07 Eylül 2011, Çarşamba 08:30:37

UÇUŞLARINI İPTAL ETTİLER!

İsrailli seyahat acentaları, uçuşları iptal etti...
  • Kelle koparma zihniyetiyle bir yerlere varmak isteyenlerin sonunu arab baharı olduğunu görmüyorsan daha ne diyeyim .. Dünyada senin gibi düşünenlerin ülkelerine bir bakıyorsunki hiç ummadığın bir zamanda dışarıdan birileri '' demokrasi getirdik '' diye geliyor ve darmadağın ediyorlar ... Allah bunu bizim ülkemiz için yazdıysa bozsun .. Unutma her zaman '' yutta sulh cihanda sulh '' dan Allah senide şaşırtmasın.
  • Hic bir yahudi daha ucuz ucak bileti bulmadi ise ucusunu IPTAL ETMEZ.
  • 1 Turk un dunya bedel gucu var, EU en azindan Turklere pis Yahudi Israil gibi iskence yapmiyor ! akilli ol aklini aliririz Turkiye istesin tum dunya kafa tutar !
  • Israil e asil en guzel tepkiyi biz verdik Katil israil Turkiye asla kafa tutamaz !
  • o kadar şey yapın üstüne karşılık verince iptal edin.geç bile kaldınız
  • birde bu uygulamayı başlatan ülke israildir. eğer o yolcularımıza düşmanca davranmasaydı aynı şekilde cevap vermeye de gerek olmazdı. ama onlar bizim yolcularımızı iç çamaşırına kadar soyup aramaya kalksınlar bizde onları gülle karşılayalım öylemi?
  • Misafir - 2011-09-07 - 17:58:50 e ya arkadaşım sen ne diyorsun. 9 silahsız vatandaşımızı serbest sularda askeri operasyonla yakın mesafeden sırtlarından vuruyorlar. sonrada o kadar insanı silah zoruyla israile götürüyorlar. gemilerine el koyuyorlar. bumudur dostluk. özür dilemeyi boşver sanki iyi yaptık der gibi birde üste çıkıyorlar. böyle dost düşman başına.
  • gücünüz sözde arab baharı rüzgarının etkisiyle bir tek İsrail'e mi yetiyor ? Babayiğitseniz EU ülke vatandaşlarınada TC vatandaşlarına yapılanların aynısı yapsanıza .. İsrail - Filistin sorunu vardır ama bu bir global sorundur Türkiye tek başına birilerinden aldığı gazla bu işin altından kalkamaz .. Bu ancak Osmanlı zamanından beri süregelen ve yakın zamanımızda dahi yardımını politik desteklerini sevgilerini bizlerden esirgemeyen İsrail halkıyla aramızı açar .. Tabiiki orada bir sorun vardır İsrailinde hataları vardır ama bu Türkiye - İsrail arasını bozmamalidir.. Unutmayınki ortadoğuda zamanında bugün bayıldığınız arab milleti Osmanlıları İngilizlerle bir olup arkadan vurmuşlardır..
  • aynısını bize avrupalılar yıllardır yapıyorlar..daha vize alırken sorgulanıyoruz...adam kendi ülkesi içinde uçar gibi vizesiz ülkeme geliyor kapıda vize alanlarda vize parası ödedikleri için kızıyorlar...biz onlara ne yaptık veya yapıyoruz??? saçma saçma övünmeyin..avrupalılara da bize yaptıklarının aynısını yapsınlar ondan sonra övünün şak şak çılık yapın..
  • Dışişleri nezdindeki bu tip uygulamalara, ''Mütekabiliyet Esası'' adı verilir. Umarım ve dilerim ki, bu uygulamayı diğer tüm Ülkelere (ayırım yapılmaksızın) uygulayacak bir Hükumet ve basiret birgün benim Ülkeme de nasip olacak.
İsrailli seyahat acentaları, İsrailli yolcuların Atatürk Havalimanı'nda aşağalandıkları gerekçesiyle, birçok İsrail vatandaşının İstanbul aktarmalı uçuş rezervasyonlarını iptal ettiğini bildirdiler. 

