28 Mart 2020, Cumartesi 15:21:10

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nda devir teslim yapıldı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, görevi eski Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan’dan devraldı.
  • Ne Karadenizmiş arkadaş,heryerde bunlar,doymadılar yemekten,sömürmekten. Sorsan herşeyi onlar hak ediyor,hepsi sözde dindar,softa,milliyetçiler ama iş para ve çıkar oldu mu hak,hukuk,Allah,kitap herşeyi unuturlar. Madem çok iyiler,güzeller bu sıkıntılı zamanda hayat normale dönene kadar kurumlar ve şirketlerde tek kuruş maaş ve sosyal hak almadan çalışsınlar da görelim.
  • Eee Cahit efendi demek yağcılık da bi işe yaramıyor bi yerden sonraa..sen kiii o meşhur muhteşem beşliye aaabi aaaağbi diye hitap ettin! Bakanlık makamını madara ettin. Simdi sürünme sırası sende..ha su da var..yerine gelen de senden farkı yok maalesef. Bu ülke akape den kurtulmalı..hem de Cook ivedi!!
  • Gelen yeni bakan cumhurbaşkanına layık olmak için ekimden geleni yapcağım dedi. Sonra kapattım.
  • Aynı zihniyet, hiç bir şey değişmeyecek bu ülkede ...
  • bence de neden GÖREVDEN ALINDIĞI açıklansın bir vatandaş olarak bilmek hakkım diye düşünüyorum
  • Nerede sosyal mesafe? Çiçeği getirende bakanlarda prdaki basında korona olmadığı ne malum? Hani sosyal mesafe? Hani toplu alanlarda bulunmayacaktık? Şart mı çiçek berilmesi tören yapılması? Dalga mı geçiyorsunuz ne cehalet bu?
  • Sucumuz günahımız Karadenizli olmamak :(( Üstün ırk bu Karadenizliler. Diğer 6 bölge maraba takımı
  • Bir Rizeli olarak gurur duydum hemşerilerimden
  • Bir Trabzonlu gitti diğer Trabzonlu geldi. Ülkenin en büyük sorunudur bu.
  • kardesmi cok benziyorlar birbirine
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, görevi eski Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan’dan devraldı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Bakanlıkta düzenlenen devir teslim töreninde yaptığı konuşmada, Eylül ayı sonu itibariyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ve Bakan Sayın Cahit Turhan’ın teveccühü ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nda Bakan Yardımcısı olarak göreve başladığını hatırlattı. Bakanlıkta görev yapmaktan her zaman gurur duyduğunu belirten Karaismailoğlu, “Çok değerli Bakanımızın çok değerli bilgi ve tecrübelerinden faydalanarak önemli işler yapmaya çalıştık. Bu kadar kısa bir süre içerisinde kendisinden çok şey öğrendik” dedi. Karaismailoğlu, Bu görevi kendisine tevdi eden Sayın Cumhurbaşkanının güvenine layık olmaya gayret göstereceğini ifade ederek sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bu göreve layık olmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Önümüzde çok önemli projeler var. Bütün dünyaya ses getirecek vizyon projeler var. Ülkemizin gelişmesine ve geleceğine katkı sağlayacak vizyon projeler var. Onları hep birlikte beraber hızlı bir şekilde yürüteceğiz.  Bunları yaparken de çok saygıdeğer Bakanımızın bilgi ve tecrübelerinden mutlaka faydalanacağız. Bakanlığımıza ve Hükümetimize verdiği katkılardan dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum. Bütün arkadaşlarım adına yine her zaman çok teşekkür ediyorum.

TURHAN: “EMANETİ YENİ BAKANIMIZA DEVREDİYORUM”

Görevi devreden Bakan Turhan ise görevde bulunduğu süre boyunca ülkenin erişim ve ulaşımıyla ilgili birçok hizmet yaptıklarını belirterek, “Bu görevler kutsal görevler, bu görevler kişilere bağlı olmayan görevler. Ülkemiz için milletimiz için fedakarlık yapılması gereken görevler. Bu görevi Sayın Cumhurbaşkanımızın yeni devlet sisteminde ilk kabinesinde Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı görevini bize tevdi etmişlerdi. Önemli bir sorumluluk ve önemli bir görevdi. Bunun her zaman bilicinde olduk. Bizden önceki dönemlerde görev alan Bakanlarımız gibi ben de aldığım emaneti bugünden sonra bu görevi yürütecek olan yeni Bakan arkadaşımız Adil Karaismailoğlu’na devrediyorum. Allah yar ve yardımcısı olsun” dedi. Turhan, görev yaptığı yaklaşık 20 aylık süre içerisinde Bakanlık içerisindeki görevlerini çalışma arkadaşları ile birlikte yürüttüklerini ve Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde önemli projeler gerçekleştirdiklerini söyledi. Turhan, hizmet kervanının durmayarak devam edeceğini ifade etti.

