17 Haziran 2022, Cuma 09:07:22

Umman'dan Bursa'ya ilk uçuş yapıldı

Türkiye Umman ilişkileri açısından önemli olan uçak seferleri başladı. Umman'dan ilk heyet Bursa'ya geldi.
  • Bursa arapları sevmiyor kardeşim. Alın götürün rizeye trabzona
  • arapları güzel Bursa mıza yığdınız ayıp yahu
  • Biliyoruz ki Araplar yeşil doğa ve su kaynaklarını görmek istiyorlar ,Sapanca Gölü ve İzmit Körfezi manzaralı kayak merkezi Kartepe'ye de getirin bu kafileyi haftada bir kez olsun.Hem öyle 65 km. mesafeli YEI-Uludağ değil sadece 9 km. kuş uçuşu KCO-Kartepe zirvesi.
  • Böyle rotalar kadar saçma bir şey yok. Türk halkına bir şey kattığı yok, anca oranın buranın yabancısınına yarıyor. Günde 1 tane uçuş görüyor koca havalimanı. O kadar vergi ve kaynak israf ediliyor. Yazık, çok yazık...

Türkiye Umman ilişkileri açısından önemli olan uçak seferleri başladı. Umman'dan ilk heyet Bursa'ya geldi.

Umman Maskat Havalimanı'ndan Bursa Yenişehir Havalimanı'na gelen 216 kişilik heyet Bursa'ya geldi. Gelen heyetin turizmin yanı sıra iş görüşmeleri de yapacağı belirtildi.

Bursa Milletvekili Mustafa Esgin'in girişimleri sonucu Umman'dan Bursa Yenişehir Havalimanına 216 kişiden oluşan ilk turist kafilesi geldi Bundan sonra haftada üç gün Umman'dan Yenişehir havalimanına geliş ve gidiş seferleri düzenlenecek.

Umman'dan Yenişehir Havalimanına gelen turistleri Yenişehir Kaymakamı Rahmi Köse, Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Süleyman Çelik, Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın ve beraberindeki heyet karşıladı.

Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın, "Yenişehir için önemli bir gün öncelikle başta Bursa Milletvekilimiz Mustafa Esgin'e Bursa Valimiz Yakup Canbolat'a Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş'a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Yurt içi uçuşlarımız devam ederken bugünde Salı, Perşembe, Cumartesi günleri yurt dışı Umman seferlerimiz başladı. İlçemize ülkemize bu yeni seferlerin hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Süleyman Çelik, "Tarihiyle kültürüyle turizmiyle, evliyalar şehri Bursa'mızda bizlerde kendilerini ağırlamaktan dolayı mutluluk duyuyoruz" dedi.

İlçe Kaymakamı Rahmi Köse, "Haftanın üç günü Umman'dan Yenişehir'imize sefer düzenlenmesinden duyduğumuz memnuniyeti ifade etmek istiyorum. Bu seferlerin iki ülke arasındaki dostluğun gelişmesine katkı sağlamasını temenni ediyorum" dedi.

Salamair Hava yolları şirketi Ceo ve kaptanı Mohammed Ahmed, "Burada olmaktan dolayı çok mutluyuz. Bizlerin buraya gelmesinde büyük emekleri olan Bursa Milletvekili Mustafa Esgin'e özellikle teşekkür etmek istiyorum. Haftada üç gün seferlerimiz olacak. Her şey için çok teşekkür ederiz" dedi.

Umman'dan Bursa'ya ilk uçuş yapıldı

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Bursa ~ 2 yıl önce
Bursa arapları sevmiyor kardeşim. Alın götürün rizeye trabzona

Yanıtla

Kalan karakter 1000
neyin kafası hacıi ~ 2 yıl önce
arapları güzel Bursa mıza yığdınız ayıp yahu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çöl Bedevisi ~ 2 yıl önce
Yeter artık arap görmek istemiyoruz yeterrrr iyice nefret ettirdiniz kenidinizden
Panorama ~ 2 yıl önce
Biliyoruz ki Araplar yeşil doğa ve su kaynaklarını görmek istiyorlar ,Sapanca Gölü ve İzmit Körfezi manzaralı kayak merkezi Kartepe'ye de getirin bu kafileyi haftada bir kez olsun.Hem öyle 65 km. mesafeli YEI-Uludağ değil sadece 9 km. kuş uçuşu KCO-Kartepe zirvesi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ATR ~ 2 yıl önce
Böyle rotalar kadar saçma bir şey yok. Türk halkına bir şey kattığı yok, anca oranın buranın yabancısınına yarıyor. Günde 1 tane uçuş görüyor koca havalimanı. O kadar vergi ve kaynak israf ediliyor. Yazık, çok yazık...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000