17 Şubat 2018, Cumartesi 09:15:02

Ulusal Sivil Havacılık Güvenliği Ankara'da tartışılacak

Havalimanları Güvenlik Memurları Derneği Ankara’da bir panel düzenleyecek.
  • Panele sadece davetliler mi katılıyor , yoksa başvuru yapabileceğimiz bir platfprm var mı
  • Sivil havacılık güvenliği oldukça önemli bir konu. Bu bilinçle ancak teknoloji üretenlerin sömürü oyununa alet olmadan yapılanmalıyız. Bu ülkeler önce düzenlemeyi yapıyor sonra sistemleri teknoloji yenilemesi diye bize satıyor. Örneğin "body scanner" vucut tarayıcıları. Fuarlarda, konferanslarda sinsi sinsi dolaşanlar işte bu avcılar. Lütfen iyi değerlendirip yatırımları doğru yapalım. Biz gelişmekte olan ülkeyiz, her Kuruşa ihtiyacımız var.
  • Uçakta unutulan çocuk çantasına veya para cüzdanı için uçağa güvenlik ve security isteyen purser da tartışılsın. Ah bu tk kmları ler neler çekiyor neler. Allah yardımcınız bazılarından.
Havalimanları Güvenlik Memurları Derneği Ankara’da bir panel düzenleyecek.
 
Ulusal Sivil Havacılık Güvenliği adı verilen panel 1 Mart’ta Latanya Hotel’de gerçekleştirilecek.
 
Türkiye’deki sivil havacılık güvenliğinde yaşanan sorunların tartışılacağı panelde çeşitli çözüm önerileri sorulacak.
 
Panele içişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan’ın yanı sıra DHMİ Genel Müdürü Funda Ocak, Sivil Havacılık Genel Müdürü Bahri Kesici ve bir çok davetlinin katılması bekleniyor.
Ulusal Sivil Havacılık Güvenliği Ankara'da tartışılacak

Yorumlar

operasyon ~ 6 yıl önce
Panele sadece davetliler mi katılıyor , yoksa başvuru yapabileceğimiz bir platfprm var mı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MG ~ 6 yıl önce
Sivil havacılık güvenliği oldukça önemli bir konu. Bu bilinçle ancak teknoloji üretenlerin sömürü oyununa alet olmadan yapılanmalıyız. Bu ülkeler önce düzenlemeyi yapıyor sonra sistemleri teknoloji yenilemesi diye bize satıyor. Örneğin "body scanner" vucut tarayıcıları. Fuarlarda, konferanslarda sinsi sinsi dolaşanlar işte bu avcılar. Lütfen iyi değerlendirip yatırımları doğru yapalım. Biz gelişmekte olan ülkeyiz, her Kuruşa ihtiyacımız var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Harekat ~ 6 yıl önce
Uçakta unutulan çocuk çantasına veya para cüzdanı için uçağa güvenlik ve security isteyen purser da tartışılsın. Ah bu tk kmları ler neler çekiyor neler. Allah yardımcınız bazılarından.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
operasyon ~ 6 yıl önce
kardeşim yaşanmış bir olayı anlatayım . Uçakta unutulan bir cüzdanı temizlik görevlisi alır ve cüzdana bomba düzeneği konulmuştur . Temizlik görevlisi cüzdanı açmasıyla parmaklarını kaybetmiştir .

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000