04 Temmuz 2013, Perşembe 08:18:04

ULAŞTIRMA BAKANI'NDAN 3. HAVAALANI AÇIKLAMASI

Rusya Ulaştırma Bakanı Maksim Sokolov, 2030 yılı için havayolunu kullanan yolcu sayısında belirgin artış yaşanacağından dolayı hükümetin üçüncü büyük havaalanı yapımını başlatması veya var olan havaalanlarından birini yeniden yapılandırması konusunu görüştüğünü söyledi...
  • Şu teknisyen düşmanı yorum yazan elemanın ne kuyruk acısı var acaba ?
  • 3. havalimanı yapılsın. Ancak burada önemli olan orada hangar sahibi olacak firmaların çalıştıracağı personele vereceği maaş . İnşallah orada görev yapacak teknisyenlerin maaşı azaltılır. Zira çoğu en az milletvekili kadar maaş almakta. Ayrıca temennimiz en kısa sürede tüm sosyal haklarının ellerinden alınıp diğer sanayi işçileriyle aynı haklara sahip olması. Çünkü sanayide çalışan diğer insanlardan hiçbir farkı yok.
  • 3. hava limanı gerekiyorsa başka milletler yapıyor,biz neden yapmayalım,engel olanlar neden engel oluyor,çevrecilik adına ise anlarım. Ama engel olmadan çevre için gerekenin yapılması adına takipçisi olunmalı. böyle olursa çevreciler bütün TÜRKİYE'yi arkalarını alırlar. sonuçta çevremizin korunması da ve 3. hava limanı da şart.
  • hukumet 3. havaalanını görüşüyor:içeriğine bakıyoruz rus hukumeti ULAŞTIRMA BAKANI'NDAN 3. HAVAALANI AÇIKLAMASI bakan rusya nın bakanı rusyada yaşıyoruzda haberimizmi yok..

Sokolov gazetecilere yaptığı açıklamada, geçen sene havayollarının  65 milyon yolcuya hizmet verdiğini hatırlatarak, 2030 yıllarında bu sayının yılda 180 milyon yolcuya ulaşacağını tahmin ettiklerini bildirdi.

Sokolov, “ 2014’te tamamlanacak olan modern hava kontrol sistemiyle biz ancak yılda en fazla 144 milyon yolcu taşıyabiliriz. 2030’larda Moskova’da bulunan 3 havayolunun talebini karşılayamayacağımızı açıkça görmekteyiz. Bunun için bir noktanın kurulması veya yeni havaalanı inşaatının başlatılması düşünülmekte. Belki yeni bir havaalanı inşa edilir belki de var olan askeri veya eğitim amaçlı kullanılan  havaalanı talepleri karşılayacak şekilde yeniden yapılandırılır”  dedi.

Havaalanı yapılandırılması için özellikle Tver ve Vladimirsky bölgelerinin valileriyle görüşen Ulaştırma Bakanı, talebi karşılayacak şekilde Kaluga bölgesi Balabanovo şehri yakınlarında bulunan Yermolino askeri havaalanını veya Klin’deki havaalanını yeniden yapılandırabilecekleri konusunda görüşmelerin devam ettiğini hatırlattı.

ULAŞTIRMA BAKANI'NDAN 3. HAVAALANI AÇIKLAMASI

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

teknisyen ~ 11 yıl önce
Şu teknisyen düşmanı yorum yazan elemanın ne kuyruk acısı var acaba ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
3. Havalimanı ~ 11 yıl önce
3. havalimanı yapılsın. Ancak burada önemli olan orada hangar sahibi olacak firmaların çalıştıracağı personele vereceği maaş . İnşallah orada görev yapacak teknisyenlerin maaşı azaltılır. Zira çoğu en az milletvekili kadar maaş almakta. Ayrıca temennimiz en kısa sürede tüm sosyal haklarının ellerinden alınıp diğer sanayi işçileriyle aynı haklara sahip olması. Çünkü sanayide çalışan diğer insanlardan hiçbir farkı yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
lf ~ 11 yıl önce
bence sanayide çalışan "diğer" insanların maaşı yükseltilsin.
neden olmasın ~ 11 yıl önce
3. hava limanı gerekiyorsa başka milletler yapıyor,biz neden yapmayalım,engel olanlar neden engel oluyor,çevrecilik adına ise anlarım. Ama engel olmadan çevre için gerekenin yapılması adına takipçisi olunmalı. böyle olursa çevreciler bütün TÜRKİYE'yi arkalarını alırlar. sonuçta çevremizin korunması da ve 3. hava limanı da şart.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bozo ~ 11 yıl önce
hukumet 3. havaalanını görüşüyor:içeriğine bakıyoruz rus hukumeti ULAŞTIRMA BAKANI'NDAN 3. HAVAALANI AÇIKLAMASI bakan rusya nın bakanı rusyada yaşıyoruzda haberimizmi yok..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000