30 Nisan 2022, Cumartesi 16:18:52

Ukrayna uçağı Rus köylerini bombaladı

Ukrayna'ya ait bir savaş uçağı Rus topraklarına girerek sınır köylerini bombaladı.
  • Ben Rusyanın yerinde olsam 24 saate Ukraynayı bitiririm.Yanım başımda ne işi var NATO nun.Biden bunagı kızıştırıyor zelenski de kendini birşey sanıyor..
  • Rusyanin Ukraynandan sonra vuracagi asikar ulkelerde olsam firsat bu firsat Ukraynanin yaninda Rusyaya saldirirdim, sira elbet bana gelecek simdi vursam kardir, Rusyanin birdaha boyle islere ceaaretini iyice kirmak onemlidir
  • Ukraynanin yerinde olsam direk Moskovayo ve Rusya agir sanayi bolgelerini vurur savasi oralara yayardim boylelikle Rus halkida savasta oldugunu anlardi
  • Ne olacaktı? Sen adamların ülkesine topla tüfekle dalıp işgal edersen, adamlarda gelip seni bombalar. Az bile yapıyorlar.

Ukrayna'ya ait bir savaş uçağı Rus topraklarına girerek sınır köylerini bombaladı. Rusya’nın Bryansk Bölge Valisi Aleksandr Bogomaz sıcak gelişme ile ilgili açıklama yaptı. Bogomaz, Ukrayna uçağının hava savunma sistemlerinin fark etmesi üzerine geri kaçtığını belirtti.

Rusya'nın Bryansk Bölge Valisi Aleksandr Bogomaz, Ukrayna savaş uçakları tarafından Rus topraklarına girildiğini ve 2 sınır köyünün bombalandığını açıkladı.

Rusya'nın Ukrayna'ya saldırıları aralıksız sürerken, Ukrayna'nın misilleme olarak Ukrayna - Rusya sınırındaki Bryansk bölgesine saldırı düzenlediği iddia edildi. Bryansk Bölge Valisi Aleksandr Bogomaz sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Ukrayna'ya ait bir savaş uçağının Rus topraklarına girerek saldırı gerçekleştirdiğini duyurdu.

Rus hava savunma sistemlerinin, Ukrayna uçağına karşı hemen devreye girdiğini aktaran Bogomaz, "Bugün TSİ 06.50'de Ukrayna Silahlı Kuvvetleri'ne ait bir uçak, Rus hava savunma sistemleri tarafından tespit edildi. Unsurun, Rusya Federasyonu topraklarına girmesini önlemeye yönelik aktiviteler gerçekleştirilirken, Starodubsky bölgesindeki Zhecha yerleşim alanına 2 adet roket isabet etti. Yaşanan patlamalar nedeniyle bir petrol tesisinin teknoloji binası zarar gördü. Diğer ikinci roket ise bir alanda hasara yol açtı" dedi.

Ukrayna uçağı Rus köylerini bombaladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Buket ~ 2 yıl önce
Ben Rusyanın yerinde olsam 24 saate Ukraynayı bitiririm.Yanım başımda ne işi var NATO nun.Biden bunagı kızıştırıyor zelenski de kendini birşey sanıyor..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tehdit ~ 2 yıl önce
Rusyanin Ukraynandan sonra vuracagi asikar ulkelerde olsam firsat bu firsat Ukraynanin yaninda Rusyaya saldirirdim, sira elbet bana gelecek simdi vursam kardir, Rusyanin birdaha boyle islere ceaaretini iyice kirmak onemlidir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Strateji ~ 2 yıl önce
Ukraynanin yerinde olsam direk Moskovayo ve Rusya agir sanayi bolgelerini vurur savasi oralara yayardim boylelikle Rus halkida savasta oldugunu anlardi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Oo ~ 2 yıl önce
Umarım ayık kafayla yazılmamıştır bu yorum.
ağlama rusya ~ 2 yıl önce
Ne olacaktı? Sen adamların ülkesine topla tüfekle dalıp işgal edersen, adamlarda gelip seni bombalar. Az bile yapıyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000