29 Mart 2010, Pazartesi 13:43:45

ÜMİT ÇENDEK KARA KUTU'DA

Airport TV’de her hafta Pazartesi akşamları canlı olarak ekrana gelen Sefa İnan’la Kara Kutu Programı’nın bu haftaki konuğu Sivil Havacılık eski Genel Müdür Yardımcısı Ümit Çendek olacak.
  • Benimde üniversitede hocamdı çok milliyetçi vatan millet için kendini hizmet etmeye adamış bunu yaparken de biraz para kazansam fena olmaz kafasında biri..Sivil havacılık konusunda tek geçerim kesinlikle çok bilgili ve doğruları söyleyen bir insan..
  • Ümit ÇENDEK gibi iyi niyetli insanların, iyi havacıların arkasından çamur atarak, iftira atarak yazılar yazan yorumlar yapan insanlar acaba geceleri iyi uyuyorlar mı? Şeytana uyarak iyi insanlar için kötülük düşünenlerin yaptıklarını Allah'a havale ediyoruz. Ama yine de Allah onları da korusun ve ıslah etsin.
  • Bilindiği üzere, 26.08.2004 tarihli Yeni şafak gazetesinde Ümit ÇENDEK ile ilgili olarak “Ukrayna heyetinin gözü önünde yumruklaştılar!” Başlıklı bir haber yayınlanmıştır. Haberde geçen bilgilerin neredeyse tamamı doğru değildir, maalesef iftira nitelikli ve egzecere edilerek yazılmıştır. Doğruluğuna inandığımız Yeni Şafak gazetesinin ve ilgili ve yetkilileri tarafından, haber istenilirse Ulaştırma Bakanlığından yeniden soruşturularak incelenmesi halinde, yazıldığı şekilde olmadığı ortaya çıkartılabilir. Saygılarımızla
  • Sorumsuzca çamur atmak yerine, umit çendek'in cesaretle konuştuğu konularda çözüm önerilerinizi söyleseniz daha faydalı olmaz mı sevgili arkadaşlar. Amacımız sorunlar karşısında birbirimizle uğraşmak mı, yoksa çözümler aramak mı? Adamcağız çıkmış cesaretle her sorulan soruya cevap vererek faydalı olmaya çalışıyor. Daha ne yapsın. Lütfen çamur atarak değil ciddi yorumlar yaparak havacılığımıza katkıda bulunun.
  • İnsanlar için havacılık güvenliğini ve uçuş emniyetini düşünen gelmiş geçmiş sivil havacılık çalışanları ve yöneticileri geceleri çok rahat uyuyamazlar, ancak sorumsuzca laf üretenler eleştirenler belki uyurlar, Saygılar
  • Ben burada yorum yapan insanların ne kadar havacılık bilgisine sahip olduğunu düşünmekten kendimi alamıyorum gerçekten.insanlar hakkında yorum yapmak ne kadar basit değil mi.Ümit bey görevini layıkı ile yapmaya çalışan ender yöneticilerden idi. lütfen insanları inciltmeden konuşalım
  • trabzon kazası sonrası ukraynada ne durumlara düştüğünü hatırlıyor mu acaba? onun shgm deki dönemi tahilsizliktir.
  • acaba geceleri rahat uyuyor musun. gerçekten merak ediyorum.

Havacılık sektörünün sorunlarının tartışıldığı Kara Kutu Programı bu akşam eski Sivil Havacılık Genel Müdür Yardımcısı Ümit Çendek’i ağırlayacak. Uzun yıllar SHGM’de çalışan Ümit Çendek, geçen hafta Fikir Fırtınası Programı’na telefonla bağlanarak yatay anlaşma üzerine görüşlerini belirtmişti.

Çendek, “Çıkarı olmayan bizi hiçbir yere almaz” diye iddialı bir söz söylemişti.

Bu sözler ne anlama geliyor, sivil havacılığın dünü bugünü, pilot-teknisyen sorunları gibi konular Ümit Çendek’e sorulacak.

Ümit Çendek Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nde çalıştığı süre içinde ne gibi çalışmalar yaptı? Aynı zamanda uçak mühendisi olan Ümit Çendek ile Kara Kutu Programı Sefa İnan’ın sunumuyla bu akşam saat 21.00’de canlı olarak ekrana gelecek.

ÜMİT ÇENDEK KARA KUTU'DA

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

No Name ~ 7 yıl önce
Benimde üniversitede hocamdı çok milliyetçi vatan millet için kendini hizmet etmeye adamış bunu yaparken de biraz para kazansam fena olmaz kafasında biri..Sivil havacılık konusunda tek geçerim kesinlikle çok bilgili ve doğruları söyleyen bir insan..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ümit ÇENDEK gibi iyi niyetli insanların, iyi havacıların arkasından çamur atarak, iftira atarak yazılar yazan yorumlar yapan insanlar acaba geceleri iyi uyuyorlar mı? Şeytana uyarak iyi insanlar için kötülük düşünenlerin yaptıklarını Allah'a havale ediyoruz. Ama yine de Allah onları da korusun ve ıslah etsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bilindiği üzere, 26.08.2004 tarihli Yeni şafak gazetesinde Ümit ÇENDEK ile ilgili olarak “Ukrayna heyetinin gözü önünde yumruklaştılar!” Başlıklı bir haber yayınlanmıştır. Haberde geçen bilgilerin neredeyse tamamı doğru değildir, maalesef iftira nitelikli ve egzecere edilerek yazılmıştır. Doğruluğuna inandığımız Yeni Şafak gazetesinin ve ilgili ve yetkilileri tarafından, haber istenilirse Ulaştırma Bakanlığından yeniden soruşturularak incelenmesi halinde, yazıldığı şekilde olmadığı ortaya çıkartılabilir. Saygılarımızla

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sorumsuzca çamur atmak yerine, umit çendek'in cesaretle konuştuğu konularda çözüm önerilerinizi söyleseniz daha faydalı olmaz mı sevgili arkadaşlar. Amacımız sorunlar karşısında birbirimizle uğraşmak mı, yoksa çözümler aramak mı? Adamcağız çıkmış cesaretle her sorulan soruya cevap vererek faydalı olmaya çalışıyor. Daha ne yapsın. Lütfen çamur atarak değil ciddi yorumlar yaparak havacılığımıza katkıda bulunun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
İnsanlar için havacılık güvenliğini ve uçuş emniyetini düşünen gelmiş geçmiş sivil havacılık çalışanları ve yöneticileri geceleri çok rahat uyuyamazlar, ancak sorumsuzca laf üretenler eleştirenler belki uyurlar, Saygılar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ben burada yorum yapan insanların ne kadar havacılık bilgisine sahip olduğunu düşünmekten kendimi alamıyorum gerçekten.insanlar hakkında yorum yapmak ne kadar basit değil mi.Ümit bey görevini layıkı ile yapmaya çalışan ender yöneticilerden idi. lütfen insanları inciltmeden konuşalım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
trabzon kazası sonrası ukraynada ne durumlara düştüğünü hatırlıyor mu acaba? onun shgm deki dönemi tahilsizliktir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
acaba geceleri rahat uyuyor musun. gerçekten merak ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000