23 Ekim 2019, Çarşamba 17:29:48

Ukrayna Bayraktar'ı tanıttı!

Ukrayna, Türkiye’den aldığı Bayraktar TB2 Silahlı İnsansız Hava Aracı’nın (SİHA) yeni fotoğraf ve görüntülerini paylaştı.
  • Bir atatürkçü olarak Erdoğanın askeri başarısını kutluyorum.
  • Yorumların yarısında yapılan işe değilde yapanların sakalına bıyığına takılanlar var hala. Sizin gibi kıla tüye takılanlar yüzünden bu ülke son yıllara kadar bir şey yapamadı. Sizin gibi kıl ve tüyler yüzünden bu ülkenin yaptığı böyle güzel işleri görünce bile ilk odaklandığınız yine kıl ve tüyler. Herkesin ilk gördüğü kendisini bulduğu şeydir.
  • Sizin gibi kıla tüye takılanlar yüzünden bu ülke son yıllara kadar bir şey yapamadı. Sizin gibi kıl ve tüyler yüzünden bu ülkenin yaptığı böyle güzel işleri görünce bile ilk odaklandığınız yine kıl ve tüyler. Herkesin ilk gördüğü kendisini bulduğu şeydir.
  • Candan Kutlarım..
  • Güçlü Türkiye
  • Hayirli olsun, daha cok alsinlar:)!
  • Neden kendimiz kullanmiyoruz da elin urkaynalisina veriyoruz ?
  • Ukrayna gibi havacılık endüstrisi altyapısı olan bir ülkeye Satılmış olması başarıdır. Tabii işin içinde siyaset yoksa
  • Gurur duyuyoruz ama bir de saç sakal tıraşı olsalarmış keşke.
  • Bu ne sakal ya? Sakala karsi degilim de hepsi uniforma gibi sakal birakmis. Peki eniste, mesaji aldik.

Ukrayna, Türkiye’den aldığı Bayraktar TB2 Silahlı İnsansız Hava Aracı’nın (SİHA) yeni fotoğraf ve görüntülerini paylaştı.

Baykar Savunma ile Ukrayna Hükümeti arasında Ocak 2019’da, Ukrayna Hava Kuvvetleri’nin keşif, gözetleme ve vuruş kabiliyetinin arttırılması için 6 adet Bayraktar TB2 SİHA, 3 adet yer kontrol istasyonu, MAM-L mühimmatı ve ilgili ekipmanların tedarikini kapsayan 50 milyon dolardan fazla değere sahip bir anlaşma imzalanmıştı. Ukrayna, geçtiğimiz Mart ayında ilk 3 tanesi teslim edilen ve ardından geri kalan 3 adeti teslim edilen SİHA’ların yeni fotoğraf ve görüntülerini paylaştı.

SİHA’ların tesliminden sonra kumanda merkezinden ve SİHA’lardan fotoğraflar paylaşan Ukrayna Savunma Bakanlığı, bu kez Ukrayna Hava Kuvvetleri teknik askerlerinin Bayraktar TB2 İnsansız Hava Aracı ile ilgili eğitimlerinden görüntüler paylaştı. Baykar Savunma’nın uzmanları tarafından Ukrayna’nın başkenti Kiev’de bulunan bir askeri havaalanında Ukrayna askerlerine eğitim verildi. Ukrayna Hava Kuvvetleri de bu görüntüleri basına servis etti.







Ukrayna Bayraktar'ı tanıttı!

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

ATATÜRKÇÜ ~ 4 yıl önce
Bir atatürkçü olarak Erdoğanın askeri başarısını kutluyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Biktirdin ~ 3 yıl önce
Bayraktar biktirdin git baska yerde reklam yap artik, baska kapiya
Kıl ve Tüy ~ 4 yıl önce
Yorumların yarısında yapılan işe değilde yapanların sakalına bıyığına takılanlar var hala. Sizin gibi kıla tüye takılanlar yüzünden bu ülke son yıllara kadar bir şey yapamadı. Sizin gibi kıl ve tüyler yüzünden bu ülkenin yaptığı böyle güzel işleri görünce bile ilk odaklandığınız yine kıl ve tüyler. Herkesin ilk gördüğü kendisini bulduğu şeydir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vay be ~ 4 yıl önce
Sizin gibi kıla tüye takılanlar yüzünden bu ülke son yıllara kadar bir şey yapamadı. Sizin gibi kıl ve tüyler yüzünden bu ülkenin yaptığı böyle güzel işleri görünce bile ilk odaklandığınız yine kıl ve tüyler. Herkesin ilk gördüğü kendisini bulduğu şeydir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
VAT ~ 4 yıl önce
Candan Kutlarım..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Güçlü ordu ~ 4 yıl önce
Güçlü Türkiye

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hayirli olsun ~ 4 yıl önce
Hayirli olsun, daha cok alsinlar:)!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rezalet ~ 4 yıl önce
Neden kendimiz kullanmiyoruz da elin urkaynalisina veriyoruz ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bravo ~ 4 yıl önce
Ukrayna gibi havacılık endüstrisi altyapısı olan bir ülkeye Satılmış olması başarıdır. Tabii işin içinde siyaset yoksa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Maşallah ~ 4 yıl önce
Gurur duyuyoruz ama bir de saç sakal tıraşı olsalarmış keşke.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
komik ~ 4 yıl önce
Bu ne sakal ya? Sakala karsi degilim de hepsi uniforma gibi sakal birakmis. Peki eniste, mesaji aldik.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pradatör ~ 3 yıl önce
O sakalına takıldığın insanlar 20 yaşında top icad edip doğu romayı Türk yurdu yapanların torunları. Gram vizyonu ve bilgigisi olamadan sinek kaydı taşıyla bu ülkeyi başka milletlerin kucağına atanları da gördük. Orada gördüğün insanlar fazla maaşı görüp yurt dışına kaçanlardan değil ülkesini korumak için dağ başında konteynerların içinde yatıp kalkan siha operatörleri.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000