18 Mayıs 2011, Çarşamba 08:25:16

"ULUSLARARASI SÖZLEŞMELERE AYKIRI"

İran uçaklarına yakıt vermeyen ülkeleri kınadı.
  • Çok şükür müslümanız! Müslüman ülkerleri kırıp geçiren israil ve abd ne isterse yapıyoruz. Nerede o İstiklal savaşı ruhu? Atalarımızın kemiklerini sızlatıyoruz. VAN MUMIT!
  • İRAN HAVAYOLLARINA YAKIT VERILMEMİŞ KARŞILIĞINDA TK DA TEHRAN DA YAKIT VERMEMİŞLER VE BAKU YE GİDİP YAKIT ALIP TEKRAR TEHRAN A DÖNMÜŞ
  • iranin sucu nedir ki ucaklarina yakit vermiyorlar

Uluslararası uçuşlarda İran'ın uçaklarına yakıt vermeyen ülkeler olduğunu belirten Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Ramin Mihmanperest, bu uygulamanın uluslararası sözleşmelere aykırı olduğunu belirtti.

Bu uygulamanın neden yapıldığını anlayamadıklarını ifade eden İran Cumhurbaşkanı Birinci Yardımcısı Muhammed Rıza Rahimi, 'Avrupa'ya giden İran yolcu uçaklarına yakıt vermeyi son zamanlarda durdurdular' demiş ve yaptırımları doğrulamıştı.

"ULUSLARARASI SÖZLEŞMELERE AYKIRI"

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Çok şükür müslümanız! Müslüman ülkerleri kırıp geçiren israil ve abd ne isterse yapıyoruz. Nerede o İstiklal savaşı ruhu? Atalarımızın kemiklerini sızlatıyoruz. VAN MUMIT!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
İRAN HAVAYOLLARINA YAKIT VERILMEMİŞ KARŞILIĞINDA TK DA TEHRAN DA YAKIT VERMEMİŞLER VE BAKU YE GİDİP YAKIT ALIP TEKRAR TEHRAN A DÖNMÜŞ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
iranin sucu nedir ki ucaklarina yakit vermiyorlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000