İstanbul'da olanları hoş karşılamadıklarını ifade eden acenta, bu şekilde bir tepki koyduklarını belirttiler.

Yolcuların da bu karara saygı dukdukları ve verilen mesajın önemli olduğuna dikkat çektikleri ifade edildi.
UÇUŞLARINI İPTAL ETTİLER!

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

Misafir ~ 13 yıl önce
Kelle koparma zihniyetiyle bir yerlere varmak isteyenlerin sonunu arab baharı olduğunu görmüyorsan daha ne diyeyim .. Dünyada senin gibi düşünenlerin ülkelerine bir bakıyorsunki hiç ummadığın bir zamanda dışarıdan birileri '' demokrasi getirdik '' diye geliyor ve darmadağın ediyorlar ... Allah bunu bizim ülkemiz için yazdıysa bozsun .. Unutma her zaman '' yutta sulh cihanda sulh '' dan Allah senide şaşırtmasın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Hic bir yahudi daha ucuz ucak bileti bulmadi ise ucusunu IPTAL ETMEZ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
1 Turk un dunya bedel gucu var, EU en azindan Turklere pis Yahudi Israil gibi iskence yapmiyor ! akilli ol aklini aliririz Turkiye istesin tum dunya kafa tutar !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Israil e asil en guzel tepkiyi biz verdik Katil israil Turkiye asla kafa tutamaz !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
o kadar şey yapın üstüne karşılık verince iptal edin.geç bile kaldınız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
birde bu uygulamayı başlatan ülke israildir. eğer o yolcularımıza düşmanca davranmasaydı aynı şekilde cevap vermeye de gerek olmazdı. ama onlar bizim yolcularımızı iç çamaşırına kadar soyup aramaya kalksınlar bizde onları gülle karşılayalım öylemi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Misafir - 2011-09-07 - 17:58:50 e ya arkadaşım sen ne diyorsun. 9 silahsız vatandaşımızı serbest sularda askeri operasyonla yakın mesafeden sırtlarından vuruyorlar. sonrada o kadar insanı silah zoruyla israile götürüyorlar. gemilerine el koyuyorlar. bumudur dostluk. özür dilemeyi boşver sanki iyi yaptık der gibi birde üste çıkıyorlar. böyle dost düşman başına.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
gücünüz sözde arab baharı rüzgarının etkisiyle bir tek İsrail'e mi yetiyor ? Babayiğitseniz EU ülke vatandaşlarınada TC vatandaşlarına yapılanların aynısı yapsanıza .. İsrail - Filistin sorunu vardır ama bu bir global sorundur Türkiye tek başına birilerinden aldığı gazla bu işin altından kalkamaz .. Bu ancak Osmanlı zamanından beri süregelen ve yakın zamanımızda dahi yardımını politik desteklerini sevgilerini bizlerden esirgemeyen İsrail halkıyla aramızı açar .. Tabiiki orada bir sorun vardır İsrailinde hataları vardır ama bu Türkiye - İsrail arasını bozmamalidir.. Unutmayınki ortadoğuda zamanında bugün bayıldığınız arab milleti Osmanlıları İngilizlerle bir olup arkadan vurmuşlardır..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
aynısını bize avrupalılar yıllardır yapıyorlar..daha vize alırken sorgulanıyoruz...adam kendi ülkesi içinde uçar gibi vizesiz ülkeme geliyor kapıda vize alanlarda vize parası ödedikleri için kızıyorlar...biz onlara ne yaptık veya yapıyoruz??? saçma saçma övünmeyin..avrupalılara da bize yaptıklarının aynısını yapsınlar ondan sonra övünün şak şak çılık yapın..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Dışişleri nezdindeki bu tip uygulamalara, ''Mütekabiliyet Esası'' adı verilir. Umarım ve dilerim ki, bu uygulamayı diğer tüm Ülkelere (ayırım yapılmaksızın) uygulayacak bir Hükumet ve basiret birgün benim Ülkeme de nasip olacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000