18 Aralık 2017, Pazartesi 08:10:22

UFO'lara karşı 22 milyar Dolarlık harcama

Pentagon'un UFO araştırması için oluşturulan gizli programa 2008-2011 yılları arasında 22 milyon dolar harcadığı ortaya çıktı.
  • Mılyar dolarla mılyon doları karıstırmıs arkadas
  • Vardır bir Çapanoğlu. Bu tür projelere aktarılan paralar, genellikle gizlenen projeleri ört bas etmek için kullanılır. UFO ve dünya dışı saldırılara karşı savunma araştırması. Sakın G.Kore, Çin veya Rusya'ya karşı uzay savunması projesi olmasın. Malum Nükleer silah anlaşması, AKKA Antlaşması gibi uluslar arası anlaşma / antlaşmalar ile devletlerin icraatları kısıtlanmıştı. Sakın özel sektör marifeti ile bir takım projeler hazırlanıyor olmasın. Gıybet budur işte...
  • Merhaba, başlık yanlış rakam haberin içindeki 22 Milyon USD olmalı...
  • Milyor

ABD Savunma Bakanlığı Pentagon'un 2008-2011 yılları arasında UFO'ların araştırılmasını öngören 'İleri Uzay Tehditleri Belirleme Programı'na 22 milyon dolar harcadığı belirtildi.

New York Times gazetesinin haberine göre, UFO'ları ve uzaydan gelebilecek tehditleri araştıran programa finansman 2012'de sona erdi, ancak program halen varlığını sürdürüyor.

Pentagon'un, programın başında 22 milyon dolarlık finansmanın büyük bölümünü, uzaylıların varlığına inanan milyarder iş adamı Robert Bigelow'un sahip olduğu uzaycılık ve havacılık şirketine aktardığı da kaydedildi.

New York Times'ın haberine göre, programın yöneticisi olan askeri istihbarat yetkilisi Luis Elizondo, ekim ayında istifa etti. Elizondo, ABD Savunma Bakanı James Mattis'e sunduğu istifa mektubunda, UFO'larla ilgili önlemlerin ciddiye alınması gerektiğini vurguladı.

Pentagon, bugüne kadar UFO'larla ilgili çalışmalarını gizli tutuyordu.

UFO'lara karşı 22 milyar Dolarlık harcama

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

D ~ 6 yıl önce
Mılyar dolarla mılyon doları karıstırmıs arkadas

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KPT ~ 6 yıl önce
Vardır bir Çapanoğlu. Bu tür projelere aktarılan paralar, genellikle gizlenen projeleri ört bas etmek için kullanılır. UFO ve dünya dışı saldırılara karşı savunma araştırması. Sakın G.Kore, Çin veya Rusya'ya karşı uzay savunması projesi olmasın. Malum Nükleer silah anlaşması, AKKA Antlaşması gibi uluslar arası anlaşma / antlaşmalar ile devletlerin icraatları kısıtlanmıştı. Sakın özel sektör marifeti ile bir takım projeler hazırlanıyor olmasın. Gıybet budur işte...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ahmet İzer ~ 6 yıl önce
Merhaba, başlık yanlış rakam haberin içindeki 22 Milyon USD olmalı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Wut ~ 6 yıl önce
Sen ne yaptığnnn?
On yüz bin ~ 6 yıl önce
Milyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000