27 Haziran 2013, Perşembe 11:33:42

UĞUR CEBECİ’DEN UÇAKTA TACİZ TÜYOLARI

Havacılık yazarı Uğur Cebeci, uçakta taciz konusunda yol gösterici bir yazı kaleme aldı. Uçakta yanınıza oturan kadınla ilk temas nasıl kurulur, hangi uçuşlarda tuvalet fantezisi daha kolay gerçekleştirilir?
  • kendisi uçakta taciz edilmiş mi acaba merak ettim
  • ya burda nasil taciz edilir diye bir yol gostermiyor yorumcular da haberi okumadan basliga bakip yorum yapmis. adam genelde taciz olaylari nasil oluyor bunu anlatmis nasil yapilmasi gerekir diye degil cunku yapanin sikayet edildigini soyluyor sonunda.
  • Haha..Ugur abi kendine gel..:)) Ugur Cebeciyle 100 firca darbesi
  • Sn.Cebeci,sen bu tür fantazileri kendine sakla.Senin eşin,kızın hiç uçakta cinsel tacize uğramasını ister misin? Bunları yazarak tahrik yapıp,kapı açıyorsun.
  • İnsanlara doğru yolları gösterin. Yanlışı ve tecavüzü değil.
  • uçakları da haremlik selamlık yapmak için bir çalışma olduğunu sezdim. sonuçta güzel memleketimde karşı cinsten bir arkadaşımızla dahi rahat otobüs seyahati yapamıyoruz. muavin kardeşimiz hemen gelip "evli misiniz?" diye soruyor. otelden oda tutmuyoruz ki arkadaşım! neyse işin özü cinsel bastırılmışlıklar yüzünden halkımızda her yerin haremlik selamlık olması gerekliliği düşüncesi hakim. zati reformda olan thynin kırmızı rujdan sonra bir daha ki çalışmasının bayan ve erkek yolcuları tamamen farklı bölümlere oturtmak olacağını düşünüyorum. ardından bölümleri ayırmak için perde çekilir. erkeklerle erkek, bayanlarla bayan kabin görevlileri ilgilenir. şirinlerin stv versiyonunu yaşarız (var mı böyle bir versiyon bilmiyorum ama olursa biliyorsunuz işte nasıl olacağını :) )
  • Gereksiz ve boş insan neyine göre değerlendirip VIP yapıyorlar, her konuda uzman kesilen şahsiyet bunun gibilerden çok var bu memleketde malesef , pilot ceketini giy yorum yap kısa bilgi araştırması yap köşe yazarlığına soyun bırakın şunu kardeşim haberini bile yapmaya değmez allah bilir yayınlansın diye üste para vermiştir belkide.
  • Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
  • Ya ne boş bi adamsın sen ya.
  • Bırakın su zavallı sahsiyetleri konusmaya bıle degmez....

CnnTürk’teki televizyon programı yayından kaldırılan ve Hürriyet Pazar ekindeki yazıları sona erdirilerek gazetenin  bir başka ekinde yazmak zorunda kalan havacılık yazarı Uğur Cebeci, uçakta taciz konusunda ilginç bir yazı kaleme aldı.

Cinsel içerikli yazılarıyla bilinen Hürriyet yazarı Ayşe Arman tarzı bir yazıyla okuyucuların karşısına çıkan Cebeci’nin, uçakta kadınların taciz edilme yöntemlerini anlatan yol gösterici yazısındaki tuvalet fantezisi ise oldukça dikkat çekiciydi! 

İşte Uğur Cebeci’nin yazısında yer alan o bölüm:

“Tek başına seyahat eden her uçak yolcusu yanına kimin oturacağını merak eder.

Erkekler şöyle sarışın, seksi ve mümkünse mini etekli bir yolcu düşlerken araştırmalar kadın yolcuların da çoğunun kaslı ve mümkünse koyu tenli bir erkek beklediğini ortaya koyuyor. Genellikle yerdeyken artan bu merak, uçağa binildiğinde doruk noktasına çıkıyor.

Yanına düşen güzel kadınla uçağın tuvaletinde sevişmek ise erkek yolcuların büyük kısmının en önemli fantezisi haline geliyor. Eskiden iki büklüm kıvrılarak girilen tuvaletlerin yerini özellikle uzun uçuşlardaki büyük uçakların büyük tuvaletleri erkeklerin bu fantezilerini daha gerçeğe taşınabilir kılıyor.

Sonuçta her 5 bin uzun uçuştan birinde tuvalete yan koltuğunda oturan bir kadınla ya da eşi, sevgilisi ile giren yolcu olduğu rapor ediliyor.