“KORONAVİRÜS NOKTASINDA TEDBİRLERİMİZİ ERKENDEN ALDIK”

İçinde bulunulan koronavirüs salgını noktasında da Türkiye’nin dünya geneline göre daha az etkilendiğini belirten Turhan, bunun en önemli nedeninin geç kalmadan alınmış olan tedbirlerin uygulanması olduğunun altını çizdi. Turhan, “Tabi ki bizim bakanlığımız bu ülkede milletin devletten beklediği projelerin, hizmetlerin önde geldiği bakanlıklardan biridir. Bu süreç içerisinde de gerek yurtiçi ve gerek yurtdışı ulaşımda özellikle Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulu’nun aldığı kararlar doğrultusunda faaliyetlerini yürütmüş ve düzenlemiştir. Hamdolsun bugün ülkemizdeki bu kararların uygulanması ile sosyal ve ekonomik yaşantıda çok önemli sıkıntı yaşamadık. Biz bundan sonra da Bakanlık olarak Hükümetimizin aldığı kararları hep birlikte uygulayarak bu afetten en az bedel ödeyerek kurtulmanın gayreti içerisinde olmamız lazım. Bu görevi bırakırken Sayın Bakanımızın hoşgörüsüne sığınarak bu naçizane ifadeleri paylaşma gereği duydum. Sayın Cumhurbaşykanımızın liderliğinde Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı sizlerle ve yeni Bakanımızla birlikte, onun kaptanlığında daha güzel hizmetler yapacağına inanıyorum. Bundan sonraki çalışmalarınızda başarılar diliyorum” diye konuştu.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nda devir teslim yapıldı

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

Uyyyyy ~ 4 yıl önce
Ne Karadenizmiş arkadaş,heryerde bunlar,doymadılar yemekten,sömürmekten. Sorsan herşeyi onlar hak ediyor,hepsi sözde dindar,softa,milliyetçiler ama iş para ve çıkar oldu mu hak,hukuk,Allah,kitap herşeyi unuturlar. Madem çok iyiler,güzeller bu sıkıntılı zamanda hayat normale dönene kadar kurumlar ve şirketlerde tek kuruş maaş ve sosyal hak almadan çalışsınlar da görelim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cahit ~ 4 yıl önce
Eee Cahit efendi demek yağcılık da bi işe yaramıyor bi yerden sonraa..sen kiii o meşhur muhteşem beşliye aaabi aaaağbi diye hitap ettin! Bakanlık makamını madara ettin. Simdi sürünme sırası sende..ha su da var..yerine gelen de senden farkı yok maalesef. Bu ülke akape den kurtulmalı..hem de Cook ivedi!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DinlediM ~ 4 yıl önce
Gelen yeni bakan cumhurbaşkanına layık olmak için ekimden geleni yapcağım dedi. Sonra kapattım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vizyon Projeleri ! ~ 4 yıl önce
Aynı zihniyet, hiç bir şey değişmeyecek bu ülkede ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AD ~ 4 yıl önce
bence de neden GÖREVDEN ALINDIĞI açıklansın bir vatandaş olarak bilmek hakkım diye düşünüyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Görünen ~ 4 yıl önce
imamoğlu kesin gelince ibbden istifa edip 9 ayda bakan yardımcısı ve şimdi de bakan olan kişiye yer açmak için
Salgın yok mu? ~ 4 yıl önce
Nerede sosyal mesafe? Çiçeği getirende bakanlarda prdaki basında korona olmadığı ne malum? Hani sosyal mesafe? Hani toplu alanlarda bulunmayacaktık? Şart mı çiçek berilmesi tören yapılması? Dalga mı geçiyorsunuz ne cehalet bu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sucumuz ~ 4 yıl önce
Sucumuz günahımız Karadenizli olmamak :(( Üstün ırk bu Karadenizliler. Diğer 6 bölge maraba takımı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
düzeltelim ~ 4 yıl önce
sadece rizeli trabzonlu diğerleri senden gariban
düzeltelim'e ~ 4 yıl önce
Giresun ve Artvin'lileri unutma.
Rizeli ~ 4 yıl önce
Bir Rizeli olarak gurur duydum hemşerilerimden

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Utanmaz adama ~ 4 yıl önce
Utanacagina gurur duyuyormys! Gericilikten dincilikten gurur duy ve terk Et ulkeyi
Malum şehir ~ 4 yıl önce
Bir Trabzonlu gitti diğer Trabzonlu geldi. Ülkenin en büyük sorunudur bu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ercan Aslan ~ 4 yıl önce
Trabzon ve hatta Karadeniz bu ülkenin çimentosudur. En cefakar bölgesidir memleketimin ve en fazla hizmet eden de onlar olur doğal olarak. Layıkıyla gelirse her bölgeye yer var, bölücü olmayın.
Ercan Aslan'a ~ 4 yıl önce
Hem bölücü olmayın diye olmayan aklınla millete ahkam kesiyorsun hem de Trabzon ve Karadeniz bu ülkenin çimentosudur diyorsun ! Sen öyle dersen Trakyalı,Egeli bilmem nereli de aynı şeyi söylemez mi? Bu sözün bölücü deģilse nedir? Ve Karadeniz en cefakar diyorsun da neye ve kime göre? Yılın 6-7 ayı -20 derecede kar,fırtına,boran,dağ,bayır ile uğraşan Doğu ne yapsın? Hatta İç Anadolu? Daha yakın zamanda bu ülkenin en fakir 3 ilinden biri iktidarın kasıtlı yanlış tarım ve hayvancılık politikaları yüzünden Adana idi,araştır,gör. Karadenizliler çok cefakarsa niye kendilerini o hale getirenlere oy verip duruyorlar? Mevcut iktidar sayesinde Karadenizliler hak etmedikleri birçok şeye torpille,kul hakkı yiyerek sahip olmuşlardır,her yerde,her ihalede,her kurumda onların olması tesadüf değildir,bu ülkeyi geri ve fakir bıraktıran torpil, hemşehricilik,yandaşçılık hastalığının sonucudur,bunlar gerçeklerdir istediğin kadar inkar et.
selam ~ 4 yıl önce
kardesmi cok benziyorlar birbirine

Yanıtla

Kalan karakter 1000
61 ~ 4 yıl önce
61 olunca kardeşten öte oluyorlar
Bıyık ~ 4 yıl önce
Bıyıktan benziyor olabilirler

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000