10 Mart 2021, Çarşamba 17:51:40

Uluslararası Havacılık Çalıştayı İçin Geri Sayım

Kapadokya Üniversitesi Havacılık Elektrik ve Elektroniği Bölümü, İHA Araştırma Merkezi ve Uluslararası İlişkiler Ofisi iş birliği ile uluslararası çalıştay düzenleniyor.
  • Hava trafik kontrolörü katılımcı olacak mi calistayda?

Kapadokya Üniversitesi Havacılık Elektrik ve Elektroniği Bölümü, İHA Araştırma Merkezi ve Uluslararası İlişkiler Ofisi iş birliği ile 16-18 Mart 2021 tarihlerinde “Future and Emerging Technologies in Aviation” (Havacılıkta Gelecek ve Gelişen Teknolojiler) başlıklı uluslararası çalıştay düzenleniyor.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun açılış konuşmasıyla başlayacağı çalıştayda, Avrupa Birliği Komisyonu Ulaştırmadan Sorumlu Genel Müdürü Henrik Hololei, EUROCONTROL Genel Müdürü Eamonn Brennan, Avrupa Uluslararası Havalimanları Konseyi Genel Müdürü Olivier Jankovec gibi uluslararası havacılığın liderleri yer alacak. İki gün sürecek olan çalıştayda, önümüzdeki on yılın havacılık için ne şekilde gelişeceği, havacılık otoriteleri, üretici ve bakım kuruluşları, hava yolu işletmecileri ve eğitim kuruluşlarının bakış açısıyla tartışılacak.

10’dan fazla ülkeden konuşmacı ile ülkemizde ve dünyada havacılığa ışık tutacak çevrim içi etkinlik, Kapadokya Üniversitesi Youtube kanalından canlı yayımlanacak.
 

Uluslararası Havacılık Çalıştayı İçin Geri Sayım

Facebook Yorum

Yorumlar

Amani ~ 3 yıl önce
Hava trafik kontrolörü katılımcı olacak mi calistayda?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000