10 Şubat 2022, Perşembe 08:45:36

Ukrayna'daki havalimanı ihalesini Türk firma kazandı

Jitomir Havaalanı’nın geniş çaplı yeniden inşası ihalesini Türk inşaat ve taahhüt firması Onur İnşaat kazandı
  • e zaten bu inşaat amele ucuzluğuyla kim kazancaktı ? işçiler tr den ayda 1250$ ranzalarda yatacak romanyadan işçi istemiştik zamanında 1700$ fiyat çekmişlerdi
  • Hayirli olsun.

Jitomir Havaalanı’nın geniş çaplı yeniden inşası ihalesini Türk inşaat ve taahhüt firması Onur İnşaat kazandı. 2022 yılı sonuna kadar tamamlanacak iş sonrasında, havaalanından düşük maliyetli uçuşların yapılması mümkün hale gelecek.

Belediye Başkanı Sergey Sukhomlin Prozorro sistemindeki ihaleyi kazanan firmanın Onur İnşaat olduğunu söyledi. İhale sonucu işin sözleşme ise Jitomir Kent Konseyi tarafından imzalandı.

Yenilenme için 780 milyon UAH harcanacak. Sukhomlin’e göre, 50 milyon UAH şehir tarafından, geri kalanı ise devlet bütçesinden tahsis edilecek.

Ukrayna’da halihazırda kaç Türk şirketi faaliyet gösteriyor? Ekonomik sektörler ve bölgeler.

İhale şartnamesine göre yenileme 2022 yılı sonuna kadar tamamlanacak. Onur İnşaat koordinatörü Emre Karaahmetoğlu, hazırlık çalışmalarının hemen başlayarak, Mayıs ayı sonunda inşaat faaliyetlerine girişileceğini söyledi. (ukrhaber)

Ukrayna'daki havalimanı ihalesini Türk firma kazandı

Yorumlar

Enka müh ~ 2 yıl önce
e zaten bu inşaat amele ucuzluğuyla kim kazancaktı ? işçiler tr den ayda 1250$ ranzalarda yatacak romanyadan işçi istemiştik zamanında 1700$ fiyat çekmişlerdi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hayirli olsun. ~ 2 yıl önce
Hayirli olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000