HAYAL KIRIKLIĞI

Erkek yolcu yanına yine bir erkek yolcu oturduğunda hayal kırıklığı ile uçuşa başlıyor. Zamanını daha çok film seyrederek, uçaktaki eğlence sisteminde gezinerek geçiriyor. Neredeyse yolculuğuna küsüyor. Aynı duygular kadın yolcuda düşük şiddette yaşanıyor.

Oksijenin daha az olmasına, basınç farklılıklarından dolayı vücudun hızlı yorulmasına rağmen uçak yolcularındaki bu sevişme isteğinin neden arttığı tıp otoritelerince, psikologlarca çeşitli nedenlere bağlanıyor. Karmaşık nedenler uçakta sevişme arzusunu yine de mantıklı bir yere oturtmuyor.

UYUYAN KADIN

Sevişme arzusunu artan bazı erkek yolcular ise yanına düşen ama bir türlü diyalog kuramadığı kadın yolcuya önce kol koyma yerinde dirsek teması ile yaklaşıyor.

Kadının kolunu çekmemesi gibi sıradan nedenleri kendisine bir ilgi gibi yorumlayan erkek yolcular yine özellikle uzun uçuşlarda kadının uyuması ile birlikte harekete geçiyorlar.

Ve işin tacize taşınması, kadının bu durumu fark etmesi ile birlikte kabinde zor zamanlar başlıyor. Uçağın bir kabin memuru yani hostesi ya da amiri çağırılıyor. Erkek yolculardan çoğu işlediği suçu inkar ediyor. Kabullenenlerin sayısı çok az. Yapılacak ilk iş, erkek yolcunun koltuğunun değiştirilmesi.”

UĞUR CEBECİ’DEN UÇAKTA TACİZ TÜYOLARI

Yorumlar Tüm Yorumlar (43)

cebeci çankaya ~ 7 ay önce
kendisi uçakta taciz edilmiş mi acaba merak ettim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ferit ~ 11 yıl önce
ya burda nasil taciz edilir diye bir yol gostermiyor yorumcular da haberi okumadan basliga bakip yorum yapmis. adam genelde taciz olaylari nasil oluyor bunu anlatmis nasil yapilmasi gerekir diye degil cunku yapanin sikayet edildigini soyluyor sonunda.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
karamozov ~ 11 yıl önce
Haha..Ugur abi kendine gel..:)) Ugur Cebeciyle 100 firca darbesi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Seni eşin ~ 11 yıl önce
Sn.Cebeci,sen bu tür fantazileri kendine sakla.Senin eşin,kızın hiç uçakta cinsel tacize uğramasını ister misin? Bunları yazarak tahrik yapıp,kapı açıyorsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 11 yıl önce
İnsanlara doğru yolları gösterin. Yanlışı ve tecavüzü değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
padre ~ 11 yıl önce
uçakları da haremlik selamlık yapmak için bir çalışma olduğunu sezdim. sonuçta güzel memleketimde karşı cinsten bir arkadaşımızla dahi rahat otobüs seyahati yapamıyoruz. muavin kardeşimiz hemen gelip "evli misiniz?" diye soruyor. otelden oda tutmuyoruz ki arkadaşım! neyse işin özü cinsel bastırılmışlıklar yüzünden halkımızda her yerin haremlik selamlık olması gerekliliği düşüncesi hakim. zati reformda olan thynin kırmızı rujdan sonra bir daha ki çalışmasının bayan ve erkek yolcuları tamamen farklı bölümlere oturtmak olacağını düşünüyorum. ardından bölümleri ayırmak için perde çekilir. erkeklerle erkek, bayanlarla bayan kabin görevlileri ilgilenir. şirinlerin stv versiyonunu yaşarız (var mı böyle bir versiyon bilmiyorum ama olursa biliyorsunuz işte nasıl olacağını :) )

Yanıtla

Kalan karakter 1000
** ~ 11 yıl önce
Gereksiz ve boş insan neyine göre değerlendirip VIP yapıyorlar, her konuda uzman kesilen şahsiyet bunun gibilerden çok var bu memleketde malesef , pilot ceketini giy yorum yap kısa bilgi araştırması yap köşe yazarlığına soyun bırakın şunu kardeşim haberini bile yapmaya değmez allah bilir yayınlansın diye üste para vermiştir belkide.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hilmi ~ 11 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yerci ~ 11 yıl önce
Ya ne boş bi adamsın sen ya.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HAVACI ~ 11 yıl önce
Bırakın su zavallı sahsiyetleri konusmaya bıle degmez....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000