlük nefret dahada sayabileceğim bir sürü hastAlık akıyor
Vayy (mr) ~ 6 yıl önce
Ne dediğin anlaşılmıyor. Ne diyon
Din sömürüsüne son ! ~ 6 yıl önce
Mevlam affetsin alnı secdeye değiyor diye bunlara inandık paraları kaptırdık hamdolsun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mehmet ~ 6 yıl önce
Ancak türkiyede olabilecek bir olay... para icin insan, din, ahlak, Kultur, haysiyeti hice sayariz. Yazik ulkenin durumuna

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gardaş edres ~ 6 yıl önce
pavlike mmünih. ahahahahaha.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000