07 Nisan 2022, Perşembe 09:18:32

Ukrayna'da kalan Türk uçakları görüntülendi

Savaş nedeniyle Türkiye'nin Ukrayna'da 2 nakliye uçağı kalmıştı. Nakliye uçakları ilk kez görüntülendi.
  • Turk askeri once kendi sinirlarini adam gibi korusun guneydogu e-5 gibi gelen geliyor.
  • Tabi canim, insani yardim goturduk heralde. Cinali'nin oglu da sirt cantasina doldurdugu maskeleri dagitmaya gitmisti zaten Venezuella'ya, iyilikten yardimdan cennette yer kalmayacak bu arkadaslara.
  • Arkadaş bukadar beçeriksiz askerimiz şimdeyd kadar yoktu vay be göz göre göre asil türk bayraklı uçaklarını kıç korkusundan bıraktılar yasıklar olsun
  • Helal olsun yetim parasiyla satin alinan ucaklara. Yakinda evinizde olacaksaniz.
  • Helal olsun yetim parasiyla satin alinan ucaklara. Yakinda evinizde olacaksaniz.
  • Anlatılan her şey yalannnnn.. MSB patronu Akar Kokar ; 20 yıldır kargolar ile gizli gizli , askeri uçaklar ✈️ a-400m , c-160 , C-130 , casa // THY kargo uçakları , MNG kargolar, ULS kargolar ile Afrika’ya , Amman, İsrail, Asya’ya, azarbaycan, Türkmenistan, Tacikistan, Kırgızistan , Libya, Tunus, Cezayir , Ukrayna, Rusya ya gizli gizli silah, asker, uyşturucu, para , askeri malzeme taşıdılar… Bu 2 uçak 250 milyon dolarlık malzeme bağıra bağıra yok oluyor. Pilot ve ekip nerede!!!!!!
  • Uçakları götürenler ne durumda acaba. Sadece 2 uçak kaldı dediklerine göre insanları oradan kurtarmışlardır herhalde.

Savaş nedeniyle Türkiye'nin Ukrayna'da 2 nakliye uçağı kalmıştı. Nakliye uçakları ilk kez görüntülendi.

24 Şubat'ta insani yardım taşıyan Türk Hava Kuvvetleri'ne ait iki adet A400M tipi nakliye uçağı, Ukrayna Kiev'deki Barispol Havalimanı'na inmişti. Uçakların iniş yapması ile beraber bombardıman başlamış, uçaklar Ukrayna’da mahsur kalmıştı. CNN Türk ekibi, Rusya-Ukrayna savaşı nedeniyle Barispol Havalimanı'nda bekleyen 2 nakliye uçağını görüntüledi.

Barispol Havalimanı'nda son durumu aktaran CNN Türk muhabiri Samet Güneri, "Ukrayna Kiev'de bulunan Barispol Havalimanı'nın önündeyiz. 24 Şubat'ta insani yardım taşıyan Türkiye'ye ait 2 nakliye uçağı buraya indi. Buraya indikten sonra bombardımanın başlamasıyla bu noktada kaldılar. İkisi de arka arkaya havalimanında bekliyor. Şartlar oluştuğunda uçakların tekrar Türkiye'ye gelmesi bekleniyor. Eskişehir Havalima'ndan kalkarak bu noktaya gelmişti uçaklar. İnsani yardım taşıyorlardı. Buraya gelmelerinin ardından bombalamaların başlamasıyla hareket edemediler." dedi.

BAKAN AKAR: TEMASLARIMIZ SÜRÜYOR

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar uçaklarla ilgili yaptığı açıklamada, "24 Şubat akşamı insani yardım maksadıyla iki A400M uçağımızı Ukrayna'ya gönderdik. Aynı zamanda oradaki vatandaşlarımızın da tahliyesini planlamıştık. Oraya vardıktan sonra hava sahasının kapatılması nedeniyle Borispol Havaalanı'nda iki uçağımız şu anda bekliyor. Bu konuda hem Rusya hem Ukrayna tarafıyla temaslarımızı sürdürüyoruz." demişti. (CnnTürk)

Ukrayna'da kalan Türk uçakları görüntülendi

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

CAT 3 ~ 2 yıl önce
Turk askeri once kendi sinirlarini adam gibi korusun guneydogu e-5 gibi gelen geliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Insaniiiii ~ 2 yıl önce
Tabi canim, insani yardim goturduk heralde. Cinali'nin oglu da sirt cantasina doldurdugu maskeleri dagitmaya gitmisti zaten Venezuella'ya, iyilikten yardimdan cennette yer kalmayacak bu arkadaslara.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Türk ~ 2 yıl önce
Arkadaş bukadar beçeriksiz askerimiz şimdeyd kadar yoktu vay be göz göre göre asil türk bayraklı uçaklarını kıç korkusundan bıraktılar yasıklar olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yalaza ~ 2 yıl önce
Kendi Genelkurmay Başkanını hapseden , kendi Silahlı Kuvvetlerine karşı savaş açan , kendi generallerini hapseden olmayasıca zihniyetten daha ne bekliyorsunuz ki.
Helal ~ 2 yıl önce
Helal olsun yetim parasiyla satin alinan ucaklara. Yakinda evinizde olacaksaniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Adam ~ 2 yıl önce
Yazıya girişinden haramdan başka şey yemeyen dinden olduğun belli,size herşey helal tiksirincaya kadar yiyin,gariban milletin parası nasilsa
Helal ~ 2 yıl önce
Helal olsun yetim parasiyla satin alinan ucaklara. Yakinda evinizde olacaksaniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yalannn ~ 2 yıl önce
Anlatılan her şey yalannnnn.. MSB patronu Akar Kokar ; 20 yıldır kargolar ile gizli gizli , askeri uçaklar ✈️ a-400m , c-160 , C-130 , casa // THY kargo uçakları , MNG kargolar, ULS kargolar ile Afrika’ya , Amman, İsrail, Asya’ya, azarbaycan, Türkmenistan, Tacikistan, Kırgızistan , Libya, Tunus, Cezayir , Ukrayna, Rusya ya gizli gizli silah, asker, uyşturucu, para , askeri malzeme taşıdılar… Bu 2 uçak 250 milyon dolarlık malzeme bağıra bağıra yok oluyor. Pilot ve ekip nerede!!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
B-53 ~ 2 yıl önce
Yaparken sen yanlarindamiydin ? varsa belgen bilgin paylas medya ile muhalefet partileri ile seni gelecek secim basbakan yaparlar. ama iskembeden atmasi daha kolay degilmi?
Mert ~ 2 yıl önce
Niye abd avrupa yillardir silah sevkiyadi yaptilar pkk ya afrikaya kendi istedikleti orgute biz niye yapmayalim eger silahcsevkiyati yapiyorlarsa helal olsun amerika yapinca iyide biz kotumu
Donatello ~ 2 yıl önce
Küçükken çok film izlemişsin belli
İrfan ~ 2 yıl önce
Uçak ekipleri büyükelçilikte misafir ediliyordu.
Vatandaş ~ 2 yıl önce
Uçakları götürenler ne durumda acaba. Sadece 2 uçak kaldı dediklerine göre insanları oradan kurtarmışlardır herhalde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000